20 декември 1943 г., подвигът на Димитър Списаревски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Re: 20 декември 1943 г., подвигът на Димитър Списаревски
Поклон.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Винаги е имала и ще има такива герои Майка България!Вечна Слава!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
DANS написа:Чест и гордост за мен е, че ползвам като аватар кокардата, която е носил Димитър Списаревски, така аз ежедневно показвам почитта си към него и подвига на българските летци!
За разлика от мен, чуждопоклонническата сволоч във форума си окичва като аватар какви ли не гадости, най гнусно от които е ликът на антихриста "Хуйло"!
За разлика от теб, този славен българин се е изправил очи в очи с американския агресор, докато ти им лижеш задниците
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Станко, шибан русофил, не осирай и тази тема с простотиите си. Еби му майката, пред нищо не се спирате, всяка тема я обръщате на САЩ и Русия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Станко, шибан русофил, не осирай и тази тема с простотиите си. Еби му майката, пред нищо не се спирате, всяка тема я обръщате на САЩ и Русия.
Да съм писал нещо за матушка Россия
П.П. И ти спадаш към тия, само дето не си сложил кокардата му за аватар
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:DANS написа:Чест и гордост за мен е, че ползвам като аватар кокардата, която е носил Димитър Списаревски, така аз ежедневно показвам почитта си към него и подвига на българските летци!
За разлика от мен, чуждопоклонническата сволоч във форума си окичва като аватар какви ли не гадости, най гнусно от които е ликът на антихриста "Хуйло"!
За разлика от теб, този славен българин се е изправил очи в очи с американския агресор, докато ти им лижеш задницитеСега сигурно се обръща в гроба, като гледа как човек с неговата кокарда лиже гъзовете на убийците му
Руски троле, това е поредната ти лъжа и манипулация!
Ето, какво съм написал за Уорлик, битката при Срацин и Стражин, за българсите летци ..........
20 април 2012 г.
DANS написа:Тоя индивид като го видя или чуя за него започва да ми се гади, това мекотело направи паметник на американските летци-агресори загинали по нашите земи, паметника е на територията на посолството на САЩ, защо ли го е скрил там от народната любов!?
По време на войната над България са били свалени точно 115 съюзнически самолета, убитите летци-агресори са 204, пленените летци са 329, англо-американците са загубили въздушната война над България и затова още ги боли, аз се гордея с подвига на българските летци-герои от изтребителната авиация които храбро са защитили родината, също така се гордея и от подвизите на парашутната бригада при Страцин и Стражин, всички те са воювали за България!
Паметника на българските летци и този на парашутната бригада се намират на 20-30 метра отдясно на Народното Събрание, малки и скромни, питам се дали Уорлик ще благоволи да поднесе цветя на тези герои, нали противника трябва да се уважава?!
gong/viewtopic.php?f=53&t=104393
Много по-лесно е на руския трол да храчи лайна, отколкото да бъде обективен
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Браво на човека. Жертвал е себе си за да спаси много други. Жлакото е само, че живота му е бил по-ценен, от на тия американчета нещастни но както и да е. Чест и почитания за свалените американски самолети.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
“Не ни трябват никакви чужденци – нито хитлеристи, нито фашисти. Ние сме българи и трябва да браним всичко българско. Името на България трябва да стои най-високо и да свети като слънце в сърцето ни.”
“Слушайте добре, извънказармените си идеи ще насипете с един вагон нафталин. Не искам в моята рота да се говори за разни Хитлер, Сталин, Чърчил, Рузвелт, Мусолини... Ви сте преди всичко български войници и нашата единствена идея трябва да бъде България.”
Е те това е.
В цялата тази работа жалкото е, че Списаревски загива и така си отива един истински патриот и боец.
Вечна му памет на човека.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Betchualeng Arnaikem написа:“Не ни трябват никакви чужденци – нито хитлеристи, нито фашисти. Ние сме българи и трябва да браним всичко българско. Името на България трябва да стои най-високо и да свети като слънце в сърцето ни.”“Слушайте добре, извънказармените си идеи ще насипете с един вагон нафталин. Не искам в моята рота да се говори за разни Хитлер, Сталин, Чърчил, Рузвелт, Мусолини... Ви сте преди всичко български войници и нашата единствена идея трябва да бъде България.”
Е те това е.
В цялата тази работа жалкото е, че Списаревски загива и така си отива един истински патриот и боец.
Вечна му памет на човека.
Загинал е като герой, в бой за Отечеството, иначе щеше да бъде убит на 02.02.1945 г. от т.н. "Народен съд" като "монархо-фашист".
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
-
chicho_bicho
- Контакти:
Поклон пред един от героите на България, и едно малко, но важно уточнение (от Уикипедия):
"Димитър Светозаров Списарѐвски е български летец-изтребител, офицер, поручик (посмъртно: капитан 1944, полковник 2009[1]), кръст за храброст (посмъртно)."
Така че, почивай в мир полковник!
"Димитър Светозаров Списарѐвски е български летец-изтребител, офицер, поручик (посмъртно: капитан 1944, полковник 2009[1]), кръст за храброст (посмъртно)."
Така че, почивай в мир полковник!