Честит Рожден Ден на Стойко Сакалиев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Честит Рожден Ден на Стойко Сакалиев
Да е жив и здрав
Истински Армеец,дано скоро го видиме на някакъв пост в Клуба 
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Лимонадения Джо написа:Да е жив и здрав и да си вземе милионите, които му дължи любимия ЦСКА.
Може ,като се качиш на покрива на сградата
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Много голям пич! Лично го познавам и мога да кажа за него че е истински армеец! Да е жив и здрав!
-
angelofdeath
- Контакти:
Мога да кажа само, че Стойко е голям армеец и готин тип. Кариерата му не се разви, както трябваше и игра прекалено малко в ЦСКА, но от това, което си спомням има място в сърцата ни! Само заради фланелката под екипа и идването му няколко пъти в сектор Г можем да му се радваме от сърце. Той това правеше с челвения екип - не много голове, но за сметка на това запамнящи се. Да е жив и здрав и нека да постигне всичко, което си е запланувал. Чакаме го на някой мач, но при нас феновете. Това му приляга повече, отколкото да седи при примадоните от сектор А.
Левскар съм, но Сакалиев и мен винаги много ме е радвал, така че ще ме извините за намесата в червената секция.
Едно време и ние имахме интерес да го вземем в отбора на народа, но не се получи.
Жив и здрав Стойчо!
Едно време и ние имахме интерес да го вземем в отбора на народа, но не се получи.
Жив и здрав Стойчо!
- Bartolomej
- Контакти:
Mitko-Levskar написа:Страшен голмайстор с ръка.Иначе жив и здрав.
И кои голове с ръка визираш ?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Mitko-Levskar написа:Страшен голмайстор с ръка.Иначе жив и здрав.
И на Иванков без малко с ръка да вкара, ама на...дойде му на деснячката и с нея не му прости!
Иначе като спомена ръка, на Гонзо ако му бяха вързани ръцете, един гол нямаше да вкара.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.