Такова пилеене на грешни народни пари като при Борисов не е било никога...
В Кресненското дефиле ще строим 2км. тунел за 120млн. евро.. в Норвегия за същите пари направиха тунел от 24.5 км. със всички екстри!
"Гордостта" на Бойко пропадна...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Гордостта" на Бойко пропадна...
Всички знам колко струват на Боко строежите, не съветвам левскарите да посещават техния сектор А след като се завърши и му сложат козирка 

- Captain Stottlemeyer
PFC Litex написа:Докато не се промени системата, който даде най-ниска оферта, той печели търга все така ще бъде, тъй като за да излязат с ниска цена се пести от материали и се работи с некачествени такива.
Системата НЕ Е ТАКАВА, прочети закона и после пиши глупости. Друг е въпросът, доколко писаното се спазва...
П.П. Участвал съм в доста конкурси за възлагане на обществена поръчка за един определен вид стока и знам за какво иде реч, не пиша наизуст.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 дек 2015 19:39, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
veselinsk написа:Всички знам колко струват на Боко строежите, не съветвам левскарите да посещават техния сектор А след като се завърши и му сложат козирка
Там ще бъде секторът за гости...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Магистралите на Бойко са крайно некачествени! Факт! 
Те май са сварили и да се пробват с "ремонт" кат гледам намацаното със смола отгоре пукнатините.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Captain Stottlemeyer написа:PFC Litex написа:Докато не се промени системата, който даде най-ниска оферта, той печели търга все така ще бъде, тъй като за да излязат с ниска цена се пести от материали и се работи с некачествени такива.
Системата НЕ Е ТАКАВА, прочети закона и после пиши глупости. Друг е въпросът, доколко писаното се спазва...
П.П. Участвал съм в доста конкурси за възлагане на обществена поръчка за един определен вид стока и знам за какво иде реч, не пиша наизуст.
Хайде пък я кажи КАКВА Е,че и други сме чели закона!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
Ква да е системата, колко фирми строят пътища в страната в момента? На ръка да ги броим и ще останат изпънати пръсти.
Другата далавера - санирането на жилищата я докараха под кривата круша, щот там нема такава далавера. Избираха си дребни изпълнители ( щот там парите за крадене не са толкоз много и няма голяма сметка да си отваряш фирма и купуваш необходимата техника) и кат зацикли работата Лили Павлова си изми ръцете точно с тях, че работата не върви и МАЙ ще трябва да връщаме европарици.
Герберастки тъпанари, цялата им работа е такава.
Другата далавера - санирането на жилищата я докараха под кривата круша, щот там нема такава далавера. Избираха си дребни изпълнители ( щот там парите за крадене не са толкоз много и няма голяма сметка да си отваряш фирма и купуваш необходимата техника) и кат зацикли работата Лили Павлова си изми ръцете точно с тях, че работата не върви и МАЙ ще трябва да връщаме европарици.
Герберастки тъпанари, цялата им работа е такава.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
-
валкареджио
- Контакти:
Teo написа:W84me написа:Всичката му е такава на тоя некадърник!
Не плюй ръката, която ви храни
Наздраве за победата на най обичания отбор в България Левски София.
Сори колега,ама на мен ми е кеф от трите точки за Левски и бъдещото наказание за литекс.
А още по голям кеф ми е за отложеното обединение .
валкареджио написа:Teo написа:W84me написа:Всичката му е такава на тоя некадърник!
Не плюй ръката, която ви храни
Наздраве за победата на най обичания отбор в България Левски София.
Сори колега,ама на мен ми е кеф от трите точки за Левски и бъдещото наказание за литекс.
А още по голям кеф ми е за отложеното обединение .
Пак не си разбрал,но няма лошо-някой ден и това би могло да се случи.
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!