Европейското първенство по футбол за бездомни хора през 2018 година ще се проведе в София. Това съобщи президентът на фондация Homeless World Cup Мел Йънг след срещите си с кмета на Столична община Йорданка Фандъкова и зам.-министъра на младежта и спорта Асен Марков.
“След срещите ми с българските институции и уверенията, които получих от тях, вярвам, че те биха подкрепили провеждането на европейско първенство в България. Госпожа Фандъкова и господин Марков наистина осъзнават огромните възможности за социална промяна, които притежава спортът”, заяви Мел Йънг.
Кметът на София Йорданка Фандъкова увери, че надпреварата през 2018 г. би могла да се проведе в центъра на столицата, непосредствено до Паметника на съветската армия, съобщава "24 часа".
Състезанията по стрийт футбол за хора в неравностойно положение на фондация Homeless World Cup се провеждат на игрища с размер 22х16 метра, което позволява разполагането им на комуникативни локации. Планирано е европейските първенства да продължават до 5 дни и в тях да участват до 12 отбора.
Първото официално европейско първенство по футбол за бездомни хора ще се проведе тази година в Манчестър.
Взехме Евро 2018 по футбол за бездомни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Взехме Евро 2018 по футбол за бездомни
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Re: Взехме Евро 2018 по футбол за бездомни
А кога в Арена армеец ще се проведе световното по художествена гимнастика за просякини?
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
-
За просякини не можахме да се преборим, но грабнахме изпод носа на мамалигарите първенството за джебчийки. 

Напълно подходящо за нашата държава.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
ММ1914 написа:Напълно подходящо за нашата държава.
+1000. Следва междуконтиненталната купа за куци, кьорави и сакати .... Много ми е интересно какви дивиденти целим да извлечем от едно такова първенство - много пари ли ще спечелим, много популярни ли мислим, че ще станем.. Щото съм готов да се обзаложа, че е нито едното, нито другото. No hate intended, ама наистина, какво ще ни донесе това световно?
kalo_340 написа:ММ1914 написа:Напълно подходящо за нашата държава.
+1000. Следва междуконтиненталната купа за куци, кьорави и сакати .... Много ми е интересно какви дивиденти целим да извлечем от едно такова първенство - много пари ли ще спечелим, много популярни ли мислим, че ще станем.. Щото съм готов да се обзаложа, че е нито едното, нито другото. No hate intended, ама наистина, какво ще ни донесе това световно?
Значи веднага ще ти кажа, ще се потрошат едни пари, един сладур ще има още кинти да танцува на Преслава. Ще се отчете дейност. Обаче ако и тия бият отбор от А група, вече ще сме жив ташак. Дано на някой дебил не му хрумне да направи контрола, че ще ни се смеят и в Уганда.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
-
- Контакти:
Приляга ни.До 2018 бежанците може да ни изгонят от домовете и титлата не ни мърда.
kalo_340 написа:ММ1914 написа:Напълно подходящо за нашата държава.
Е как бе пич,как не се сещаш? Ще участваме на първенството, Гарантирано.
От където и да погледнеш ни подхожда! "Боже,колко мъка има на този свят",казал Моканина и продължил по пътя.....
Надявам се при откриването слово да изнесат Боко,Плевню,Фандъчката?!Те направиха по въпроса каквото можаха!!!
Надявам се при откриването слово да изнесат Боко,Плевню,Фандъчката?!Те направиха по въпроса каквото можаха!!!
А има ли Евро по баскет за такива, дето живеят в тавански стаи?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.