JackPackage написа:Мога да се обзаложа че Ювентус имат поне 10 чисти мрежи, като в ШЛ имат 3 от 6, относно примера ти![]()
В общи линии в лигите са равни с Сити по този показател - имат по 6.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:Мога да се обзаложа че Ювентус имат поне 10 чисти мрежи, като в ШЛ имат 3 от 6, относно примера ти![]()
boabbb написа:Следва гаден мач - гостуваме на "светците" на Боксинг дейСега не са в добра форма и трябва да ги излъжеме
Два сравнително лесни мача имаме по Нова година - вкъщи с Борнемут и Нюкасъл, там са задължителни точките ... Почивка малко, мач за ФА и следва отвратителен януари
![]()
Анфилд, Британия, вкъщи с рейса и домакинство на "светците" ...
drvasko98 написа:А само като чуя колко добър защитник е Косчелни и ми призлява. Защитниците на Арсенал имат привилегията пред тях да играе може би най-добре подредената халфова линия и пак правят простотии. Ако Арсенал имаха двама наистина класни централни защитници, титлата отдавна щеше да е на Емиратес
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

sunscres92 написа:JackPackage написа:Мога да се обзаложа че Ювентус имат поне 10 чисти мрежи, като в ШЛ имат 3 от 6, относно примера ти![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:sunscres92 написа:JackPackage написа:Мога да се обзаложа че Ювентус имат поне 10 чисти мрежи, като в ШЛ имат 3 от 6, относно примера ти![]()
Сити са 7/26 (0 в ШЛ), Юве са 11/26 (3 в ШЛ)![]()
В лигите са равни ама Сити до 15 септември имаха 5 сухи мрежи във ВЛ, а Юве бяха 15ти в класирането по това време
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:drvasko98 написа:А само като чуя колко добър защитник е Косчелни и ми призлява. Защитниците на Арсенал имат привилегията пред тях да играе може би най-добре подредената халфова линия и пак правят простотии. Ако Арсенал имаха двама наистина класни централни защитници, титлата отдавна щеше да е на Емиратес
И зад тях да играе вратар, а не колче.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта