brendiboy написа:Може би тези 3 години показаха, че Пеп не е най-добрия.
Съгласен съм, че Пеп не е най- добрият. КОЙ е?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
brendiboy написа:Може би тези 3 години показаха, че Пеп не е най-добрия.
MCMXIII написа:brendiboy написа:Може би тези 3 години показаха, че Пеп не е най-добрия.
brendiboy написа:Ще е интересно как ще се оправдае този път
Der Führer написа:Искаш кажеш че , Мартинес прави шпагатите с коляното напредАйде малко по-сериозно . Дори и хипотетично да се съглася с теб ( в името на спора ) , това с какво повлия на мача ?
MCMXIII написа:brendiboy написа:Може би тези 3 години показаха, че Пеп не е най-добрия.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Neron написа:И ето минаха 3 години откакто казах, че с Гуардиола няма да играем финал. Никой не ми вярваше, но за съжаление се оказах прав. Очаквайте прогноза за престоя на Анчелоти в Байерн около зимната пауза тази година.
MCMXIII написа:Съгласен съм, че Пеп не е най- добрият. КОЙ е?
Neron написа:Der Führer написа:Neron написа:Много слаби Мюлер и Рибери. Видал направи слаб мач и отбора блокира. Не мога да виня много Гуардиола, защото този път тактиката не беше да се направят 800 паса. Единствено не ми хареса, че отново Коста игра дясно крило, а там не го бива. И все пак заслужавахме да продължим. Атлетико не показаха почти нищо, но си вкарват положенията колкото и да са малко.
Всичко опасно дойде от Рибери и Алаба . На другия фланг Лам беше на ниво , но житния бегач пред него беше абсолютна дупка ... за пореден път . Видал винаги е под нивото си , когато играе заедно с Алонсо .
Рибери е далеч от онова, което беше и което носеше истинска полза на Байерн. Няма онази скорост и експлозивност. Ако му мине единствения финт изсива топката и до там. Преди правеше пробиви и слаломи из защитите.
brendiboy написа:MCMXIII написа:brendiboy написа:Може би тези 3 години показаха, че Пеп не е най-добрия.
Лично аз харесвам Клоп и татко Карло. Дано я вземем пак тази титла.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта