"България, моя земя"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: "България, моя земя"

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 дек 2015 13:15

fcb_bg написа:
Санди74 написа:Така става,бай Тошо навремето трябваше всички да ги пропъди в Турция,а остатъка на прасетата в Белене :idea:

Мисля, че Жириновски го каза най-добре наскоро - "Тази държава трябваше да бъде заличена в началото на миналия век".

Той Жириновски беше казал и че ние (българите) трябва да ви лазим в краката на вас (руснаците) от благодарност за Освобождението през 1878 година. После медиите преиначиха изказването му, че се отнасяло само до президента Плевнелиев. ;) А на Турция неотдавна пред журналисти се закани и Путин, доказвайки за пореден път английската поговорка, че „куче, което лае, не хапе”... :lol: Зад Турция стои НАТО, все пак... ;)
По темата: Има малка, но съществена разлика между турска режисьорка и турски филм. Защото тогава „Танго и Кеш” на Андрей Кончаловски трябва да е руски филм. Филмът е на телевизия „Ал Джазира” и е бил излъчен от тази телевизия, а не от ТRТ. Понастоящем (по понятни съображения) Турция няма никакъв, ама никакъв интерес да се кара с когото и да било от своите съюзници в НАТО, особено ако този съюзник е и член на ЕС, към който Турция се стреми отдавна. Кой има интерес да скара Турция с един от нейните съюзници личи от етническата принадлежност на автора на темата, на когото тежкият махмурлук очевидно не е попречил да я пусне рано-рано във форума... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2015 13:32

Captain Stottlemeyer написа:
fcb_bg написа:
Санди74 написа:Така става,бай Тошо навремето трябваше всички да ги пропъди в Турция,а остатъка на прасетата в Белене :idea:

Мисля, че Жириновски го каза най-добре наскоро - "Тази държава трябваше да бъде заличена в началото на миналия век".

Той Жириновски беше казал и че ние (българите) трябва да ви лазим в краката на вас (руснаците) от благодарност за Освобождението през 1878 година. После медиите преиначиха изказването му, че се отнасяло само до президента Плевнелиев. ;) А на Турция неотдавна пред журналисти се закани и Путин, доказвайки за пореден път английската поговорка, че „куче, което лае, не хапе”... Зад Турция стои НАТО, все пак...
По темата: Има малка, но съществена разлика между турска режисьорка и турски филм. Защото тогава „Танго и Кеш” на Андрей Кончаловски трябва да е руски филм. Филмът е на телевизия „Ал Джазира” и е бил излъчен от тази телевизия, а не от ТRТ. Понастоящем (по понятни съображения) Турция няма никакъв, ама никакъв интерес да се кара с когото и да било от своите съюзници в НАТО, особено ако този съюзник е и член на ЕС, към който Турция се стреми отдавна. Кой има интерес да скара Турция с един от нейните съюзници личи от етническата принадлежност на автора на темата, на когото тежкият махмурлук очевидно не е попречил да я пусне рано-рано във форума... 8-)

Кептън, пак не си в час 8-) Какво общо има етническата принадлежност на автора на темата с посланията във филма ;) Склерозата и паркенсона не прощават 8-) Хайде сега виж как се казва филма и за какво се разказва в него, пък после разсъждавй, кой какъв интерес имал ;) Щото като им резнат едно парцелче за създаването на Кюрдистан, най-лесното е да си го компенсират от нас 8-) И така ще стане :!: Процесът вече е започнал, ама вие продажните толерастчета си пълните гушите за да не го виждате и да ни убеждавате как дори че не можеш да си намериш подлогата, пак са виновни руснаците 8-)

П.П. НАТО не стои ли и зад Гърция? Какво стана с Кипър?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 22 дек 2015 13:45

fcb_bg написа:

Несбъднати мечти на пияни казаци :)
А иначе много форумни "патриотари",кой от кой по "голям го вади".
Момчета,ако толкова ви се воюва Сирия ви дава тази възможност,запишете се "доброволци" ,а не пишете глупости пред компютрите.Спазвайте препоръките на Вожда си бай Тошо,т.е. "Дела.дела и само дела"

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 дек 2015 13:48

Живи да ги оплачеш 8-) При следващото и идване Роската веднага ще и връчи един орден "Стара Планина" 8-) Достойна е за приза 8-)

В сайта на "Ал Джазира" се посочва, че филмът е започнал като проект през 2012 г., когато се навършват 100 години от началото на Балканските войни.

"По време на проучването си открих колко малко знаем за истинските събития в България през войните. Открих, че проблемът е много по-голям от първоначално смятаното. През ноември 2012 г. пропътувах 12 000 километра из цяла България и говорих с над 100 турски семейства, страдали от българската политика против турците", пише авторката Йелда Янат Багджи, която е прекарала 3 седмици в страната ни в разговори с политици, историци и обикновени хора.

"Второто нещо, което дълбоко ме изненада, бяха реакциите на хората, когато научаваха, че съм от Турция. Възрастните хора се разплакваха в момента, в който чуеха думата "Турция" и обикновено започваха да ме прегръщат силно и да викат "Добре дошли", допълва авторката.

"През по-голямата част от времето на интервютата ми с българските турци не можех да спра да плача и се опитвах да гледам встрани, за да спра, но тогава виждах, че операторът и звуковият оператор също плачат. Мисля, че това беше една от най-искрените, емоционални и тъжни истории, които съм снимала. И по-важното - беше скрита история, която се е случила толкова близо до нас. Като разказват, аз се чувствам горда, че представих този безценен разказ, който ми бе доверен", завършва Йелда Янат Багджи.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 дек 2015 13:54

Thurman Murman написа:Чакаме реакция от Тиквата и от Плевню гея.

Най-много да поканят сина на Давут на гости и да му кажат колко държат да развиват българо - турските отношения.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 22 дек 2015 16:02

https://www.facebook.com/ZaBulgariaMedi ... 2/?fref=nf

- Ти сега за Саддам ли си, или против Саддам?
- Аз съм за България!

Това момче ,каза си го простичко, смело, ясно, и по български - право, куме, та в очите, на Агента Гоце!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 22 дек 2015 17:32

България се Турцизира постепенно. В много райони с Турско население никнат заводи на големи Турски фирми. В същото време Българската държава свива все повече влиянитео си. Няма еднаква възможност за образование, здравеопазване, работа в пределите на границите. Това си е покана за преместване на границите. Трябва или да си докараме Българи от чужбина или да докараме братовчеди. Руснаци, Украинци да се заселват колкото може повече. Иначе ни е спукана работата. Циганите започнат ли да се турчеят, изчезваме. Управляващите се набълбукаха с кредити и след 1-2 години ще настава апокалипсис.

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 22 дек 2015 17:41

Трябва да докараме 2-3 милиона китайци, че иначе до десетина години пак ще сме под турско робство. Хем да има кой да бачка и да върти икономиката.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 22 дек 2015 18:05

Подвизаващите се в тази тема руски тролове, преди месец-два ближеха Ердоганя и Турция по "едно място", заедно с идола си - Путин, сега друга песен пеят. Като фурнаджийски лопати са!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 22 дек 2015 18:27

DANS написа:Подвизаващите се в тази тема руски тролове, преди месец-два ближеха Ердоганя и Турция по "едно място", заедно с идола си - Путин, сега друга песен пеят. Като фурнаджийски лопати са!

Брато, проблема е много сериозен, ама на теб пак некви руски тролове, са ти бръкнали някъде. Дупедавец! :twisted:
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”