"В"група XXVIII кръг: Витоша (Бистрица) - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: "В"група XXVIII кръг: Витоша (Бистрица) - ЦСКА (София)

Мнениеот гражданин от село » 16 май 2016 13:01

Има ли шанс "Сливнишки герой" да станат втори като бием бистришките Тикви?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 май 2016 13:15

гражданин от село написа:Има ли шанс "Сливнишки герой" да станат втори като бием бистришките Тикви?

Гледам,че героите имат да играят само един двубой до края на първенството а изостават със седем точки от Витоша,явно няма да има разместване в класирането независимо как завърши мача ни с мишлетата. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 май 2016 16:05

Чудех се, как Бочйо Тъпото ще скрие загубата си...той не е губил никога, нали ;) - а то, ето какво измислил този път...
Че като взема да се вдигна и аз да ида на стадиона и да му кажа че е *******....ба ти педераса?! - ма и всички около него, че и телевизиите!!!
Че и като подбера де що намеря Локомотивци около мен и сина ми...ще види той, как ще пре...евава Локото, посягайки на бизнеса на Гигов.....
"Бойко Борисов, *******, *******"....предай се бе, пеерас - като есента...Така и така резултата е 0:3!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 16 май 2016 16:48

kiril.a.d написа:Чудех се, как Бочйо Тъпото ще скрие загубата си...той не е губил никога, нали ;) - а то, ето какво измислил този път...
Че като взема да се вдигна и аз да ида на стадиона и да му кажа че е *******....ба ти педераса?! - ма и всички около него, че и телевизиите!!!
Че и като подбера де що намеря Локомотивци около мен и сина ми...ще види той, как ще пре...евава Локото, посягайки на бизнеса на Гигов.....
"Бойко Борисов, *******, *******"....предай се бе, пеерас - като есента...Така и така резултата е 0:3!

Е как може да говориш така за вашия спасител. Все пак благодарение на него догодина ще играете в А група.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 май 2016 17:02

veni__85 написа:
kiril.a.d написа:Чудех се, как Бочйо Тъпото ще скрие загубата си...той не е губил никога, нали ;) - а то, ето какво измислил този път...

Е как може да говориш така за вашия спасител. Все пак благодарение на него догодина ще играете в А група.

"Този" ми е спасител, колкото Бобчо ми беше спасител, барабар с цялата ни държава, която днес, не желае да признае умишленото източване на ЦСКА, а иска пак пари!!!!!!!!
Остава и аз да заведа едно дело, за морален ущърб, ама ще го заведа срещу Титаните, пък те са приятели на Бойчо и...умрял Марко на припек!...
Ще ми правят номера да отпадат от Мура чак....ба ти резила!...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Skruky
Контакти:

Мнениеот Skruky » 16 май 2016 19:54

Терена в надежда смениха ли го? Ако е оня пясъчна нива от 2015 просто Ицо да пусне всички резерви... абсолютно никакъв смисъл няма резултата!
[center]Аlways faithful to CSKA Sofia
1948
[/center]

Dim_Nikodim

Мнениеот Dim_Nikodim » 16 май 2016 23:46

veni__85 написа:
kiril.a.d написа:"Бойко Борисов, *******, *******"....предай се бе, пеерас - като есента...Така и така резултата е 0:3!

Пак благодарение на него сте там, където сте...засега!

Skruky написа:Терена в надежда смениха ли го? Ако е оня пясъчна нива от 2015 просто Ицо да пусне всички резерви... абсолютно никакъв смисъл няма резултата!

Би трябвало да е сменен. Имаше по едно време публикувани снимки, че започват да се случват нещата.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 17 май 2016 07:38

Терена ние е супер, а и цялата база става красота

http://lokosf.info/component/taxonomy/% ... 1%82%D0%B8
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 18 май 2016 17:42

ще го предават ли някъде?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 май 2016 17:46

Това е втория ми мач на които не мога да присъствам, че не съм в София отново... :idea: :x

11-ка: Анатоли Господинов, Кирил Динчев, Божидар Чорбаджийски, Ангел Грънчов, Милен Кикарин, Йордан Йорданов, Борис Галчев (к), Николай Цветков, Станислав Маламов, Александър Александров, Костадин Хазуров

Върни се в “ЦСКА”