Батков-младши: "Сините" фенове са "к*рви"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Батков-младши: "Сините" фенове са "к*рви"!

Мнениеот sin4ec » 21 апр 2016 12:00

iliev72 написа:sin4ec хайде да не се лъжем ! Колко билета реално са продадени ?! Ако имате продадено поне 50% от билети на новата трибуна това си е успех.
Добре ви е сипал Тошко Мл. Време е да започнете да се държите като фенове , а не като собственици и тук Тошко е много прави.
Онази зъбата очиларка и другите около него които се наричат фенове е крайно време да започнат да се държат като такива.
Всички знаем , че Тонев е там където има пари за него и друго не го вълнува и въобще не му дреме за Левски.
Не обиждайте Тошко затова , че казва една истина която всеки нормален фен я разбира , но не онази очиларка която не прави разлика между фен и собственик.

За А сектор има останали 1 000 билета при капацитет 6 000-ти си сметни процентите . А до вчера бяха продадени общо около 13 000. Цифрата ще е между 17 000 и 20 000 в зависимост от времето. Това е положението, да не се лъжем! Това ще е най-посетеният мач за този сезон!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 апр 2016 12:03

Rotterdam48 написа:За съжаление нищо не обезсмисля.....А ако прочетеш малко из сайта "Биволъ",ще видиш какви гадости , за какви чудовищни суми вършат любимите ти Котараци,Тикви и Шишита....Начело с адвоката на Дявола,който пък е и "собственик"....Не сте к....ви-нещо много по-гадно сте май.....

Ако беше чел мненията ми, щеше да знаеш колко отдавна говоря за Котараците и колко пъти съм споменал, че са по-зле от Пеевски. И именно аз постнах на Беладона тези неща, дето ми се бараш сега с тях. А курви са тези, които при жив свой отбор тръгнаха да припознават Литекс за ЦСКА, и те никак не са един и двама!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 апр 2016 12:04

Какъв беше Батков-младши в Левски, та го свързвате с клуба :? :roll: Що не си гледате махленските дербита с Чико Бяга и магазинчето "Всичко за 1 лев", ами сте тръгнали за футбол да говорите и да се сравнявате с големите клубове 8-)

Изображение

Ей това струва 1 мач и едно полувреме на ЦСКА, ама ще ги прежалите някакси 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 21 апр 2016 12:06, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 21 апр 2016 12:06

Teo написа:Синът на бившия собственик на Левски Тодор Батков - Тодор Батков-младши, отправи яростна атака към феновете на 26-кратния шампион на България. Младият бизнесмен, който стои встрани от светлините на прожекторите и рядко се появява в публичното пространство, скочи на "сините" привърженици, най-вече на тези, които са в ръководството, в социалната мрежа Фейсбук, като ги окачестви като "к*рви", тъй като според него са се "продали" на настоящото ръководство на "Герена".

Батков-младши обяви, че макар и във "В" група, макар и на аматьорско ниво, вечният враг на Левски - ЦСКА, се радва на истинска подкрепа от истински фенове, което най-вече си е проличало снощи при домакинството на Берое в полуфинална среща-реванш от турнира за Купата на България.

Предлагаме Ви неговото изказване в социалната мрежа Фейсбук:

"Вече близо година отказвам да коментирам ПФК Левски АД, отклонявам въпроси и се правя, че нищо не знам. И в бъдеще не мисля да коментирам теми като новия сектор, неговото финансиране, резултатите на отбора и собствениците му (които са публични и ясни). Но от известно време насам ме глождят две неща. Първо - къде са ултрасите и феновете. Навремето, слабите резултати бяха официалната причина за скандирания, плакати, графити и всякакви други простотии срещу стария собственик. Резултатите в момента не са по-добри, даже напротив. А мълчанието е пълно. Защо ултрасите се продадоха за едно измислено присъствие в ръководството? Защо феновете се продадоха за по едно кило кремвирши?

Второ, какво се случва?!? По времето на стария собственик имаше няколко к*рви. Сега има основно к*рви. К*рви, които съсипват отбора, с който съм израстнал. К*рви, умрели от глад, които изяждат отбора отвътре само и само да залевкат. К*рви, за които Левски не е кауза, а дойна крава. Къде са феновете, защо мълчат? Защо се оставят да бъдат купени за жълти стотинки и с празни приказки?

