Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот soad » 23 май 2016 22:58

:)

Потребителски аватар
stanislava_
Контакти:

Мнениеот stanislava_ » 24 май 2016 08:28

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 24 май 2016 11:03

Мотивацията на Моу за доказване отново и оборване на критиците, гарнирана с умелите му треньорски качества ни дават предпоставка за титли, дано ! :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 24 май 2016 12:16

Той Моуриньо може от нищо да направи нещо. Единственият му минус е, че не залага много на младоците, като Ван Гаал, но за сметка на това купите са гарантирани.

Нашите фенове са щастливи, че щял да ви закопае. Ще го усетят дебелия съвсем скоро.

На мен ми е тъпо. :cry:

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 24 май 2016 14:16

Тони написа:Той Моуриньо може от нищо да направи нещо. Единственият му минус е, че не залага много на младоците, като Ван Гаал, но за сметка на това купите са гарантирани.

Нашите фенове са щастливи, че щял да ви закопае. Ще го усетят дебелия съвсем скоро.

Нормално, при положение, че Моу ви е бил толкова време мениджър. Икона си е за клуба ви малко или много. Определено е един от най-добрите мениджъри в света и даде ли му се възможност и условията, които той иска, успехите са гарантирани.

Това, че е отказал на ПСЖ, Реал и парите в Китай, наистина показва огромното му желание да е начело на Юнайтед.

П.С. Само да вметна - Ибра има 12 титли в последните 13 сезона в първенствата, в които е играл. Което означава, че за последните 13 години само веднъж не е ставал шампион. Умопомрачително. Дано подпишем с него.

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 24 май 2016 16:50

Тони написа:Той Моуриньо може от нищо да направи нещо. Единственият му минус е, че не залага много на младоците, като Ван Гаал, но за сметка на това купите са гарантирани.

Малко си жалък...
Не мога да повярвам,че един фен на Челси ще се радва, Моуриньо да направи Юнайтед шампиони и да бие Челси, само и само, защото е Моуриньо и защоти после ше миже да напише тук..."видяхте ли,че Моу е най-великият...казах ли ви"

Иначе...честито уволнение на ЛВГ на вс фенове на Юнайтед. Дъртият вече не е за големия футбол.
това с налагането на младежите (Рашфорд основно) стана случайно, заради многото контузени футболисти, а не заради гения на Ван Гаал.
Относно Моуриньо...имате поводи както да се радвате, така и да съжалявате. Подходът на Моу е адски далечен от МЮ. Като цяло ще си позволя да ви съпостава положителното и отрицателното от сигурното му назначаване:
Позотиви:
1. Ще стабилизира отбраната
2. Вероятно ще станете шампиони през втория му сезон
3. Ще докара големи имена в отбора
4. Половината от феновете на Челси, ще станат фенове и на вас едновременно...ей като тоя горния

Негативи:
1. Ще играете страхлив, тактически футбол...не футбол на надиграване, а на надхитряне, особено в дербитата
2. Ще има много скандали около името на Моу, които ще отдалечават неутралния фен от Юнайтед
3. Ще реализирате политика "сезон за сезон", което е лошо за младите и местните момчета и като цяло за дългосрочната визия на отбора.
Общо взето изводът е,че правите крачка напред. Моу е класа над ЛВГ,но нито той е това,което беше в младите си години, нито пък е точният човек за вас.
честно казано, Почетино щеше да бъде доста по удачен вариант за вас...
Успех все пак...пожелавам ви място в четворката, но естествено зад Челси.
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
blue_dominator
Контакти:

Мнениеот blue_dominator » 24 май 2016 17:15

Тони написа:На мен ми е тъпо. :cry:

Тъпо ти е щото по принцип си си доста тъп! :lol:
Иначе на всички фенове на Юнайтед, честит Моуриньо! При всички случаи няма да е по-зле от ЛВГ! ;)
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 24 май 2016 17:42

@Nomer_9
Много неподготвен се изказваш...
1) Никъде @Тони не е написал конкретно,че ще се радва ако/като Юнайтед победят Челси и/или станат шампиони. Човекът просто изразява съжаление, че още един добър мениджър, на който е симпатизирал преди време, също така ще бъде част от ВЛ.
2) Да кажеш, че налагането на младежите(основно Рашфорд) е просто идиотско. Ето няколко примера: Самият ЛВГ имаше поне 4 опции в нападение(визирам Рууни, Марсиал, Джеймс Уилсън, Уил Кийн), като не споменавам играчи, които не са чисти нападатели, но самият ЛВГ можеше да ги ползва като такива(Фелайни, Йънг, Янузай). Защо според теб даде под наем Уилсън и Кийн, а не Рашфорд? Защо Депай бе закован на скамейката толкова време за сметка на Рашфорд(тъй като Депай като играе ляво крило, Марсиал играе нападател)? Защо ще направи тази толкова милионна покупка, за да му стои на скамейката, ако ли не добрата форма на това младо момче.
3) Не виждам как някой може току-така да си смени любимия отбор само заради мениджъра.
4) Колко по-страхлив и тактически футбол може да играем от самия този на ЛВГ? Не мисля, че това може да бъде прието като нещо негативно, след като вече сме били почти на дъното с ЛВГ(Изображение)

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 24 май 2016 17:48

Определено при Мауриньо,ще по-добре отколкото при Ван Гаал.Нека първо го видим да позира със фанелката на Юнайтед пък после да му мислим.Както казах трансферното лято за нас,ще е доста бурно очаквам 3-4 трансфера.На всяка цена трябва да задържим Де Хея.Вече нямам търпение да дойде 22 юли и да видя състава на Юнайтед.
Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”