Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот korteneca » 17 дек 2015 17:09

tevez написа:Най-вероятно ще е Сити, все пак там беше на проби. Ще го купят и ще го дадат под наем някъде да играе.

На нас. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 дек 2015 17:13

korteneca написа:
tevez написа:Най-вероятно ще е Сити, все пак там беше на проби. Ще го купят и ще го дадат под наем някъде да играе.

На нас. :lol:

Те да платят добре, пък ако смятат, че тук ще се развива, окей, но мисля, че ще го пратят някъде, където може да свикне с английския футбол. Защо не в Чемпиъншип?

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 дек 2015 18:45

Тъпото е, че Сити имат сигурно 50 юношки с качествата на Митрев и е малко вероятно да пробие при тях. Същото важи за който и да е от топ отборите де. Но клубът няма право да го спира при интерес от подобен отбор, всъщност от който и да е отбор в такова първенство.
Дано поне вземем прилични пари за него, които да се инвестират в подобряване на състава.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 17 дек 2015 20:07

С Неебър или със Поморие играхме за купата,ето техния централен трябва да вземен на всяка цена.
Не е толкова скъп а е с голям потенциал и пряк свободни изпълнява перфектно.
Тоя задължително през пролетта трябва да е футболист на ”ЛЕВСКИ”.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 17 дек 2015 20:27

rhaegar написа:Тъпото е, че Сити имат сигурно 50 юношки с качествата на Митрев и е малко вероятно да пробие при тях. Същото важи за който и да е от топ отборите де. Но клубът няма право да го спира при интерес от подобен отбор, всъщност от който и да е отбор в такова първенство.
Дано поне вземем прилични пари за него, които да се инвестират в подобряване на състава.

И Митрев ли ще продаваме? :shock:
Изображение

Изображение

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 дек 2015 20:48

Оф, Краев де. Направил съм микс между Краев и Моуриньо, че са ми две неща в главата. :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 17 дек 2015 20:59

rhaegar написа:Оф, Краев де. Направил съм микс между Краев и Моуриньо, че са ми две неща в главата. :mrgreen:

Майтапя се де. :lol:
На Моу му скроиха шапка играчите , според мен .Жалко.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 дек 2015 09:38

За качества не знам, но Краев определено няма физика да играе в Англия :!: Първо трябва да прилича на мъж, а той е 60 кила в момента - там ще го утрепят :lol: А и Сити не помня в последните години да са наложили младеж в игра ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 18 дек 2015 10:22

Независимо къде ще играе Краев ще изкара минимум два сезона във фитнеса на клуба. Така както направиха в Удинезе и ЦСКА Москва. Треньорите в нашите ДЮШ работят по методика от средата на миналия век. На Герена искаха пари, на Панчарево си искаха от майките им. Но продукцията на тези школи нищо не струва. Физическата и тактическата им подготовка клонят към нула. В съвременния футбол само с техника не става. Все се надявам, че Боримиров ще наложи немски физически параметри в школата. В Локо Пд имаше един треньор (Лукич май беше) който каваше, че в България с децата се работи много неправилно и само с топка. Синът му, на 14 години бе физически по- развит от 19 годишните български играчи. За това в момента Црвена звезда продава в Англия 18 годишен талант за сума между 6 и 10 млн. евро, а ние за Краев ако вземем между половин и един милион ще се радваме.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 18 дек 2015 11:38

Първият трансфер е факт. Най-сетне взехме кондиционен специалист ;) Италианецът ще свърши добра работа. Очаквам втория полусезон да сме доста добре физически.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”