Мляко с ориз написа:TristaNNN написа:Не знам какво им се връзвате на разните провокаторчета тук. Ще рече човек, че на тия сме им абонати, ама ако извадя една статистика за последните сезони, ще стане страшно весело.
Просто провинциалните отборчета са така преди всеки мач с нас - много добри, много надъхани ама пустия му съдия значи ... После има нашиваме 2-3 парцала отзаде и тишина до следващата среща с нас, след което се почва старата песен за съдията на нов глас.
Тристан и Изолда - Черно море няма как да е провинциален отбор колкото и да ти ср иска. Варна, Бургас и Пловив не са провинции шопска главо - провери в чичко ти гугул що е то провинция. Отделно, че Варна е морска столица, а ЧМ в момента единствен отбор от града в А група, селски комплексарски софийски мнения, мислещи вече за почивката мечтана на моретоМача е измъчено 0:0 или 1:1
Точно така мислещ за почивка, та като дойда лятото да ми слугувате и да ме гледате като Бог, та да изкарате нещо да има с какво да живеете през останалата част от годината