Момче Васил Иванов Кунчев не е канонизиран, че да бъде рисуван по икони и т.н.
имай поне малко уважение към героите, църквата и религията.
Прав е колета по-горе, като ти каза, че това е един грозен кич.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
blue avalanche написа:metodito написа:Гледах срещата с Тобол. Отново подчертавам нещо, което много ми харесва - няма ги балоните и изсипванията. На 80% и повече топката се движи по тревата. "Левски" играе правилен футбол! Отново, след толкова години.
Менголо като крило подсказа интересни идеи. Като централен - едва ли. Няма физическа форма, но е разбираемо. Пробва смели финтове, тича. Абе май си намерихме ляво крило. Ма... да не дърпам за опашката оня Рогатия.
Менголо изобщо не участва в контролата с Тобол.
Е, ок, а кой беше на крилото? Как се казва.
- santiliana
metodito написа:blue avalanche написа:metodito написа:Гледах срещата с Тобол. Отново подчертавам нещо, което много ми харесва - няма ги балоните и изсипванията. На 80% и повече топката се движи по тревата. "Левски" играе правилен футбол! Отново, след толкова години.
Менголо като крило подсказа интересни идеи. Като централен - едва ли. Няма физическа форма, но е разбираемо. Пробва смели финтове, тича. Абе май си намерихме ляво крило. Ма... да не дърпам за опашката оня Рогатия.
Е браво
- metodito
- Контакти:
santiliana написа:metodito написа:blue avalanche написа:metodito написа:Гледах срещата с Тобол. Отново подчертавам нещо, което много ми харесва - няма ги балоните и изсипванията. На 80% и повече топката се движи по тревата. "Левски" играе правилен футбол! Отново, след толкова години.
Е браво... Казва се Франсис Нар
Благодарско. Ми то един ли са, двама ли са... Те тея негра идват и си отиват като стой, че гледай. Хареса ми Нар, значи.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vdmxBFpq6ZE[/youtube] страшна техника. Много ходели в Словакия на мачове...
- Заклет Левскар
Май сме гледали различни мачове. От два мача не може да се каже абсолютно нищо за един играч, но на мача с Тобол, Франсис Нар не направи нито един пробив, направи само едно центриране и загуби около 90% от топките които му бяха подадени. Може да е добър, но не игра нищо в първата контрола в Турция.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
- metodito
- Контакти:
Заклет Левскар написа:Май сме гледали различни мачове. От два мача не може да се каже абсолютно нищо за един играч, но на мача с Тобол, Франсис Нар не направи нито един пробив, направи само едно центриране и загуби около 90% от топките които му бяха подадени. Може да е добър, но не игра нищо в първата контрола в Турция.
Второто полувреме. аз оттогава хванах мача.
PFC Litex написа:Момче Васил Иванов Кунчев не е канонизиран, че да бъде рисуван по икони и т.н.
имай поне малко уважение към героите, църквата и религията.
Прав е колета по-горе, като ти каза, че това е един грозен кич.
Момче, с какво показах неуважение? Това че го показах за мнение тук ме прави еретик или пък турчин?!?!
Заклет Левскар написа:Май сме гледали различни мачове. От два мача не може да се каже абсолютно нищо за един играч, но на мача с Тобол, Франсис Нар не направи нито един пробив, направи само едно центриране и загуби около 90% от топките които му бяха подадени. Може да е добър, но не игра нищо в първата контрола в Турция.
В защита се справи по-добре. Отне няколко топки, спираше атаки и пресичаше пасове. В атака е факт, че нищо не направи.
Има време, нека изиграе поне 2-3 мача от първенството преди да го съдим.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- bilyaletdinov
- Контакти:
Тия Жома обличат половин Европа, явно офертата им е супер добра. Сега има и фенове в ръководството, надявам се най-сетне отново да бъде върнато легендарното "Л" на фланелките! Иначе ми се ще да видя какво биха предложили италианците от macron. Те правят хубави екипи, но явно офертата на Жома е била най-солидна.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!