Изхвърлиха Литекс от "А" група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Re: Изхвърлиха Литекс от "А" група

Мнениеот седемнамалко » 16 дек 2015 16:05

ELFen написа:
RockSeeker написа:
ELFen написа:
dikanio написа: Хубаво ги вадят от А група, но в коя ги слагат?

...и за колко време?!!? Какво се случва с футболистите и клуба от месец март 2016 - в неплатен отпуск ли!?!?
Ако наказанието е за една година, как започват от IIри полусезон на 2017!?!?
Реално няма как да играят в никоя група, тъй като случката е на полусезона, от което следва - идеално изпълнения сценарий за сливането на двата клуба в ЦЕСекс ;)..и старт в Б група от есента на 2016 !

Футболистите би трябвало да станат свободни агенти, както при отнемането на лиценза на ЦСКА. Те не са виновни, че клубът се е издънил и е изхвърлен. Поне така си мисля аз, не претендирам да съм запознат с правилници, но е аналогично. Добре е за тях поне, че става още в началото на трансферния период, да имат време да си намерят нови клубове. Тези, които не си намерят в чужбина, особено българите - твърде вероятно да станат част от селекцията на ЦСКА, ако няма и предварителни договорки всъщност... Така си го представям за момента :)

Не знам как "свободни агенти", нали си имат договори с неустойки?!?! Смятай агентите им как се облизват на тоя вариат ;)

Ако ги изхвърлят от купата по някаква причина и гномът спре да плаща, ще могат да разтрогнат по вина на клуба след 2 неплатени заплати (или е една по ТЗ?), иначе са си футболисти на Литекс, а те (футболистите на Литекс) са доказали с поведението си нееднократно, вече 20 години, че са най-раболепните п*мияри, които могат да съществуват на света :) и са готови да направят всичко, което "г-н Ганчев" каже, когато каже и както каже, все пак Асприля сигурно ще разтрогне при такъв сценарий, де, за другите не знам.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 дек 2015 16:20

Заклет Левскар написа:
djd написа:Има и Апелативна комисия, така че още не е решено. Освен ако Гришата не иска Литекс да е в А група.
Освен това не мога да разбера каква връзка има изваждането на Литекс от А група с купата? Отлагането на жребия може и да е свързано с нас, понеже не се знае какво ще стане.

ххахахааххаах
Значи служебен финал :
Монтана - Берое

Монтана имат шанс, Кокала за купата трудно пада :mrgreen:

Нещо радостен ми се виждаш.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 16 дек 2015 16:25

ELFen написа:Не знам как "свободни агенти", нали си имат договори с неустойки?!?! Смятай агентите им как се облизват на тоя вариат ;)

Подведох се от разликата между отнемане на професионален лиценз и административно изхвърляне. В случая, ако все пак се потвърди решението де, все още се водят професионален отбор и трябва да почнат от Б догодина. Обаче тук има и един друг момент - през това време футболистите ще са лишени от правото да практикуват професията си, най-много 2-3 мача за Купата. Тук вече е въпрос дали не могат да разтрогнат по вина на клуба, заради което. Доколкото знам не е да няма такива случаи... Ще видим :)
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 16 дек 2015 16:27

седемнамалко написа:От друга страна румънското цигане не прави впечатление на особено интелигентен ;) може и да се е "опущил" случайно, още повече, че тогава каза, че на полусезона ще става треньор на ЦСКА, защото "г-н Ганчев" бил купил и този отбор, а сега си би шута... За другото си прав :)

Това имах предвид и аз - че след като се е изпуснал, знае нещо, не му е дошло свише :D А, че може да се е изпуснал неволно - напълно го допускам :lol:

седемнамалко написа:Ако ги изхвърлят от купата по някаква причина и гномът спре да плаща, ще могат да разтрогнат по вина на клуба след 2 неплатени заплати (или е една по ТЗ?), иначе са си футболисти на Литекс, а те (футболистите на Литекс) са доказали с поведението си нееднократно, вече 20 години, че са най-раболепните п*мияри, които могат да съществуват на света :) и са готови да направят всичко, което "г-н Ганчев" каже, когато каже и както каже, все пак Асприля сигурно ще разтрогне при такъв сценарий, де, за другите не знам.

