HoUs4oOL написа:Миииииии, не, на мен не ми хареса, според мен си пропито от злоба човече, силно комплексирано от българската история, видимо е, че мразиш майка България, на 99% съм сигурен, че в мненията, които си написал в тоя форум си споменал Русия 3 пъти повече от България, това говори за жалък комплекс за малоценност.

Трудно се комуникира със зомбирани подлоги на застаряващи диктатори на една отиваща си на бунището на историята кървава империя.Хапнах обилно тази вечер и рискувам твоите словоизлияния да ми докарат някой стомашен рефлукс. Заработвай си рублите със здраве- ясно ми е , че се обезценяват и трябва да се трудиш всеки ден все повече във форумите, за да сложиш нещо за храна у дома на масата в края на деня.Но не ми жал за тебе - даже и презрението ще е прекалено аристократично чуство към жалки чуждестранни подлоги като теб.Много ми е чудно руски трол с такъв аватар на джуджето от Кремъл на високи токчета, да ми държи сметка що съм споменавал Русия повече от България.
Наглостта ви , другари рубладжии , надминава всякакви граници,простотията ви - също.
Скоро ще го отнесете като Волен Сидеров дясно кроше или като руски СУ 24 - турска ракета.

АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !