Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот Мистри » 05 яну 2016 21:57

metodito написа:Не. Защо питаш?

Оставям настрана чисто личните му качества, но няколко пъти ми прави впечатление ,че говори/пишеш/ за него с малкото му име.Така се пише за хора , които най-малкото познаваш лично.
Никога не съм си позволил, а и никой в този форум, да пиша за футболисти на Левски с малките им имена.Обикновено пишем с фамилии или поне с прякори.Въпреки ,че познавам ЛИЧНО, Павел Панов, Божидар Искренов, Георги Аспарухов, Кирил Ивков, Борислав Михайлов, Бисер Михайлов..и още няколко.
Не знам дали ще ме разбереш, а и няма значение.
Просто е дразнещо.
И НЕ е Стоев, който трябва да плаща неустойки, а твоят любимец, ГЕОРГИ, защото той е чукчата-"писател".
И е писател, защото не може да чете, "примерно".
Бъди здрав.И не подценявай останалите с тирадите си.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 05 яну 2016 22:55

Serafim написа:Това за близнаците дали е вярно? Малко ми е странно да искат да се махнат от Левски. На по 19-20 години да искат такива условия да са твърди титуляри... Няма как да стане. Ни един юноша не е извънземен, дори и Краев. Имат толкова много неща да чистят в играта си, че след 2-3 години по-може нахалстват, ама сега...

Не ми се вярва. Въпреки че го чета доста, Топспорт е ако анти-Левски и понякога пишат откровени глупости срещу нас.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 яну 2016 23:56

Мистри написа:
metodito написа:Не. Защо питаш?

Оставям настрана чисто личните му качества, но няколко пъти ми прави впечатление ,че говори/пишеш/ за него с малкото му име.Така се пише за хора , които най-малкото познаваш лично.
Никога не съм си позволил, а и никой в този форум, да пиша за футболисти на Левски с малките им имена.Обикновено пишем с фамилии или поне с прякори.Въпреки ,че познавам ЛИЧНО, Павел Панов, Божидар Искренов, Георги Аспарухов, Кирил Ивков, Борислав Михайлов, Бисер Михайлов..и още няколко.
Не знам дали ще ме разбереш, а и няма значение.
Просто е дразнещо.
И НЕ е Стоев, който трябва да плаща неустойки, а твоят любимец, ГЕОРГИ, защото той е чукчата-"писател".
И е писател, защото не може да чете, "примерно".
Бъди здрав.И не подценявай останалите с тирадите си.

Не съм те подценил, ако смяташ така или така е излязло ти се извинявам, колега. Ми колко казват "Бойко", които не познават ББ. Не виждам какъв е проблема? Ми не е Гонзо. Какво да ти кажа? И ще ти кажа защо. Георги Иванов неведнъж заявява в интервюта... несъгласието с присъствието на чужденци в "Левски". Той и забележи трансферите, които прави. Събирам две и две, а ти как достигна до извода, че е Георги. На какво се базира? Бих могъл и да бъда "тирадичен", за да се обоснова, но пак ще ми се скараш. Може и да е така, както казваш. Може да е отишъл при Стоев и да му е казал: "Тренер, тези ти ги водя. Искам ги титуляри или поне на скамейката".

Никога не съм си позволил, а и никой в този форум, да пиша за футболисти на Левски ... Просто е дразнещо.
Хайде, де! Верно ли? Никой не говори за "Наско" (Сираков), така ли? Никой не пише в този форум "Роман"? Може би всички го познават...Дообре. И мен ме дразни, когато не се слагат кавички около името на отбора, но не правя проблем...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 06 яну 2016 01:25

ЕМИЛ написа:Почвам да си мисля , че селекцията ни зависи от казуса Литекс .Ако ни вземат точки и изоставаме от Лудите няма да ни е необходима селекция .В противен случай ни трябва подсилване ако искаме да сме шампиони .....
Не знам .Нещо се случва в отбора и нашите си правят пас в момента .

Това би било много глупаво. Ако ще градиш отбор, в който ще има поне едно ядро от него и догодина налице не трябва да мислиш за изоставането.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 яну 2016 09:13

Линел Китимбала, Денис Махмудов и Умар Диаби не желаят да скъсат договорите си срещу неустойки, а искат едри суми.

Ужас!!!
Планират се преотстъпвания на младите Николай Кръстев, Владислав Мисяк и Илия Димитров, но развръзка няма.

Никой не ги иска???
Оферти за Борислав и Радослав Цоневи има от Лудогорец, Ботев и Славия, след като Левски не им предложи добри условия за подновяване на договорите, изтичащи през юни.

