peliforewer написа:Най-после видях един левскар който наистина обича отбора си и разбира от футбол,Ением,другите сте жалки комплексари,и аз ще си позволя да коментирам съдията,приемаме че нарушението на Минев е за жълт картон,блъскането на Йонсен е едно към едно с това на Минев ,ако си с еднакъв критерии пак вдигаш жълт картон.Удар на Гаджев с лакът,приемаме че било неволно ,въпреки че има десетки случаи когато това е директен червен картон,съдията тук даже и нарушение не свири,свири се засада на Асприля след като тръгва от собствената си половина,за втория червен картон първо има посягане към вратаря от страна на Бедоя,дали го е докоснал или не не е толкова важно ,това е опасна игра и също се свири фаул,даже за провокация някой съдия може и картон жълт да вдигне,ако това беше свирено нямаше да последва и следващата сценка на Бедоя,да Перес го бутна,но испанеца първо се хвана за лицето,после за корема готов е за умиращия лебед в Болшой театър.Ето това са отсъжданията които показаха тенденцията в отсъжданията на съдията.Колкото до отменения гол на Гаджев в Ловеч след вдигната неправилна засада,сега си признайте колко такива спорни засади къде се вдигат,къде не по цял свят.Отминавам с презрение радостта на футболистите и публиката след прекратяване на мача,жалка работа.Веднага след прекратяването пред камерите се изтъпани Боримиров излезе и даде опорните точки на заблудените фенове на Левски и вече гледам че ги повтарят като папагали по форумите,Гонзо и Боримиров са толкова зле и като ръководители и като интелект,че е просто необяснимо какво правят в Левски,достоен партньор им е Топчо.Гледам че по медии настана голяма радост Литекс ще го извадят от групата,аз се обзалагам че това няма да стане,но ако случайно стане това ще е погром за футбола в България,ще излезе че БФС ще гони от А група всеки отбор който е заплаха за Левски.Има и нещо друго ако Литекс наистина бъде изгонен,Ганчев ще си продаде класните играчи,ще остави Литекс 2 да играе за Ловеч и ще се захване сериозно с ЦСКА и това ще е най-лошия вариант за Левски.
Аууууу...уплаши ни и ме разстрои.Направо бях до тоалетната.Сега яж.