Това, може би, са въпроси без отговор. Днес гледах ЦСКА - Берое. ЦСКА замалко не изчезна, играе във В-Група (аматьорски футбол), не разполага с голям ресурс, не разполага със скъпи футболисти. Изигра страхотен мач на много високо ниво - браво. Но какво ми направи впечатление? Преди мача феновете изразиха ясна позиция спрямо БФС (без значение дали е правилна или не). По време на мача напълниха стадиона и създадоха уникална атмосфера, задружни зад любимия си отбор. Ако Левски е в такава позиция, това ще се случи ли? Вече много ме съмнява. Точно заради това, колкото и да ми е трудно ще кажа - свалям шапка на ЦСКА и червените фенове!"

Изображение

Когато идва от свой... най-боли... не е излъгал :oops: :idea:

Mи прав е човека.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Rotterdam48

Мнениеот Rotterdam48 » 21 апр 2016 12:12

sin4ec написа:
Rotterdam48 написа:За съжаление нищо не обезсмисля.....А ако прочетеш малко из сайта "Биволъ",ще видиш какви гадости , за какви чудовищни суми вършат любимите ти Котараци,Тикви и Шишита....Начело с адвоката на Дявола,който пък е и "собственик"....Не сте к....ви-нещо много по-гадно сте май.....

Ако беше чел мненията ми, щеше да знаеш колко отдавна говоря за Котараците и колко пъти съм споменал, че са по-зле от Пеевски. И именно аз постнах на Беладона тези неща, дето ми се бараш сега с тях. А курви са тези, които при жив свой отбор тръгнаха да припознават Литекс за ЦСКА, и те никак не са един и двама!

Аз лично, никого не съм припознал.А жена/ИЛИ ФУТБОЛЕН ОТБОР/,който си ляга с АБСОЛЮТНО ВСЕКИ/ВСЯКА ВЛАСТ/за пари и облаги КАК се нарича??? Можеш ли да ми построиш мезонет в Лозенец и да ме изчакаш 10-15 години да ти го платя от наеми??? Такова чудо само к...те могат да получат....

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 апр 2016 12:17

Rotterdam48 написа:
sin4ec написа:

Аз лично, никого не съм припознал.А жена/ИЛИ ФУТБОЛЕН ОТБОР/,който си ляга с АБСОЛЮТНО ВСЕКИ/ВСЯКА ВЛАСТ/за пари и облаги КАК се нарича??? Можеш ли да ми построиш мезонет в Лозенец и да ме изчакаш 10-15 години да ти го платя от наеми??? Такова чудо само к...те могат да получат....

Ти може да не си, но мнозина червени тръгнаха да припознават!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 21 апр 2016 12:19

Това ще е най-посетеният мач за този сезон!

Напротив приятел, няма да е най-посетения мач този сезон.

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 21 апр 2016 12:23

Изображение

Да им е честит новият любимец на червените.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 апр 2016 12:23

Teo написа:
koisa написа:
Teo написа:
Когато идва от свой... най-боли... не е излъгал :oops: :idea:

Я пак?

"Най-после мога да си призная, че съм от "Ботев" (Пловдив)!", написа Тодор Батков-младши, разкривайки, че не симпатизира на "Левски".
Изображение

Батков-младши си е Левскарче... има множество снимки в пространството как се радва с баща си - най-успешния ви собственик в цялата история :idea: :lol:
@ Това мнение тежи на мястото си. Мисля, че трябва да се замислите върху него. Момчето не говори празни приказки.

Радвал се, защото баща му беше собственик. След като батков се разкара, тоя си призна, че е от Ботев.
Ех, тео...отново не ти се получи заядливата тема. На никой не му пука какво е казал тоя.
Той да не си мисли, че години некадърно управление на баща му, се оправя за 1 месец ?

Потребителски аватар
Rotterdam48

Мнениеот Rotterdam48 » 21 апр 2016 12:25

sin4ec написа:
Rotterdam48 написа:
sin4ec написа:

Ти може да не си, но мнозина червени тръгнаха да припознават!

Ей за това завиждам на нормалните отбори от белия свят,че не са собственост на криминални отрепки,наричащи се "бизнесмени".Които могат, само да обират и изнасилват собственият си народ...За това два милиона българи са вече извън България,и повече ще стават....Тука за съжаление останаха мъртви души зомбирани с чалга ,турски сериали и реалити програми.Футбола е 90 процента умрял,както и почти целият спорт.А нас ни управляват най-мръсните и продажни отрепки на планетата...

Върни се в “Свободна зона”