[center]Пряко по:[/center]
[center]

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Mignolet, Clyne, Lovren, Sakho, Moreno, Can, Henderson, Milner, Lallana, Coutinho, Sturridge.
Ward, Toure, Allen, Origi, Ibe, Skrtel, Smith.
Team: Lloris (C), Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Dier, Dembele; Eriksen, Son, Alli; Kane
Subs: Vorm, Trippier, Davies, Carroll, Mason, Onomah, Chadli.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Липсата на Фирмино много ме притеснява, а тия излизат с най-доброто. Единствено ме успокоява факта, че са ни абонатчета последните години. 3-2.
Captain Stottlemeyer написа:KOPScousers написа:Липсата на Фирмино много ме притеснява, а тия излизат с най-доброто. Единствено ме успокоява факта, че са ни абонатчета последните години. 3-2.
"Абонатчетата" все още има за какво да се борят в първенството, докато Клоп сигурно вече си мисли за мача в четвъртък, защото много добре знае какво очаква него и питомците му в Дортмунд...
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Captain Stottlemeyer написа:KOPScousers написа:Липсата на Фирмино много ме притеснява, а тия излизат с най-доброто. Единствено ме успокоява факта, че са ни абонатчета последните години. 3-2.
"Абонатчетата" все още има за какво да се борят в първенството, докато Клоп сигурно вече си мисли за мача в четвъртък, защото много добре знае какво очаква него и питомците му в Дортмунд...
Ей така като ни отпишете ми е най-яко. Какво ги очаква? Ще кажете, че ще гостуваме на Барса, Реал или Байерн.Ако беше така, с такъв състав, да, със сигурност ни очакваше една загуба с 4-5 гола разлика, но срещу Дортмунд нещата не са точно така.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост