Рабио го гласим евентуално за заместник на Санти, демек е натоварен като него с по-офанзивни функции, креативен е, а и от малкото, което съм гледал от него ми се виждаше и доста техничен. Знаете, че Касорла е със сериозна травма, но според Венгер възстановяването и на него а и на Коклен върви по план, даже каза за Санти, че той винаги изпреварва плана и се възстановява по-бързо от предвиденото.

Елнени вече си е разбивач нали повече, но интересното при него е, че си вкарва доста голове и точно това го е впечатлило Венгер най-вече. А и почти не се среща дефанзивен халф днес да отнема без картони, което е още един плюс.Поне така твърдят в кратките резюмета за него. Мисля, че заради бързината и техниката в Базел съм го мяркал и като крило, освен това гледам, че мята нелоши пасове и с двата крака та може да се окаже златно попадение. Личното ми мнение е, че в Англия дефанзивните полузащитници са изключително слаби, затова и Коклен толкова блестеше без никакъв проблем. Трудно ще стане новият Виейра, поради простата причина, че на Арсен му остават за мое огромно съжаление не повече от 3-4 години усилен труд, а дори подозирам, че вече се правят първите стъпки да се намери и достоен заместник, но кой знае може и да стигнат.
Иначе Фреди Люнгберг (любимец ми еи Фреди) започна треньорската си кариера и ще води петнайсетгодишните. Точно такива действия нали от страна на клуба да забърза развитието на бивши свои червени легенди да водят някои от гарнитурите ме навежда на мисълта, че от клуба може да искат свой кадър да наследи и Венгер, а не Пеп примерно. Бих се обзаложил, че до две лета Тиери Анри ще ни поеме отбора, ако разбира се е готов да води сериозен отбор, не само да дрънка глупости и да дава акъли, изказвайки се неподготвен кой щял да вземе ШЛ тая година, нека потренира малчуганите, че го чака много работа, ще го ева у предателя, но няма да е Барса, не го бива много в прогнозите!

На да го има, да има и доказателство, че и великите футболисти не ги бива за типстъри!

607 яну 2016|17:56
Френската легенда Тиери Анри заяви, че Барселона има сили да се превърне в първия отбор, който печели Шампионска лига в две години поред.
През миналия сезон каталунците триумфираха след 3:1 над Ювентус в Берлин, а през този са на 1/8-финалите, където съперник е Арсенал.
"Байерн и ПСЖ могат да стигнат до финала. Не се знае какво ще се случи, но според мен Барселона има сили отново да спечели", каза Анри.
Той коментира и Златната топка за 2015 година. В челната тройка за отличието са Лео Меси, Кристиано Роналдо и Неймар, а победителят ще стане ясен на 11 януари в Цюрих.
"Можем единствено да се наслаждаваме на Меси. Това, което прави не е нормално. Ще е лудост, ако той не спечели Златната топка. Заслужава я, благодарение на него Барса спечели 5 трофея през 2015 г. Останах изненадан, че Луис Суарес не е в челната тройка", допълни Анри.
Прочети още на:
http://www.gol.bg/barcelona/2016-01-07/ ... onska-liga
Ако бях шеф в Арсенал, веднага го назначавам да води втория отбор на Барса за наказание, не може такова неуважение при положение, че съперник на Арсенал е именно Барса, падна ми малко в очите с това изказване!