pampi написа:Serafim написа:fcb_bg написа:Иска ами, нали го отрезаха от газови доставки от Шах Дениз, дет се праскаше миналата седмица че шял да почва да опъва тръбите. То там е друга медийна измама, ама айде... Общо зето Путин върти Ердо на бавен огън и от него зависи кога ше реши да свали шиша.
Върти...
В Турция се произвеждат в пъти повече неща, отколкото в Русия. Като почнеш от конфекция, хранителни стоки, битова техника и стоки, автомобили и резервни част.. Предполагам и туризма е много по-печеливш, отколкото в Русия, но за това не съм гледал данни. Русия е голям пазар за Турция, не обратното. Турците по-скоро зависят от към енергетика.
Истината е така - на Путин му свалиха един самолет, най-нагло и подмолно, убиха пилота, а той след това, на пресконференцията се оглеждаше малко като другаря Живков, когато се обясняваше на 10.11. Фесовете ясно показаха, че им дреме, а Руснаците няма как да отвърнат силово на ситуацията, най-много ще лавират и ще впрегнат полит.пропагандата, да получават душевни оргазми, като си четат високопарните статии.
Та последно, ако Русия започне да ги внася тези ми ти стоки от Китай и Южна Америка, кой ще пострада Турция или Раша?![]()
Ако руснаците налазят Гърция, Кипър и Италия като туристи, кой ще пострада Ердо или Путин?
Бе като пишеш нещо, прочети го след това и помисли каква теза защитаваш. Колкото до самолета, амуджите сами се прецакаха, като развързаха ръцете на Путин да изтреби до крак всичко що се пише турчин в Сирия . сега Ердо се мъчи да спаси що може в Ирак, ама и там ще му намажат ските...
А аз що си мисля, че от цялата работа ще пострадат редовите граждани.Нито Путин нито феса, ще пострадат.На руснаците ще им се увеличи цената на дадена стока, а фесовете ще пострадат от това че не могат да си пласират стоката в Русия(това ще им е за втори път след срива на рублата миналата година , ходиха с мокри парцали в Истанбул по това време)