Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот milen.hristov » 04 фев 2016 13:07

metodito написа:
bilyaletdinov написа:Toнев се направи на шеф е подписа през гърба на Гонзо и Стоев с Христов. Да видим какво ще го правят тоя бидон, който досега чакаше по-добри оферти :evil:

Бе дай да го видим момчето, пък после да го храним. Аз не разбрах кво щеше да стане да оставят Илия Димитров. Той имаше по-малко от два часа събрано игрово време и три гола този полусезон (смятам и срещу Юргорден). Не си спомням, но... Стоев пусна ли го титуляр... :roll:

Иначе не знам бидон ли е или не Христов, но погледни какво стана в няколко сайта в Интернет...

Стоев няма загуба в контролите, имаме допуснати два гола за три мача. Намерихме деветка, имаме трима равностойни централни защитника и един в лазарета. Халфовата линия е стикована. Имаме вече резерва на Краев, имаме и Менгеле. И изведнъж доброжелателите ни се притесниха. Голям кеф е. Парите на Домусчиев в действие.

И какво се случва в тези сайтове, няколко сайта погледнах , нито дума против Левски или селекцията. Нещо повече смея да твърдя, че Левски се радва на медиен комфорт, като доказателство и Гонг, тук пък не може да се прочете или чуе някоя дори заслужена критика.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 04 фев 2016 14:12

Кашчей написа:
jungle написа:
Кашчей написа:
jungle написа:
PFC Litex написа:Вероятността да вземете точка от Лудогорец клони към 10%.
Отборът ви не е стикован. Силното ви звено защитата е разколебано след напускане на основни футболисти.
Черно море контрола не съм им гледал, но във Варна традиционно трудно се играе
Съвсем скоро ще разберем.

...бием и Лудогорец и Черно Море... Левски знае как се бие в Разград!!!!

Колко пъти сте били в Разград, че ми стана любопитно 8-)

ако беше любопитен.....щеше да провериш

От 6 мача в Разград имате една победа, а от 6 в София имате 3 загуби и 1 равен-определено знаете как се побеждава Лудогорец, особено в Разград
12 мача - 8 победи за Лудогорец, един равен и 3 за Левски, защото сте знаещи (едната победа след злощастен рикошет в добавеното време, а другата....почти сериозна).

Детритус, не че се заяждам нещо (както ти правиш), но можеш ли да ми изброиш отборите с повече победи в Разград от Левски? А отборите в състава на А група в момента, които имат даже и една победа в Разград? Мерси предварително.

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 04 фев 2016 15:03

Аз знам за един отбор, който вече рита за здраве по селата, ама докато беше при нас (майсторите), имат 0 (нула, зеро, геврек) голове в Разград.
Е, не може да им се отрече, че имаха няколко греди, няколко червени картона, един изтърван фаул от Мораес и едно счупено ребро на головата им машина Стефан Никогич.
Ако играят на ФИФА-та обаче, може и да вкарат.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 фев 2016 16:45

korteneca написа:
metodito написа:
siniq_fen написа:Хич не ме грее какви ги е говорил Христов, какви оферти е чакал и така нататък. Ако помогне на отбора - какво по-добро от това, ако се провали - жив и здрав и кой откъде е.

+1 Глей кво става по сайтчетата - донбидон, топспорт, алабала. Всичките се организираха много бързо. Явно са имали подготовка.

Както вече казах, ако започне да вкарва много бързо ще се забрави какво е говорил и на кой отбор е фен. 8-)

Чакай да видим дали нашите колеги изобщо ще му позволят да стъпи на терена или ще спестят на клуба един син спортен екип. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 фев 2016 16:47

TristaNNN написа:
korteneca написа:
metodito написа:
siniq_fen написа:Хич не ме грее какви ги е говорил Христов, какви оферти е чакал и така нататък. Ако помогне на отбора - какво по-добро от това, ако се провали - жив и здрав и кой откъде е.

+1 Глей кво става по сайтчетата - донбидон, топспорт, алабала. Всичките се организираха много бързо. Явно са имали подготовка.

Както вече казах, ако започне да вкарва много бързо ще се забрави какво е говорил и на кой отбор е фен. 8-)

Чакай да видим дали нашите колеги изобщо ще му позволят да стъпи на терена или ще спестят на клуба един син спортен екип. :lol:

Може още в контролите да направи 2 хеттрика(дай боже). :)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 фев 2016 16:49

Венци на представянето си и снимките изглежда, като човек, обичащ да разказва мръснишки вицове и да пие домашна ракия с чешмяна вода.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 фев 2016 16:50

Какви контроли? Той дали ще играе дори и в две контроли...

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 04 фев 2016 17:00

Какво става с нигериеца ще идва ли нападателя :?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 04 фев 2016 17:44

blue atack написа:Какво става с нигериеца ще идва ли нападателя :?

По думите на Стоев от вчера, селекцията в Левски остава отворен процес. Но на практика с пристигането на нападателя е приключена. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 фев 2016 18:08

Чувствам се неудобно, когато се оказвам прав и да казвам "Казах ли по-рано, че така ще стане" ;) ...
Но какво да се прави- явно ги нацелвам нещата ...
Сега, след като Венци вече е при нас, ми се ще да задам невинния въпрос: "А с кой ще се "борят" за титулярна 9-ка?"... Щото май такъв играч просто нямаме...
Дори и "невероятния" Санти Нгом беше си върнат на Гошо Бачев, щото май някои хора усетиха, че се правеше опит да се връщат стари вересии за времето на обръщалките Локо Мз- Левски (по няколко пъти)... И май на "честния" Гонзо не всичките му действия са толкова безкористни, колкото се опитват от всички страни да ни се втълпяват... Въобще, очаквам в скоро време, да имаме май нов спортен директор... А и треньор- тоже... Някой вече трябва да носи отговорност РЕАЛНО, защото случващото се със селекцията и хилядите неразбории около нея, не говори хубаво за нивото на "Левски" - София. В момента, нашата селекция не е по-добра от тази на Черно Море и Локо Пд - "примерно"... А Литекс просто ни "бият от земята" със собствени юноши и други кадърни български момчета... Но когато това се прави с акъл и мисъл за бъдещето, то и резултатите го доказват... В момента сме на такова ниво, че дори и 2 клуба да останат в А група, от които нашия е единия от тях, пак ще сме втори... Това е положението...
И един съвет към т. нар. специалист Стойчо Стоев: Пускай играчите там, където им е силата, а не там, за където нямаш подходящия футболист. Защото рискуваш да станеш шампион по съсипване на кариерите на доста нелоши футболисти, които си ги "трансформирал" да играят на постове, на които дори не са и сънували, че някога ще им се наложи да го правят. "Специалисте" :oops:
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”