Хомосексуалист оглави американската армия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Хомосексуалист оглави американската армия
Старшината и боцмана в УС Арми сега ще покажат на кирта има ли в гърнето боб...не им завиждам никак!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Голямо чудо. Цяла тема заслужава.
-
Jürgen написа:Голямо чудо. Цяла тема заслужава.
Чудо е , защото американските войници, които са хетеро-сексуални , ще се притесняват, дали еевентуално шефът им няма да иска да ги "задоволи" отзад! Иначе мен не ме учудва това нещо, защото най-много хомосексуалисти има в САЩ!Факт!

Хомосексуалист......... жив пеераст си е, ама хайде 

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
mahtava написа:Светът върви с пълна сила към самоунищожение. Време е за рестарт на системата!
Повече от половината от армията на Спартак са били педали. При воините на Александър Македонски, също е имало не малък процент обратни. Голяма част от гражданите и съответно воините на Атина са били бисексуални. Стига с тоя псевдо морал. Аз харесвам жени, но това че някой друг харесва мъже, не ми пречи. Виж като излезнат на улицата със шарени знаменца и крещят, за да разберат всички че си го слагат отзад, тогава педалите ме дразнят.
Какво толкова ви пречат педитата, колкото са повече, толкова повече жени остават за хетеросексуалните?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Да се натъпче в макдонадс дано

Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Навремето педалите не ги допускаха да служат, сега ги правят генерали и главнокомандващи
И сега от един педал ще зависи сигурността на Европа, включително и нашата
Я по-бързо да излизаме от терористичното НАТО, докато не са изпедерастили и нашата, макар и малка армия 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
ММ1914 написа:mahtava написа:Светът върви с пълна сила към самоунищожение. Време е за рестарт на системата!
Повече от половината от армията на Спартак са били педали. При воините на Александър Македонски, също е имало не малък процент обратни. Голяма част от гражданите и съответно воините на Атина са били бисексуални. Стига с тоя псевдо морал. Аз харесвам жени, но това че някой друг харесва мъже, не ми пречи. Виж като излезнат на улицата със шарени знаменца и крещят, за да разберат всички че си го слагат отзад, тогава педалите ме дразнят.
Какво толкова ви пречат педитата, колкото са повече, толкова повече жени остават за хетеросексуалните?
Да, да, а Орфей е бил негър

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:ММ1914 написа:mahtava написа:Светът върви с пълна сила към самоунищожение. Време е за рестарт на системата!
Да, да, а Орфей е бил негърГледали сме ги американските бълвочи
Лошото е, че ги приемате вече като беспорна истина
Американски бълвочи? Коя от двете книги за Спартак си чел? Не са писани последните 30ина години. Имам предвид тази на Рафаело Джованьоли, освен нея имаше още една издадена на български по времето на социализма. Там пише такива неща. Или Станко Хасковски е капацитет? За Атина е същото - Алкивиад нарекъл себе си велики на Александър Кравчук.
Има и доста подобни исторически материали, но си има историци за тях, за там не съм капацитет.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
ММ1914 написа:mahtava написа:Светът върви с пълна сила към самоунищожение. Време е за рестарт на системата!
И я сега ми кажи какво добро са видяли от фаготщината?
Нищо-няма я държавата на Александър, има само спомени, че Спартак е съществувал, съвременна Гърция има общо с древна Елада, колкото ние с анунаките...
Общо взето педера..ията води само да унижение и разруха!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

Върни се в “Кошче за отпадъци”