Че то кои футболисти в днешно време не са? На Левски, на ЦСКА? Все едно да кажем, че в момента тези на ЦСКА играят във В заради идеята или Гаджев е при вас, защото искал да помогне... А както ги насочва интереса, така са готови и да изпълняват всичко, ако се плаща добре и редовно... Тези, които се връщат на дърти години, защото вече не могат да си намерят отбор и междувременно са припечелили, понякога може да покажат една идея повече...непокорност да речем, ама дотам. Че дори и от тях повечето си траят, докато има паричка. Да ревнат най-много като спрат и си затръгват... Камбуров може би е частично изключение на пръв замисъл :lol:
Последна промяна от RockSeeker на 16 дек 2015 16:39, променено общо 2 пъти.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 16 дек 2015 16:32

Очаквам с интерес позицията на феновете на Литекс за този цирк по оста Микре-Панчарево.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 16 дек 2015 16:38

RockSeeker написа:
седемнамалко написа:От друга страна румънското цигане не прави впечатление на особено интелигентен ;) може и да се е "опущил" случайно, още повече, че тогава каза, че на полусезона ще става треньор на ЦСКА, защото "г-н Ганчев" бил купил и този отбор, а сега си би шута... За другото си прав :)

Това имах предвид и аз - че след като се е изпуснал, знае нещо, не му е дошло свише :D А, че може да се е изпуснал неволно - напълно го допускам :lol:

седемнамалко написа:Ако ги изхвърлят от купата по някаква причина и гномът спре да плаща, ще могат да разтрогнат по вина на клуба след 2 неплатени заплати (или е една по ТЗ?), иначе са си футболисти на Литекс, а те (футболистите на Литекс) са доказали с поведението си нееднократно, вече 20 години, че са най-раболепните п*мияри, които могат да съществуват на света :) и са готови да направят всичко, което "г-н Ганчев" каже, когато каже и както каже, все пак Асприля сигурно ще разтрогне при такъв сценарий, де, за другите не знам.

Че то кои футболисти в днешно време не са? На Левски, на ЦСКА? Все едно да кажем, че в момента тези на ЦСКА играят във В заради идеята или Гаджев е при вас, защото искал да помогне... А както ги насочва интереса, така са готови и да изпълняват всичко, ако се плаща добре и редовно... Тези, които се връщат на дърти години, защото вече не могат да си намерят отбор и междувременно са припечелили, понякога може да покажат една идея повече...непокорност да речем, ама дотам. Че дори и от тях повечето си траят, докато има паричка. Да ревнат най-много като спрат и си затръгват...

Съгласен съм, така е, има и изключения, но са малко хората с морал, ще дам пример с Йовов, беше в същия отбор, плати си сам неустойката и отиде където го влече сърцето ;) Всичко е пари в днешно време.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 16 дек 2015 16:40

RockSeeker написа:
ELFen написа:Не знам как "свободни агенти", нали си имат договори с неустойки?!?! Смятай агентите им как се облизват на тоя вариат ;)

Подведох се от разликата между отнемане на професионален лиценз и административно изхвърляне. В случая, ако все пак се потвърди решението де, все още се водят професионален отбор и трябва да почнат от Б догодина. Обаче тук има и един друг момент - през това време футболистите ще са лишени от правото да практикуват професията си, най-много 2-3 мача за Купата. Тук вече е въпрос дали не могат да разтрогнат по вина на клуба, заради което. Доколкото знам не е да няма такива случаи... Ще видим :)

Право да практикуват професията си имат и ако само тренират за здраве, ако им се осигурят нормални условия за това и им се плаща навреме - няма къде да ходят.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 16 дек 2015 16:53

Защо ден, два след като каза, че остава в Ловеч, Регекампф си тръгна по терлици?! Цирка е зле режисиран, недоизпипан, но пък вероятно всичко върви по план - може би скоро ще се запознаем с новото ГМО.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 16 дек 2015 16:56

Градев за футболистите на Литекс : "Мнението ми е, че играчите не могат да разтрогнат по вина на клуба, ако Литекс им осигурява условия за нормален тренировъчен процес и им плаща заплатите. Българските футболисти могат да напуснат, ако платят неустойка на клуба в размер на 3 брутни месечни заплати. Това е позволено от нашето законодателство. Могат да си тръгнат и ако в договорите им има клауза, която автоматично им позволява да прекратят своя контракт при изпадане в по-долна дивизия..."
http://www.sportal.bg/news.php?news=581127
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 дек 2015 17:00

Игричката на Домуза вече прозира...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Литекс”