На Б.Цонев защо?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 яну 2016 09:34

Надявам се, че това за Боби и е медиен фишек, но с оглед на политиката на този клуб в последните години, едва ли е така. Боби Цонев ще е поредния син юноша, за който след години ще цъкаме с език и ще казваме: "А защо да не вземем един Боби Цонев.". Тръстът не може ли да вземе отношение по този въпрос или те не могат да се обаждат? Много интересно, ако се счупи Мечката или Де Нойер, а Владо - ако остане - знаем, че ще е по-дълго в лазарета, какво правим? Политиката "анти-"Левски" в действие.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 06 яну 2016 10:06

Порочната практика след всеки сезон да се прави нов отбор за съжаление продължава. Отбор за 6 месеца не се гради. На чужденците са нужни между 6 и 18 месеца, за да се адаптират към действителността. Някои така и не успяват. Пример- Фернандо Торес. Други го правят на момента- Седрик Бардон. Колко време беше нужно на Похазка? Преди това Тасевски колко критики отнесе, че сме го чакали цяла година пък вече 6 месеца не може да се аклиматизира. Шампиони няма да станем. Сигурно е. Въпросът на финансов и кадрови потенциал. С ръководители с капацитет далеч под средното ниво и футболисти около средното просто няма начин. Сложно е. Средства за добри изпълнители няма, а КПД на ДЮШ клони към нула. По- удачно би било да се закупи един ЦН с подобаваща визитка и десен защитник. И тотално налагане на юношите в момента. Те още не са свикнали с мъжкия футбол. Ако Илия Димитров имаше игровото присъствие на Кирил Деспотов сигурно картинката щеше да е друга. Дидо получи възможност и се доказа. Тук обаче изплува слабата работа в ДЮШ. Зададохте ли си въпроса защо нашите юноши масово се контузват когато навлизат в мъжкия футбол? Защото са физически неподготвени. И в ЛЕ не бива да играем с тези хора. Пак ще правят фолклор на наш гръб. Не сме готови още. Ако не в първия, ще отпаднем във втория кръг. Стискаме зъби и обиграваме. Ако случайно изпадне подходящ играч- добре дошъл.

tscorp
Контакти:

Мнениеот tscorp » 06 яну 2016 10:55

Ръководството на ФК Левски трябва да е приоритизирал нещата така, че 1) Да се завърши изграждането на "А" сектор, който гарантирано ще бъде винаги пълен, което пък косвено води до други положителни неща (не само финансови) 2) Да се направи зимна селекция, с която да се осигури участие на отбора в ЕКТ; 3) да се започне лятната селекция още от сега с оглед със старта на ЕКТ да има отбор, който да е сравнително обигран, и който да търси влизане в групите на ЛЕ 4) Д. Боримиров да работи здраво, с оглед от школата да дойдат поне 6-7 добри момчета за 1-вия отбор.

За всичко това трябват пари. ФК Левски има дългове (сериозна сума), които Ръководството на клуба е поело ангажимент да изчисти. Раздялата с с някои футболисти ще коства неустойки. Привличането на нови (макари свободни трансфери) ще коства комисионни. Ситуацията е неприятна но преодолима, ако се работи здраво,и ако има единомислие по приоритетите. Измъкнахме се от по-страшното. Сега с малки но уверени крачки трябва да се върви нагоре. Просто е !

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 яну 2016 11:37

metodito написа:Надявам се, че това за Боби и е медиен фишек, но с оглед на политиката на този клуб в последните години, едва ли е така. Боби Цонев ще е поредния син юноша, за който след години ще цъкаме с език и ще казваме: "А защо да не вземем един Боби Цонев.". Тръстът не може ли да вземе отношение по този въпрос или те не могат да се обаждат? Много интересно, ако се счупи Мечката или Де Нойер, а Владо - ако остане - знаем, че ще е по-дълго в лазарета, какво правим? Политиката "анти-"Левски" в действие.

Единственият наш юноша за който цъкам с език е Ивелин Попов.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 06 яну 2016 12:56

"Левски" изпитва сериозни проблеми със зимната си селекция, това разкри треньорът на "сините" Стойчо Стоев. Наставникът обясни, че България не е примамливо място, а клубовете искат милиони евро за един футболист. Именно поради тази причина най-вероятно няма да има нов играч на първата тренировка на "Левски" утре. Все пак Стоев таи надежди до края на седмицата да има развитие около трансферите и "сините' да вземат нови играчи.

- Очакваме отговори от дадени състезатели - сподели за вестник "7 дни спорт Стойчо Стоев. - По-скоро ще има повече развитие по въпроса към края на седмицата. Спънките за привличането идват от много места, комплексни са нещата. България не им се струва като мястото за най-добро продължение на кариерата, а и трансферните суми и изискванията им са високи. Тези три неща се събират и оформят голям проблем за "Левски". Тимове искаха трансферни суми, които не са нормални за нашите възможности. Става въпрос за суми над милион евро, а ние не можем да си позволим толкова за един футболист.

Върни се в “Левски”