Конане, Конане .... Гришата с конкурс ли ви набира все такива пасларци.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:CSKA 78 написа:На мен тази точка ми направи много голямо впечатление- 9. (предишна т. 8 - ДВ, бр. 84 от 2000 г.) с разрешение на съда се разпорежда с паричните суми от банковите сметки на длъжника, когато това се налага във връзка с управлението на имуществото и неговото запазване;
Но в статията на "24 часа" има голяма противоречие! Действията на синдика дали са съгласувани със съда?!![]()
Ти обаче си неспасяем случай!
Знаеш ли какво означава това, което си маркирал? Убеден съм, че не!
1982 написа:Ако слушате Конана, длъжността на синдика е някаква синекурна, от него нищо не зависи.![]()
![]()
Конане, Конане .... Гришата с конкурс ли ви набира все такива пасларци.![]()
CSKA 78 написа:Кашчей написа:CSKA 78 написа:На мен тази точка ми направи много голямо впечатление- 9. (предишна т. 8 - ДВ, бр. 84 от 2000 г.) с разрешение на съда се разпорежда с паричните суми от банковите сметки на длъжника, когато това се налага във връзка с управлението на имуществото и неговото запазване;
Но в статията на "24 часа" има голяма противоречие! Действията на синдика дали са съгласувани със съда?!![]()
Ти обаче си неспасяем случай!
Знаеш ли какво означава това, което си маркирал? Убеден съм, че не!
Е, щом си Обеден да те чуем как ще го разтълкуваш, професор Донка!?
Кашчей написа:
[offtopic]Беладонския има идея за тролска среща, ама не знам как ще стане, като съм на майна си райна, в сравнение с вас[/offtopic]
CSKA 78 написа:Кашчей написа:
[offtopic]Беладонския има идея за тролска среща, ама не знам как ще стане, като съм на майна си райна, в сравнение с вас[/offtopic]
Ще се изпратите по факса, ве! Нали си професор, ши разбереш как стаа!
Кашчей написа:CSKA 78 написа:
Е, щом си Обеден да те чуем как ще го разтълкуваш, професор Донка!? :mrgreen
Клондьо, ти и думата Убеден ли не знаеш как се пише?!?
Кашчей написа:Бе тоя не знае какво означава разпореждане с парични авоари в банкови сметки и смята, че постъпленията също са разпореждане и трябва да се одобрят от СГС-нямам думи просто!!!
CSKA 78 написа:Кашчей написа:Клондьо, ти и думата Убеден ли не знаеш как се пише?!?
Нарочно съм я написал така, ве, мозък! Даже съм я оцветил, но какво да се прави, такъв е той/тя Кашдонка! Уникат просто!![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта