Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот язе » 03 мар 2016 16:45

1982 написа:
fcb_bg написа:
Neo M написа:
fcb_bg написа:...

Не, не зная как прекарваш времето си от един час насам. Прекрасно го знаеш. Коментирам изявите ти тук. Няма нужда нищо да търся, то постоянно се вижда, когато конкретно коментираш България и действията на държавата. То тия работа не се отнасят само за тебе и въпросната държава, има ги и точно в обратната посока, но все си мисля, че си един от тези, с които може и има смисъл да се коментира. Затова и реших въобще да ти кажа, какво ти казвам.

Пич, ти ме обвини, че съм трол, който прокарва чужди интереси. Директно си го написа и сега отказваш да си подкрепиш твърдението с факти

Какви факти, почти всеки ден плюеш САЩ и ЕС, и браниш и хвалиш всичко, свързано с Русия. То е очевадно.

Искаш да кажеш, че има какво хубаво да се напише за САЩ и ЕС ли? :roll:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 мар 2016 16:49

язе написа:
Искаш да кажеш, че има какво хубаво да се напише за САЩ и ЕС ли? :roll:

:lol: :lol:

Оо, не! Как? Какво хубаво? Те хубавите неща са запазени за Ислямистка република Иран и Русия :lol:

Преди можеше да се каже нещо хубаво и за турците, особено около спирането на SS, но откакто се скараха с володя.... ауууу. Големи гадини станаха.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 мар 2016 16:50

язе написа:Искаш да кажеш, че има какво хубаво да се напише за САЩ и ЕС ли? :roll:

Има, да, както и има какво хубаво да се напише и за Русия, за Китай, Сенегал и Коморските о-ви, светът не е черно-бял, както го виждате вие, русофилите. 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 мар 2016 16:54

За съжаление май Блумбърг се отказа да се яви като независим кандидат след успеха на г-жа Бил Клинтън.

Хубаво ще е поне Круз да даде на Рубио място в бюлетината и втория да се откаже още сега от първичните или няма как първия да се добере до номинацията.

A.Pinochet[/center]

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 03 мар 2016 17:02

1982 написа:Какви факти, почти всеки ден плюеш САЩ и ЕС, и браниш и хвалиш всичко, свързано с Русия. То е очевадно.

Това не е проблема- не ги харесва, плюе ги. Аз също не харесвам янките по ред причини. Не ги плюя, щото хич не ги мисля. Да се оправят. Проблема идва, когато някой излезе и вземе да ми разправя как трябва / българите и България / да слушаме държавата Х, да внимаваме да не ги ядосаме и в тоя ред на мисли. Затова беше реакцията ми. Щото всички тия държави дето тук се оплюват или се възхваляват, си имат свои интереси и никога не правят нещо от алтруизъм. Ето, онзи ден имаше някакъв / не му запомних името и позицията в правителството на САЩ / енергиен експерт дето ми обяснява как искали да ни помогнат за диверсификацията на енергийните източници и в тоя аспект неща. Естествено, в духа на политическото му изказване, не пропусна да каже, че те искат да ни помогнат да сме по-добре в тоя сектор. Лафове от типа приятели и прочие. Ами не му вярвам. В политиката приятелства няма. Има интереси и затова той си прави труда да бие тия километри отвъд големия гьол. Един от тези интереси беше споменат- "Уестингхаус". Та такива работи.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 мар 2016 17:05

THE G.A.M.E написа:Ясно е, че и руските медии търсят интереса на хората, за т'ва една подобна "новина", дето Ер Доган щял да идва на Шипка, няма как да я пропуснат. :lol:
Не ги мислете за будали... Действително проверката на подобно инфо е на 2-3 клика разстояние, едвали не са проверили, но друго си е сензацията.

Лошото е, че в Русия голяма част от населението се влияе от мнението на властите.
И да, тука също има % дето вЕрват на всичко казано от Боко, Плевната и сие, но този % е мноооого по-малък от колкото в Русия.
Култът към дадена личност никога не е бил полезен.
Това се отнася и за Боко, и за Володята.

За щастие, у нас много малко българи се влияят от приказките на управляващите.
А за съжаление, това в Русия, не е така.
Доказателството е и засилилата се агресия към България и българите в руското интернет пространство.
Човек ще каже, че ние сме им най-големият враг и проблем.

Каквото повикало, такова се и обадило.
Каквото посадиш, такова ще пожънеш.
Каквото си надробиш, това ще сърбаш.

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 мар 2016 17:10

Какъвто Володя избереш, такава попара ще сърбаш и такива новини ще четеш :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 мар 2016 17:21

Thsmith написа:

Тежко на умния между будалите.
Лудите и несеяни никнат.
Кажи на слепия, че е сляп, и той ще ти се разсърди.
Кажи истината и бягай.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 мар 2016 17:29

pampi написа:
Thsmith написа:

Тежко на умния между будалите.
Лудите и несеяни никнат.
Кажи на слепия, че е сляп, и той ще ти се разсърди.
Кажи истината и бягай.

Мълчанието е верен приятел, който никога няма да те предаде.

Конфуций

8-)

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 мар 2016 17:37

Neo M написа:
1982 написа:Какви факти, почти всеки ден плюеш САЩ и ЕС, и браниш и хвалиш всичко, свързано с Русия. То е очевадно.

Това не е проблема- не ги харесва, плюе ги. Аз също не харесвам янките по ред причини. Не ги плюя, щото хич не ги мисля. Да се оправят. Проблема идва, когато някой излезе и вземе да ми разправя как трябва / българите и България / да слушаме държавата Х, да внимаваме да не ги ядосаме и в тоя ред на мисли. Затова беше реакцията ми. Щото всички тия държави дето тук се оплюват или се възхваляват, си имат свои интереси и никога не правят нещо от алтруизъм. Ето, онзи ден имаше някакъв / не му запомних името и позицията в правителството на САЩ / енергиен експерт дето ми обяснява как искали да ни помогнат за диверсификацията на енергийните източници и в тоя аспект неща. Естествено, в духа на политическото му изказване, не пропусна да каже, че те искат да ни помогнат да сме по-добре в тоя сектор. Лафове от типа приятели и прочие. Ами не му вярвам. В политиката приятелства няма. Има интереси и затова той си прави труда да бие тия километри отвъд големия гьол. Един от тези интереси беше споменат- "Уестингхаус". Та такива работи.

Да, съгласен съм с всичко, и аз съм на мнение, че нито на САЩ, нито на Русия им пука за нас, просто гледат да ни използват. Споря единствено защото се опитват някои индивиди тук да ни внушават как едните били добрите, а само другите - лошите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”