ShooterMan написа:Вижте, подуенци, срещу вас веднъж трябваше да ви го набичим и се получи хубаво![]()
Спасов е човек без никакъв морал. 3000 лв. на месец, са си 3000 лв.
Петицата си е петица, както и да го гледаме.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ShooterMan написа:Вижте, подуенци, срещу вас веднъж трябваше да ви го набичим и се получи хубаво![]()
Спасов е човек без никакъв морал. 3000 лв. на месец, са си 3000 лв.
ShooterMan написа:Един от 130-те мача....никой няма да го помни. Но Купата и Финала още ви боцкат отзад
ShooterMan написа:Един от 130-те мача....никой няма да го помни. Но Купата и Финала още ви боцкат отзад
ShooterMan написа:Междудругото, колкото и да ми е противен инфантила Спасов реших да му чуя интервюто....спрях го в 20 секунда в момента в който чух "нямам обяснение" - той повтаря тази идиотска фраза след всеки мач. Е, как си треньор, тренораш играчите и все нямаш обяснения, бе тиквеник такъв? Аз ще ти кажа какво е обяснението - ти просто не ставаш! И във времена, когато НЯМА изявени класни играчи да ти носят отбора на гърба ти лъсва голия задник какъв треньор си...както лъсна в Светкавица и Спартак Вн, където нямаше такива. Кои играчи трябва да се освободят бе, ахмак с ахмак? Тези, които доведе ти ли? Тях ли ще освободиш? Или Живко Петков, дето го налагаше цяла есен? Защо вместо него и другата перла - Бижев не налагаше Йосков? Не ти, НИЕ нямаме обяснение за твоя инатлив, малоумен характер.
icko65 написа:ShooterMan написа:Междудругото, колкото и да ми е противен инфантила Спасов реших да му чуя интервюто....спрях го в 20 секунда в момента в който чух "нямам обяснение" - той повтаря тази идиотска фраза след всеки мач. Е, как си треньор, тренораш играчите и все нямаш обяснения, бе тиквеник такъв? Аз ще ти кажа какво е обяснението - ти просто не ставаш! И във времена, когато НЯМА изявени класни играчи да ти носят отбора на гърба ти лъсва голия задник какъв треньор си...както лъсна в Светкавица и Спартак Вн, където нямаше такива. Кои играчи трябва да се освободят бе, ахмак с ахмак? Тези, които доведе ти ли? Тях ли ще освободиш? Или Живко Петков, дето го налагаше цяла есен? Защо вместо него и другата перла - Бижев не налагаше Йосков? Не ти, НИЕ нямаме обяснение за твоя инатлив, малоумен характер.
Абсолютно!Иии да не забравяме че тоя пундек е шоп дървен!Дебела кратуна.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 4 госта