Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Убиха шампион по таекуондо във Враца!

Мнениеот TodorT » 21 яну 2016 18:18

[offtopic]Хубаво е да не коментирате като не сте запознати. Това с 50 хиляди на операция, със 70 бона на месец са митове! Зависи какъв специалист си се изкарват и много и малко пари. С честен труд и много работа могат да се взимат 20 000 месечно. Все пак зависи в коя област си. Едно е при джипитата, друго е при кожните, трето е при хирурзите. Пластичните хирурзи изобщо не ги смятам. В България има много, ама наистина много добри лекари, които им се налага да летят с жигули.... ако им се даде самолет в космоса ще се изстрелят. :| Мога да говоря много по темата, защото в момента ми се налага да се сблъсквам с неуредиците в здравеопазването. А защо лекарите бягат в чужбина ли ? Защото специализант се подписва срещу заплата от 740 лева. Ако си ординатор в отделение взимаш 500 лева. Дет' вика един познат ти като сервитьор с сладкарница "Неделя" взимаш над 1000 лв/месец.

П.П. Съдебномедицинската експертиза е най-точният метод за определяне причината за смъртта. Факт е, че и съдебни медици от ВМА са правили повторна аутопсия на момчето. Не мисля, че има основание в случая да се поставят под съмнение резултатите на няколко лекари. По-скоро бих поставил под съмнение медицинските на братята, но това е друга тема.
П.П2. Във всяко стадо има мържа за съжаление ... :|[/offtopic]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 18:25

TodorT написа:[offtopic]Хубаво е да не коментирате като не сте запознати. Това с 50 хиляди на операция, със 70 бона на месец са митове! Зависи какъв специалист си се изкарват и много и малко пари. С честен труд и много работа могат да се взимат 20 000 месечно. Все пак зависи в коя област си. Едно е при джипитата, друго е при кожните, трето е при хирурзите. Пластичните хирурзи изобщо не ги смятам. В България има много, ама наистина много добри лекари, които им се налага да летят с жигули.... ако им се даде самолет в космоса ще се изстрелят. :| Мога да говоря много по темата, защото в момента ми се налага да се сблъсквам с неуредиците в здравеопазването. А защо лекарите бягат в чужбина ли ? Защото специализант се подписва срещу заплата от 740 лева. Ако си ординатор в отделение взимаш 500 лева. Дет' вика един познат ти като сервитьор с сладкарница "Неделя" взимаш над 1000 лв/месец.

П.П. Съдебномедицинската експертиза е най-точният метод за определяне причината за смъртта. Факт е, че и съдебни медици от ВМА са правили повторна аутопсия на момчето. Не мисля, че има основание в случая да се поставят под съмнение резултатите на няколко лекари. По-скоро бих поставил под съмнение медицинските на братята, но това е друга тема.
П.П2. Във всяко стадо има мържа за съжаление ... :|[/offtopic]

Пич, не ми говори глупости, като го познавам човека - кардиохирург, има ебати яката къща в София, кв. Драгалевци. 50 бона прави на операция, за тва вътре в тях може да си позволи да има специална стая за вина, специална стая за твърд алкохол и кви ли не още прищявки. Когато човек е всепризнат специалист, пари се правят и това е съвсем нормално.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 21 яну 2016 18:36

[offtopic]Аз не говоря глупости и заставам зад думите си, защото съм в системата. Бил съм на стаж и в кардиологична болница и пак не съм чул и видял да става дума за такива суми. Отделно, че той присъства месечно на около 20-тина операции. Сигурно ти си по-запознат. Не знам защо си мислиш, че ти трябват 50 хиляди на операция (на ден), че да си позволиш къща със стая за вино. Вуйчо ми си направи къща на два етажа, превърна мазата в изба и далеч не изкарва такива суми. Както и да е, мненията не са по темата и няма нужда да спамим.[/offtopic]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 яну 2016 18:50

TodorT написа:[offtopic]Аз не говоря глупости и заставам зад думите си, защото съм в системата. Бил съм на стаж и в кардиологична болница и пак не съм чул и видял да става дума за такива суми. Отделно, че той присъства месечно на около 20-тина операции. Сигурно ти си по-запознат. Не знам защо си мислиш, че ти трябват 50 хиляди на операция (на ден), че да си позволиш къща със стая за вино. Вуйчо ми си направи къща на два етажа, превърна мазата в изба и далеч не изкарва такива суми. Както и да е, мненията не са по темата и няма нужда да спамим.[/offtopic]

Пич, ако видиш къщата, по съвсем различен начин ще говориш. :lol: Говорим за имение като по филмите. И човекът не прави операции всеки ден, защото той се занимава само с много тежки и сложни случаи. Мисля, че дори и трансплантации на сърца прави, което е голям майсторлък.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 22 яну 2016 11:00

Свидетелят, реанимирал Тодор: Той имаше признаци на инфаркт
Малко новина за размисъл кой какъв и кой лъже и защо ковчега беше затворен !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 22 яну 2016 11:20

Айде, айде.... стига измишльотини. Маркас (така му казват, познавам го) е част от ПСС, със сигурност знае да оказва първа помощ, но няма нужда да се прави на доктор и да ми казва какви признаци е имал. Инфарктът не се диагностицира по външни белези! Инфаркт се доказва с ЕКГ. Ама и журналистите са толкова просветени, защо един не го попита: Какви са симптомите на инфаркт при лице в безсъзнание ?! :evil: Ееее всички станаха разбирачи... :evil:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 яну 2016 12:17

TodorT написа:Инфарктът не се диагностицира по външни белези! Инфаркт се доказва с ЕКГ.

Какво им обясняваш на тия лаици, бахти "свидетелите", очи-рентгени имат явно, начетох се на простотии от "свидетели". Нека си вярва кой на каквото ще.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 22 яну 2016 12:59

1982 написа:
TodorT написа:Инфарктът не се диагностицира по външни белези! Инфаркт се доказва с ЕКГ.

Какво им обясняваш на тия лаици, бахти "свидетелите", очи-рентгени имат явно, начетох се на простотии от "свидетели". Нека си вярва кой на каквото ще.

Проблема е в това, че няма никакви свидетели на самият бой, които да кажат как точно е бит, къде са му нанасяни ударите, колко време са го били и т.н., докато всичко останало се припрокрива със снимките и записите. Дори приятелката му, която е свидетел на всичко не поясни с подробности по какъв начин е бит. Да беше излязла и да каже, че са го били докато е бил в безпомощно състояние, защо не го направи до сега, ако е било така. Защото ако са си разменяли удари, то няма как да се говори за пребиване до смърт и предумишлено убийство, под каквато отговорност са подведени.
Поне един свидетел да беше казал, че са го били жестоко, за да се хванат за нещо, а такива до сега няма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 яну 2016 13:05

Не са го били, той ги е удрял с бокса, нали така каза един "свидетел" ?! Ама явно боксът е бил направен от кашкавал ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 22 яну 2016 13:20

и това ли е измишльотина ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Свободна зона”