Букмейкърите наредиха снощи двата мача от ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Букмейкърите наредиха снощи двата мача от ШЛ
Всъщност има хора дето само с това се издържат , но играят с по големи сумички. Този дето е отворил темата сигурно е заложил 10 лева на Сити и сега реве... не става така работата.
Един опитен играч, би сложил и двата мача в графата "under" . Така че към автора: Това че ти не разбираш от мачове и си обречен на загуби не значи че мачовете са наредени. Точка по въпроса!
- dreben23
- Контакти:
Няма такова животинче като опитни играчи. Никой не може да излъже никакво буки! Точно когато си въобразиш, че го лъжеш, ще ти го надене три ката! Никой не е на печалба от залози, но има малоумници, които не могат да проумеят, че са с доста много нули на загуба! И с 65 процента успеваемост да си, повече не е и възможно, между два и три мача нема да излязат във фиша. Съвет: Никога не пускайте повече от един фишчек, за да не се разочаровате двойно! Пак повтарям- щом аз не съм спечелил, никой няма нищо да спечели! Просто не съм срещал колега да познава повече мач от мен все още, като го срещна, ще залагам неговите прогнозки, не своите. Късметче. Разбира се, не на всеки се отдават тия неща и ако не се опомни навреме, първо ще замине трактора, после приходите от канабиса и накрая ще иде в чужбина на гурбет. Винаги е било така, винаги и ще бъде. Както тото 2 се играе с топчета, така и футбола, само дето при него е по-лесно да си хванеш тройка или четворка и дотам-петица и шестица хващат най-много пет човека. Абсолютно нищо по-различно няма от обикновеното тото. Просто буките използват малоумието на такива като нас и вас, макар че в нито един пост не съм твърдял, че успеваемостта ми е 100 %. Може би ви се иска на вас, за да става бързо, лесно и вкусно всичко, но хората пари за тия работи дават си. И ги дават на такива, дето не разбират от футбол, това е най-смешното.
Същото беше и като превеждал филмчета- еди кой си е номер 1 си, но пари вземат такива дето са номер 2 или 3. Да не говорим, че е незаконно- специално залозите си е незаконен бизнес. Лиценз или фирма имат или кво?
Съветче: Никога, никъде и по никакъв повод не разкривайте истинските си знания, умения, защото людете това и чакат- да се възползват от нечии знания и умения. Дори съвсем малка част да скрие човек от работодател или който и да е бил друг, използвачите ще започнат да понамаляват. Това е истината, друга няма. При мен винаги така се е получавало, а сигурно и ще се получава, защото наивно вярвам, че хората са добри, само че после по действията си проличава, че не е съвсем така. Не сме всички лоши де, радва ме, че има все още и добри, но мнозинството винаги е от тъмната страна, за мое огромно съжаление. Легам да спя, че да дойдат по-бърже голчетата на Арсенал.

Съветче: Никога, никъде и по никакъв повод не разкривайте истинските си знания, умения, защото людете това и чакат- да се възползват от нечии знания и умения. Дори съвсем малка част да скрие човек от работодател или който и да е бил друг, използвачите ще започнат да понамаляват. Това е истината, друга няма. При мен винаги така се е получавало, а сигурно и ще се получава, защото наивно вярвам, че хората са добри, само че после по действията си проличава, че не е съвсем така. Не сме всички лоши де, радва ме, че има все още и добри, но мнозинството винаги е от тъмната страна, за мое огромно съжаление. Легам да спя, че да дойдат по-бърже голчетата на Арсенал.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
автора на темата е болен мозък!
когато спре да обвинява другите за загубите си, току виж почне да печели по-често!
не разбирам, толкова ли е трудно да предвидиш, че букитата ще се намесят в тези мачове и съответно да си коригираш прогнозата?!? баси, все пак това ШЛ! там всеки мач е манипулиран! как така се проспива този факт, като се правят залозите!
па и букитата, та букитата, що неизтича поне някаква информация за уреден мач предвариртелно, та поне няколко милиона човека да заложим на него и да им го набием на букитата!
снощи 2 Х-са, днеска 2 1-ци с опцията "и двата отбора да отбележат гол"!!!
когато спре да обвинява другите за загубите си, току виж почне да печели по-често!
не разбирам, толкова ли е трудно да предвидиш, че букитата ще се намесят в тези мачове и съответно да си коригираш прогнозата?!? баси, все пак това ШЛ! там всеки мач е манипулиран! как така се проспива този факт, като се правят залозите!
па и букитата, та букитата, що неизтича поне някаква информация за уреден мач предвариртелно, та поне няколко милиона човека да заложим на него и да им го набием на букитата!
снощи 2 Х-са, днеска 2 1-ци с опцията "и двата отбора да отбележат гол"!!!

На тоя ОЧЕИЗБОЖДАЩ трол половината му мнения са в изтрити теми, които сам е пуснал. Какво толкова го бавите?

А жена ти наредиха ли? Само тъпотии пляскате
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- trokadero_
- Контакти:
И това го има .
Затова за по 2 мача ако не залагате с много пари - недейте !
Събота и неделя сумати мачове , тогава е парата.
Затова за по 2 мача ако не залагате с много пари - недейте !
Събота и неделя сумати мачове , тогава е парата.
За това Навас удари гредата в 61 минута. Не искаше да вкара гол и уцели гредата 
Не знам дали са букмейкърите,но аз се уморих от мачове в които се правят тънки сметки каква ти е програмата,за какво се бориш,къде можеш да пестиш сили. Това е наследството,което остави онзи алчен тип Блатер. Всичко е за пари-да се играят по 50-60 мача на година само да върви парата. Навремето се ставаше носител на КЕШ с 9 мача. Сега с минимум 15. Да не говорим за режисирания жребий който гарантира почти всяка година Арсенал да играе с Барса и ПСЖ с Челси. Това пак е наследство на оня. Като се повтарят така постоянно едни и същи мачове всичко девалвира. Аз помня мачове отпреди 30 години,които бяха истински и нямаше варианти за 5 години да играеш с един същи противник примерно 4 пъти.Сега футболът е станал кеч,100% менте. А мача Ман Сити-Динамо беше абсолютна обида. По едно време помислих,че някой е намалил звука на телевизора,а то просто половината стадион заспа. За другия мач не може да се каже точно същото но просто отборът на Чоло е майстор на нискорезултатните срещи. Като знам,че го гласят за Челси се плаша.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
korteneca написа:bayern_munchen написа:drvasko98 написа:Който е идиот да залага на решен мач, пир 3-1 победа като гост си е негов проблемът
Kaто е решен що излизаш с всички титуляри, двамата ти топ защитници се контузиха. Решен бил, домакин си, играеш и за точки, победа на тази фаза в ШЛ струва и милиони!Решен бил, решено беше единствено Зенит да бъде изгонен от американофилската организация Уефа по измамен и подъл начин!
Кое правило забранява при решен мач да излезеш с титулярите? Контузии могат да се получат във всеки един мач. Няма как да го предвиди треньора. А колкото до Зенит, те си загубиха напълно заслужено, защото си бяха по-слаби от Бенфика. Факт!
Само Лестър държи фронта и през целия сезон играе с 15-16 човека,защото изигра 15 мача по-малко и никой не се контузи(засега). Преди 2 години Ливърпул не игра в Европа,имаше време за възстановяване и беше на косъм да стане шампион. Повече какво да се каже за претрупаната програма. А тя води до мачове като Ман Сити -Динамо.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Върни се в “Кошче за отпадъци”