7 януари . Битката започна – Батето се изправи срещу селянина от класа – Гацо Бацов . Това беше не каква да е битка , а изборите за шеф на БФС . Първият тур щеше да се проведе в родния град на Гацо – Бацова махала . Победата на Гацо беше привидна , но той не знаеше какво му готвеше Батето .
В щаба на Гацо бяха Вуцаран и Тити , в този на Батето – Митьо Пищова и Къмъта . Но какво точно се случи ?
Двамата претенденти се събраха на мегдана пред 100 души и трябваше да изнесат реч . Първи започна Батето –
Така , никой да ни мъ прекъсва , защото ще го изпратя при предишното БФС – на майната си . Така – аз обещавам тройно по-големи данъци и отделно ще отворя фонд Подкрепи Батето ! Каквото внесете – ще бъде за мен . Друго – когато кажа Наздраве !!! всички ще мълчат и ще ми направят 34 поклона , за да ми свалят от възрастта . От днес нататък шампион ще бъде само Спортист Своге , защото така искам . Съюзът на рибарите ще се разформирова в клуб Рибата за Батето и Батето за риба . БФС ще бъде боядисано в розово , за да може жена ми спокойно да си играе тотото там . В Белия дом ще ми бъде окачен портрет , а Ивановден става национален празник . Чеверметата и шкембе чорбата се легализират , напук на ЙЕС-а . Пената става замминистър и преди всеки тост маестрото ще вдига сол миньор , за да мога да си изпея руската песен . Още – никой няма право да ходи на един и същи тротоар с мен . Ще слизате на улицата . Никой няма право да ме пипа . Крумовите закони се връщат . Босовете ги пращам в Сибир , а всички репортерки редовно ще идват вкъщи за интервю . 1 , 2 ,3 ,4 ,5 ,и 6 е единствената възможна комбинация за тотото . На Луната съм кацнал аз , Ню-Йорк го нема , сивия костюм аз съм го измислил . Давам думата на Камъта !
Камъта – Вижте ся , ту мъч пийпълс комс хир фор хол дъ тайм . Самтаймс люн , самтаймс уин , бът ай лайк пийпълс лайк батето уит но компромис , найс секрефиси – дис ис дъ тийм . Уи тейк чанса и ресулта в уи полза и со уон .
Дойде ред и на Пищова –
Аз имам джакузи , 5000 литра квадрат , кебапчетата ще ги дадем на вас , зеле с кисели моркови ще има за всички , прасета ще взема за всички , гласувайте за Батето и ще ви поканя в личното си джакузи да си поплувате !
Случаен селянин пита Митьо –
Последно кажи колко !
Митьо – 7890 .
Селянинът – Колко ?
Митьо – 8901 .
Селянинът – Последно – 10 234 .
След речта на Батето дойде ред и на Гацо , но започна Тити –
Хора , гласувайте , моля ви !! Ще плача бе хора !!!! Моля ви се !!!
Вуцаран –
Ако не гласувате ,ще ви направя магия кат бай Стефанов на Генов ! Ето я и магията – пиле , сръбско , кебапчета , мани таз свиня Батето от Земята ! Значи ,не ми се подигравайте , щото ще се разстроя ! Ще поруменея и ще ви изпепеля с червените ми бузки и мощните шутове !!! С тях возих Антон Генов до хотела му в Несебър !!! предупреждавам ви !!!
И накрая – класикът Гацо –
Макенца , жик-так !!! Маке , аз толкоз бира съм пил , тоя пишлеме Батето не си е резал косо кат овца у Йеверес !!! Аз съм одил у Челси – там съм удри ,удри , нищо не остана ! На Абрама автомобило съм карал , но ме спре катаджия и му викам – Маке , на мен приводач ми треа , а не пън кат на заколение у Джепето . Малли , пък тоз Джепето къв пущиняк се извъди !!! Напраи един Пинокио и го прати на училище !! Маке , аз в училище само у едно бях добър – плюскането у паузата ! Бира ,сръбско , бира – това е мъдростта на живота ! Вие най-добре знайте , аз как пием , малиии, почна ли – немам спиране бой бой бой до опияндурчване !!! Накрая одя си домо на магарето на братовчеда Жоро . Ама аз взех , че му изпих и магарето , та се издух кат Кинг Конг след пир у Митьо Пищака баце ! Аз толкоз съм ритал , малии , толкоз крака съм чупил , че толкоз бири аз не съм изпил през живото ! Веднъж кат играх срещу Реал Мадрид с Челси – влязох в ухото на Кака и го наритах мозъка – па она се разхвърча кат на куче опашо след пожар у на Бобиз косото ! После – гръмнах Роналдо с гранатомет , ама съдията ме изгони за 90 път от мача !!! Па накрая аз взех , че го смелих кат кайма у на Мики Маус кучето Плутон ! Па накрая кат ме запъна – тъй се оригнах зверски – че на Зевс тъпанчето с уиски го огънах кат на Херкулес носо след яздене на коня ми Пегас ! Аз съм ваш човек маке !!! Пюр ориджинал !!! И запомнете от мен – футболът и политиката са кат бирата – колкото и да ги играеш , все ти омръзва и минаваш на бой у Термопилите кат на Леонид шлемо у Ръсел Кроу на Гладиаторо да го вземе и на Ханибар Лекцията у мозъка го надумчи кат бай Миро сръбската музика у Български извор – който ще стане НОВАТА СТОЛИЦА НА БФС !!!!! САМО ЩЕ СЕ ЯДЕ И ПИЕ И ПИЕ ПИЕ !!!
Последният сблъсък : Батето срещу Гацо - Речите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Последният сблъсък : Батето срещу Гацо - Речите
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- modor
- Контакти:
Re: Последният сблъсък : Батето срещу Гацо - Речите
Гацо Президент!!!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Голем смешник си,а като го слушам другия за бостана и обраните дини,се чудя защо не си ооноди у Хасково тоя селянин,поне да си беше сменил пуловера тоя национален тренер........ХА!
Уникална поредица! Чакаме номинациите за "Оскар". Ще обере поне 20

- Gonzo0009
- Контакти:
ruashh написа:Голем смешник си,а като го слушам другия за бостана и обраните дини,се чудя защо не си ооноди у Хасково тоя селянин,поне да си беше сменил пуловера тоя национален тренер........ХА!
Нещо нищо не ти се разбра...
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Браво на автора... 

Зиги, голям си!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Аз искам Батето да спечели!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- modor
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Аз искам Батето да спечели!![]()
![]()
Аз гласувам за Гацо

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Cesc Fabregas написа:Аз искам Батето да спечели!![]()
![]()
Аз гласувам за Гацо
Кой печели - ще узнаете накрая

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Върни се в “Игри и забавления”