КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: КБ ЦСКА София - Берое |20.04 - 20:00ч.|

Мнениеот boabbb » 21 апр 2016 12:05

Teo написа:
гражданин от село написа:
Teo написа:
гражданин от село написа:Ясно е, че ще ги дебнем на контри и няма безмислено да рискуваме преднината си, но не трябва да изпадаме и в глуха защита.Да видим Ицо какво е измислил за този мач. :)

Мисля си, че ще пази Стоян Колев... Тонката нещо нямаше много работа в СТЗ. :lol:
Какъв е проблема на глухата защита... имаме бързи крила. Нека се втурнат напред...

Както се казва- трябва ни игра в центъра.Глухата защита води до паника, грешки, фатални рикошети и всякакъв такъв тип неща водещи обикновено до загуба.

Аз след мача с Тулуза няма нещо което да ме изплаши вече... ебати мача беше. 5 дена след това без под въздействието от тоя мач :| , а на стадиона направо ревах от мъка.
Така е... Данчо ГЪРЧА хвърля топката назад от тъч в 95-тата минута малоумника... :idea:

На мача с Тулуза, Тъча би пряк свободен в ръцете на вратаря, а са му казали да я изрита в тъч, затова после и прякора ... Оня мангал Гарсес не пресира вратаря, той я изнесе до центъра, изрита я и ... после го знаеме, аз бях във "В" към вратата, на която вкарахме гола 8-) Оттогава не е имало 24 000 на "Армията" - надявам се да ремонтират стадиона и да присъствам на следващото подобно събитие :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Re: КБ ЦСКА София - Берое FT 2:0 (4:0)

Мнениеот 1982 » 21 апр 2016 12:24

Според мен, доколкото помня ситуацията, Данчо Пръча правилно я изрита надалеч към вратата на Тулуза. Само че не трябваше да е във вратаря им, а в аут. После вратарчето им щеше да търчи само да си вземе топка, щото знаем как се процедира в подобни моменти у нас :mrgreen: :mrgreen: , тепърва да я залага на линията и оттам с мощен боц в средата на терена ... и най-вероятно свирчото щеше да дъхне в дудука.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Michael Carrick
Контакти:

Мнениеот Michael Carrick » 21 апр 2016 12:31

Честита напълно заслужена победа! И двата мача си ни надиграхте и заслужено ще играете финал! За атмосферата на Армията няма какво да коментираме, просто наслада за окото. Нашите мишлета футболисти няма да ги коментирам. Дойдохме не малко хора за нашата черга, почетохме героите и тва е..
Успех на финала!
Изображение

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 21 апр 2016 12:41

Уважение за вас. Добра бройка въпреки резултата първия мач, не лошо пиро и до колкото ви чух не лоша подкрепа като цяло.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 апр 2016 12:52

Michael Carrick написа:Честита напълно заслужена победа! И двата мача си ни надиграхте и заслужено ще играете финал! За атмосферата на Армията няма какво да коментираме, просто наслада за окото. Нашите мишлета футболисти няма да ги коментирам. Дойдохме не малко хора за нашата черга, почетохме героите и тва е..
Успех на финала!

Респект !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 апр 2016 14:07

Иначе нашите и тоя мач си надиграха Берое, Боби Галчев за пореден път тоя сезон размята съперниците по терена :lol: На финала ще е лудница на националния ... Дано могат да се вземат билети по нета нещо ... :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 апр 2016 14:51

boabbb написа:Иначе нашите и тоя мач си надиграха Берое, Боби Галчев за пореден път тоя сезон размята съперниците по терена :lol: На финала ще е лудница на националния ... Дано могат да се вземат билети по нета нещо ... :?

Мани майтапа, но Галчев си е като Иниеста за нашите ширини! Поизчистил е играта си от постоянните нарушения за картон, които преди правеше! Явно, за да играеш футбол на добро ниво , трябва самочувствие и най-вече колектив! А, в ЦСКА в момента ги има и двете неща!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 21 апр 2016 15:25

Честито на всички Армейци!Страхотна победа над силен противник!Хвала на играчите(играха като колектив :idea: )и треньорите,най-вече на Ицо Янев!Личи си ,че последният разбира от футбол,изигра много правилно тактически и двата мача :!: Не си спомням някога нашият отбор да е имал такава успеваемост при головите положения-почти 100% :shock: Този Преслав отигра положението като голям голмайстор ,от висока класа,направо ме трогна!Същото се получи и при вторият гол-невероятен поглед върху игровата ситуация на Маламов и майсторско отигграване на Демона-само заради тези две изпълнения си заслужава човек да отиде на мач!Не казвам,че сме играли някаква супер игра,но има време и за това,ще стигнем и дотам-лека-полека ;) За сетен път се доказа моята теза,че на терена парите не играят,за разлика от душата,сърцето и духът на футболистите :!: Майсторството ще дойде с времето си,а Армейският дух е по-жив от всякога -доказахме го и по трибуните и на терена!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 апр 2016 15:30

Странно е на какви неща са способни хората, само за да не поздравят противника. Десет страници конспиративни теории... (не, че и при вас няма подобни индивиди де - ама какво да се прави, няма отърваване)

Е, от мен - честита победа! Заслужихте си я, бяхте по-добрият отбор и в двата мача. Пожелавам ви успех и дано другата година отново да имаме възможността да се радваме на вечното дерби!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 апр 2016 16:13

Аз бях от онези, които не се доредиха за билети миналата седмица и се бях примирил, че няма да отида, но вчера по обяд приятно ме изненада един колега и ме уреди с билет (на реалната цена - не на черно). Бая зъзнах на стадиона, понеже след работа директно тръгнах към стадиона, а сутринта се облякох сравнително тънко, бидейки с настройката, че няма да ходя. Струваше си обаче всяка минутка, а и известните премеждия около прибирането ми след това.
Преслав много хубаво я заши онази в 3-тата минута, а пък Маламов пак се подигра със Зехиров. 8-) Не съм ги гледал скоро „Берое“ в първенството, съответно няма да се правя на разбирач и да говоря дали са легнали, или просто са слаби. И в двата случая проблемът и срамът са си техни. Ние нашата работа си я свършихме. Дори да загубим финала, аз давам отлична оценка на отбора, а всъщност имаме добри шансове да го вземем, като се има предвид, че сме на практика домакини в него.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”