Тъжната история на възрастните хора от с.Трояново

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sunscres92
Контакти:

Тъжната история на възрастните хора от с.Трояново

Мнениеот sunscres92 » 30 яну 2016 22:06

Така днес останах леко казано шокиран от предаването "Ничия земя", което в един момент дори успя да ме разплаче и накара да преосмисля някои аспекти в живота си. Ето го и линк към видеото http://play.novatv.bg/programi/nichiya-zemya/699308?autostart=true.

Понеже видеото е малко дълго ще опитам да го резюмирам в няколко реда. Това е история, която се случва в малко българско село, което е населено главно от възрастни хора - Там разбира се няма клонове на Банки и тези функции се е заела пощата и всъщност главаната пощальонка в продължение на години е прибирала не малки части от пенсиите на хората там, които на практика няма друг източник на доходи - но историята продължава с това, че една възрастна жена е поискала да прибере 10 000 лева в Банка, за да бъдат от полза за болната и дъщеря - дъщеря която в последствие умира, поради причината че вместо да ги изпрати към банка, парите са прибрани от пощальонката. И така през цялото време се разказват десетки истории от този тип - все с участието на една жена, която по един или друг начин ограбва жителите на това село и въпреки подадените сигнали и следствията започнали в полицията - жената е на свобода и днес - 6 месеца след всичко това, в добавка с това че и парите не са върнати.

Продуцентите на предаването, правят сравнение на цялата тази история и представят селото, всъщност като нашата държава и как някои хора ни ограбват по същия начин, а на практика наказанията ги няма.Въпреки, че е епизодът е тежък, мисля че много добре илюстрира колко пагубно и тъжно е положението в държавата ни и как някои хора са готови да ограбват и осъдят на смърт дори най-възрастните и беззащитни жители на тази държава в името на своето собствено его и алчност, но най-лошото е че явно никой няма проблем с това.
Последна промяна от sunscres92 на 30 яну 2016 23:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Тъжната история на възрастните хора от с.Трояново

Мнениеот Tommi » 30 яну 2016 22:27

Не знам какъв човек трябва да си, за да крадеш от такива хора.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 яну 2016 22:30

Tommi написа:Не знам какъв човек трябва да си, за да крадеш от такива хора.

И аз не знам. Има Кой да съди, ама това са уроди.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 яну 2016 22:37

В тая страна се напълни с изроди. Направо ми причернява като се замисля... :evil: Как може, бе, как може... Тва какво бездушно говедо трябва да си, просто ми е непонятно. :evil:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 яну 2016 22:41

Заслужава някой внук или син да я причака зад ъгъла на пощата по тъмно, и с правата лопата по алчната манерка.
Дейба и боклуците мръсни.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 30 яну 2016 22:46

Изроди мръсни как ще взимаш от на хорицата парите.Нестига че цял живот са блъскали за една мизерна пенсия и накрая да им я отнемеш.Направо незнам накъде отива тази държава?
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 яну 2016 23:28

sin4ec написа:
Tommi написа:Не знам какъв човек трябва да си, за да крадеш от такива хора.

И аз не знам. Има Кой да съди, ама това са уроди.

Има и прокуратура за тая работа преди Кой. Съд, затвор, анални ласки с чужда ръка пречеща да се чуят виковете й за помощ.Няма помощ за такива, чукане и каквото зло още може там. тва заслужават.
И аз го гледах предаването. Следователят изобщо не изглеждаше убеден, че хората ше си получат завлеченото. Ни хъс, ни нищо, като го интервюираха. Тъпня. Може и да е свестен човека, ама системата като е сол ташак и той олеква.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 31 яну 2016 00:01

ivan56 написа:Заслужава някой внук или син да я причака зад ъгъла на пощата по тъмно, и с правата лопата по алчната манерка.

туй и аз си го мислех, ама лошото е, че напоследък много ме напада агресията и склонността към саморазправа ....към политици, понички, пощальонки и всякакви такива лумпени :x :x направо полудявам от цялата тая несправедливост и безнаказаност ...ченгета и съдии в схемите, нито правосъдие нито нищо.... ако може всичките с правата лопата докато почнат да плюят кръв и да им дойде акъла!!!
страшно ми е писнало!!! все се опитвам да съм спокоен, ама явно мн спотаен гняв ми се е натрупал от точно такива неща като на това видео и дано някой не си изпати сериозно ако ме ядоса, а не заслужава това дето ще се отприщи... :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 яну 2016 01:14

Тая преди 25 години вече щеше да е станала на фураж за прасетата в Белене ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 яну 2016 01:16

ogrizko написа:
ivan56 написа:Заслужава някой внук или син да я причака зад ъгъла на пощата по тъмно, и с правата лопата по алчната манерка.

туй и аз си го мислех, ама лошото е, че напоследък много ме напада агресията и склонността към саморазправа ....към политици, понички, пощальонки и всякакви такива лумпени :x :x направо полудявам от цялата тая несправедливост и безнаказаност ...ченгета и съдии в схемите, нито правосъдие нито нищо.... ако може всичките с правата лопата докато почнат да плюят кръв и да им дойде акъла!!!
страшно ми е писнало!!! все се опитвам да съм спокоен, ама явно мн спотаен гняв ми се е натрупал от точно такива неща като на това видео и дано някой не си изпати сериозно ако ме ядоса, а не заслужава това дето ще се отприщи... :roll:

Не си сам, агресията избива в много хора!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”