petko.h.markov написа:il4o_iliew написа:Neo M написа:Ти сериозно ли ги пишеш тези глупости, т.е. сериозно ли мислиш по-този начин? Не би ли било по-добре в случая да си млъкнеш и да не се обаждаш? Доста си нагъл за човек живеещ в страна, която му е чужда и по документи, и най-вече по сърце.
Как реши, че му е чужда по сърце? Познаваш ли го? Доводът ти за документите е толкова абсурден, че няма смисъл да го коментирам. Ти като си по документи българин какво? За голям патриот ли се взе? Ами онези натурализирани българи-футболисти като Марселиньо, Вагнер? Те също имат бг паспорти. Това прави ли ги по-големи българи от теб, мен или fcb?
1Живее от толкова години в България,но си е запазил руския паспорт.
2Въпросните футболисти не пишат тук като него.
3.По писанията си личи какво му е отношението към България.И по-добре сигурно,че не го познаваме лично.
4Ти адвокат ли си му?Той е достатъчно устат.
1. Нямам българско гражданство, защото не ми дава кой знае какви привилегии.
2. Не ме интересува.
3. Какво ми е отношението? Постоянно си говоря с българи от различни възрастови групи по политически теми в България и по света, досега проблеми съм нямал. Възгледите ни съвпадат по доста теми. Децата ти имат ли право да оплюват Меркел за политиката й към бежанците и дали някой немец ще им се сопне?
Какъв ти е проблема? Явно е нещо лично към мен.