Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот bilyaletdinov » 11 яну 2016 18:31

Гонзо: -Чакаме да подпишем с Лукин до сряда.
-Чакат се нападател и още един футболист.
-Не се преговаря с българи.
-Очаква се отговор от нападателя утре, ако не подпишем с набелязания се минава на план Б.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 яну 2016 18:31

Засега състава го виждам така (в скоби са заместниците):

Йоргачевич (Любенов)- Прохазка (Алвеш), Карнер (от юношите), Александров (от юношите), Минев (Орачев) - Костадинов (Бедоя, Цонев), Де Нойер (Бедоя, Цонев) - Нар (Прохазка), Бурабия/Бедоя, Краев (Цонев) - Нгом (Нар?, Илия Димитров).
Трябва още един стопер и още един централен нападател, другите позиции са закърпени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 11 яну 2016 18:33

PFC Litex написа:
Kris_men2000 написа:
tevez написа:
ivaka написа:Имам подозрения, че ще се уредим с добър нападател - наше момче, но да видим, изтече една клюка...
На мен ми се струва направо фантастична, но знае ли човек...
ДАНО!

Жокерче ще дадеш ли?

Да. Играе с оранжев екип и в момента е рпед делема.Но този трансфер се пече на много високо ниво.Гнома не е лесен но ще клекне заради бинеса си.

Що сега вкарваш хората в размисли относно хората зад ПФК Левски? :lol:

ОБЕЩАХ да не намеквам нищо, камо ли да давам жокерчета!
Ако не е истина това, което писах ЩЕ СИ ПРИЗНАЯ ЧИСТОСЪРДЕЧНО И ПИСМЕНО ТУК ВЪВ ФОРУМА, ЧЕ НЕ МИ Е ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯТА!
Ще потърпим до сряда и ще видим!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 яну 2016 18:41

ralka_levskarka написа:Успех на Александров и Бурабия. Много се радвам, дано Нар не ни разочарова, селекцията дотук е доста добра. Чакаме Лукин!

Спортният директор на Левски Георги Иванов е постигнал договорка с Линел Китамбала и Денис Махмудов, които в сряда ще скъсат договорите си със „сините“.
Гонзо призна пред медиите, че е постигната такава договорка с нежеланите футболисти, които не заминаха с клуба за Свиленград.

В този момент стана направо страхотна!!!Защото,освен привличането на нужните играчи,много важно е и освобождаването на ненужните!
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 11 яну 2016 18:50

bilyaletdinov написа:Гонзо: -Чакаме да подпишем с Лукин до сряда.
-Чакат се нападател и още един футболист.
-Не се преговаря с българи.
-Очаква се отговор от нападателя утре, ако не подпишем с набелязания се минава на план Б.

Това е добре, защото няма да е Венци Христов.
Другият футболист може би ще е бек или крило. Ако е крило, Прохазка минава бек.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 яну 2016 18:53

Моето мнение за новопривлечените:

Санти Нгом-много хора го подценяват,още никой не го е виждал в действие. От това ,което знам за него е ,че е доста интересен футболист. От една страна не е много бърз (нещо не характерно за африканец) ,не разполага особено умение да се откъсва от защитниците. Но от друга страна е изключително здрав физически и с много добра техника и умение да лъже на място и да си отваря пространство за изстрел в сгъстена защита-зключително важни качества за един централен нападател.

Франсис Нар- за мен ,не е чисто крило,а по-скоро лек нападател ,изключително бърз с добро владеене на топката,най-вероятно най-бързия футболист в нашата А група. Минусите доста често играе соло, с афкрикански футболист винаги може да се очакват неприятни изненади.Вече има 2 години в Европа.

Сашо Александров- малко съм раздвоен за него смея да твърдя ,че съм запознат с качествата му ,от една страна е много силен в единоборствата ,но от друга страна доста често прави непридизвикани грешки,който често са фатални за отбора му. Определено изнасянето на топката не му е силата.За мен е горе-долу на едно ниво с Белайд ,като предимството му е че е по-постоянен. Ако има човек близко до него да покрива може да свърши страхотна работа.

Мехди Бурабия- студио Х ;) . От една страна показа страхотни качества в Черно море,но ги показваше не много често. Много често играеше малко "махленски футбол" ,задържаше топката подаваше единствено на Курьор ,след като изгуби топката не си гонеше човека. Доста често си изкарваше картони. Останах с впечатление ,че не се раздаваше във всеки мач,а за мен един футболист ако се пести ,пиши го бегал.

Серджан Лукин(разбира се ако бъде привлечен)- игра сравнително кратко в Ботев,каквото видях от него доста грамотен защитник с много добри качества,но според мен е малко мина. За него преминаването в Левски може да се счита за крачка назад в кариерата му,а такива футболисто много често се оказват големи разочарования ,примери колкото искаш- Китамбала,Слори,Матондо . За Лукин знам ,че е пропоръчан от Мъри, а това е равносилно на сертификат за качество

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 яну 2016 18:57

honda написа:Моето мнение за новопривлечените:
За Лукин знам ,че е пропоръчан от Мъри, а това е равносилно на сертификат за качество

Стоилов не ни ли препоръча един Видович преди време??? Само,че беше забравил да удари "печата за качество" нещо... :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 яну 2016 19:09

И понеже някои пророниха сълза за Мисяк-талантът като се засили,че се спря чаааак в...Нефтохимик.
Явно не само ние не можахме да оценим страхотните му качества. :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 яну 2016 19:19

blue avalanche написа:И понеже някои пророниха сълза за Мисяк-талантът като се засили,че се спря чаааак в...Нефтохимик.
Явно не само ние не можахме да оценим страхотните му качества. :mrgreen:

Има време. Браво, че си е намерил отбор Влади. Един Стефан Станчев в настоящия момент нямаше ли да ни свърши работа? Е, всъщност него май Гонзо го изгони, докато както разбрах напускането на Мисяк е негово решение... или не е? За Горанов не помня натирен ли беше или той си тръгна? Един Шалке например, Дъмаркъс Бийзли години наред беше резерва, но пуснат го и вкара. Полезни футболисти трябва да се държат.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 яну 2016 19:25

metodito написа:За Горанов не помня натирен ли беше или той си тръгна?

Горанов беше част от сделката за Тодор Христов.
Изображение

Върни се в “Левски”