Captain Stottlemeyer написа:Betchualeng Arnaikem написа:Аз лично съм почти сигурен, че поне някои хора на Герена знаеха какво ще стане, бяха спокойни за трите точки.
Също така мисля, че някои от играчите на Литекс не бяха уведомени: Асприля и Бумал според мен не бяха посветени хаха...И ако се окаже, че идеята на Литекс не е била да си намерят повод да излязат от шампионата (както други фенове на Левски твърдят) наистина не се сещам за друга причина, освен подарък 3 точки заради които Литекс може да си батисат сами мача.
Интелигентен човек си, когото уважавам заради мненията му в този форум, затова ще пропусна да коментирам това.

Ти наистина ли смяташ, че ако
"Литекс" решат да дадат мача на "Левски" няма поне 10 сигурни начина да направят това, без излишни ексцеси, които ако се спазва точно буквата на правилника (
а тя е кристално ясна и категорична) могат да им костват мястото в "А" група!? Хайде по-сериозно, моля те!

П.П. Веднага ти давам един пример, за който се сещам на прима виста: Вратарчето Винисиус вместо да се хвърля като умрял лебед встрани и да симулира, че Бедоя го е ритнал, можеше да се хвърли в краката му и да го събори. Пак дузпа и червен картон, но сега гори титулярният вратар.

Ако приемем, че ГГ смята да слива ЦСКА и Литекс (или да зарязва Литекс) то риск няма. Ако ги изритат от елита - тамън, подходящ момент за обединението. Ако не ги изритат - хем дали 3 точки, хем изразили "позиция", хем никой не пита как аджеба Литекс пада на Герена след като е бил по-рано с 3:0. Напротив - сума народ плюе по Левски и симпатизира на "ощетения" Литекс.
Да не говорим, че с нашето БФС е възможно ГГ предварително да е получил обещание, че след тоя цирк изваждане от елита няма да има.
И най-лошо впечатление ми направи, че някои от нашите също не се притесняваха от това как действат. И за прословития спорен жълт/червен картон, и при ситуацията с вратаря посягането беше пълна глупост и преди първия ЧК нашия играч изглежда търсеше сблъсък, а беше нормално да вика като луд за картон (за това че го ритаха).
Дано това е простотия само на Литекс. Ей на това се надявам. Нашите да нямат участие.