Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти орди лазят ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти орди лазят ...

Мнениеот fcb_bg » 02 мар 2016 00:42

diplomat написа:
fcb_bg написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:В предния пост, тъпако! Извинявал съм се и друг път. И то пак на същия човек.

Тук не виждам да си нагрубил някой - редовно си псуваш, без да ти пука, така че недей да се правиш на интересен. Никога не си се извинявал, а сега очакваш, че дори и изискваш от мен да ти искам прошка? Няма как да се случи просто.

Ти не ме ли пита кога съм се извинявал? Или аз не разбирам родния ти език вече?

По-скоро четеш избирателно.
ти кога си се извинявал за обидните си квалификации към някого?

Но никога не съм изписвал 3 поста поред да псувам хората. За разлика от теб.

Пак съм човек, че ти пиша изобщо, след като обиди жена ми. ма ако искаш ела се пробвай, нема да те върна без откъснатия ти *** забит в гъза ти за назидание.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 мар 2016 00:45

fcb_bg написа:Но никога не съм изписвал 3 поста поред да псувам хората. За разлика от теб.

Пак съм човек, че ти пиша изобщо, след като обиди жена ми. ма ако искаш ела се пробвай, нема да те върна без откъснатия ти *** забит в гъза ти за назидание.

:lol:

Трудно приемаш загубата, но ще се научиш. И тва за жена ти си имаше отново причина - на един мой обикновен коментар, ти реши да излееш цял тон помия, така че стига си го играл жертвата и бъди мъж.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 мар 2016 00:49

Теб бих си те ошамарил здраво за назидание. Повече не ми чати.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 мар 2016 00:54

diplomat написа:
fcb_bg написа:Пия само бира... денем, нощем, зима, лято... пикая кат разпран, твърдия алкохол го зарязах преди 12г. Не пия водка, предстаи си, мамаша.... Но виж, кайсиева ракия нема да откажа. Немам и бирен корем. Тия лайна - уискитата им съм ги пробвал всякакви. Не щем. да си ги пият тия шматки. Тва е помия неземна.

Виж, тука имаме нещо общо. :lol: Ама то бирата си е бира.

Аз лоча всичко - уиски, водка, ром, коняк, ракия, узо, антифриз, спирачна течност ... Изображение

От Блек Рам до Абърфелди Сигнъчър ..... и от Савоѝ до Руский Стандарт Империя .... истински алкохолик, ето и сега цоцам, нЕма шес`-пет. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 мар 2016 00:55

fcb_bg написа:Теб бих си те ошамарил здраво за назидание. Повече не ми чати.

[offtopic]Много добре, но внимавай какво си пожелаваш, че България е малка, а Бургас е още по-малък.[/offtopic]

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 02 мар 2016 08:46

diplomat написа:
1palq4o1 написа:
diplomat написа:
1palq4o1 написа:И още един въпрос към Дипломата-защо поробителите се наричат Османци и какви са всъщност?

Благодаря предварително и на двамата за отговорите!

Заради считания за неин основател - Осман 1-ви. Поробителите са били много и различни арабски племена, като бащата на Осман е бил предводител на туркмени.

А сегашните турци са абсолютен миш-маш, ако питаш мен, и едва ли имат много общи гени помежду си.

Tака е-да! А Осман е...? От кое племе е и какви са били първите му последователи?

Не би ли следвало и той да е като баща си - туркмен? :? Иначе Кашчей е прав, но различните туркменски племена са приели исляма точно от арабите, с които най-вероятно са се смесили, особено при най-бързия възход на Османската империя. Не виждам защо обаче "турско" е по-правилно от "османско", а предполагам заради това ми задаваш тези въпроси.

Имаме си няколко професионални историци във форума - те могат да внесат по-адекватна яснота върху нашите разсъждения.

Защото Осман е от селджукските турци, както и последователите му от неговото племе и тук не говорим за мюсюлмани-говорим си, че е правилно да се казва ТУРСКО, а не ОСМАНСКО защото самия осман е турчин по произход, а империята е наречена на него защото полага основите и!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 мар 2016 10:36

1palq4o1 написа:
diplomat написа:
1palq4o1 написа:
diplomat написа:
1palq4o1 написа:И още един въпрос към Дипломата-защо поробителите се наричат Османци и какви са всъщност?

Благодаря предварително и на двамата за отговорите!

Заради считания за неин основател - Осман 1-ви. Поробителите са били много и различни арабски племена, като бащата на Осман е бил предводител на туркмени.

А сегашните турци са абсолютен миш-маш, ако питаш мен, и едва ли имат много общи гени помежду си.

Tака е-да! А Осман е...? От кое племе е и какви са били първите му последователи?

Не би ли следвало и той да е като баща си - туркмен? :? Иначе Кашчей е прав, но различните туркменски племена са приели исляма точно от арабите, с които най-вероятно са се смесили, особено при най-бързия възход на Османската империя. Не виждам защо обаче "турско" е по-правилно от "османско", а предполагам заради това ми задаваш тези въпроси.

Имаме си няколко професионални историци във форума - те могат да внесат по-адекватна яснота върху нашите разсъждения.

По времето на Османската империя знаеш ли какво означава да кажеш на някого турчин? Те са абсолютно подобие на арабски халифат. Турчин е било обидна дума, както ние сме обиждали циганите.

Защото Осман е от селджукските турци, както и последователите му от неговото племе и тук не говорим за мюсюлмани-говорим си, че е правилно да се казва ТУРСКО, а не ОСМАНСКО защото самия осман е турчин по произход, а империята е наречена на него защото полага основите и!

Турчин е било обидна дума по време на Османската империя, която си е била подобие на арабски халифат.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 мар 2016 10:40

Абе оня плужек ще ходи ли на Шипка? Честно направо ще ми е гнусно да дишам същия въздух с оная американска изтривалка :evil:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 мар 2016 10:44

Силно се надявам поне този път главнокомандващият на БА да не политизира празника, а да чете по същество, без да намесва идили, т.нар. бежанци и прочие.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 мар 2016 10:47

fcb_bg написа:Силно се надявам поне този път главнокомандващият на БА да не политизира празника, а да чете по същество, без да намесва идили, т.нар. бежанци и прочие.

Много пъти съм писал против твоите хора във форума. Мразя руската външна политика и смятам, че много повече са ни навредили отколкото да ни помогнат, но тук задължително трябва да им се отдаде чест поне на руснаците, румънците и финландците, загинали за нашето Освобождение независимо от политическите цели на Руската империя по това време. В случая е важен резултата ;)

Разбира се, на първо място трябва да се почетат Опълченците, които изиграват най-важната роля по време на войната 8-)

Върни се в “Свободна зона”