ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Докато не влезеш с другия си ник няма да ти обръщам никакво внимание!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
ЦСКА в А група догодина. Да бяха допуснали да си извървим пътя от В до А, ОК. Но при липса на желание да се създадат правила, които да не водят в задънена улица... 20 от 20 противника този полусезона казаха, че ЦСКА не е за аматьорския футбол - няма смисъл нито за футбола, нито за клуба. 3-4 пропуснати мача имам този сезон, билета си плащам, но и 10 лева за Бенжелюн, Градев, Гърнето и Праховеца, Митал, Лупи не давам. Още повече, че милионите на държавата следва да си ги търсят компетентните органи, за което си плащам данък.
Какъв морал в тая държава, при тия институции и КОЙ насреща. Някой от противниците разбра ли го този морал от м. август до сега, някой направи ли си труда да каже - оставете ги да се вървят по пътя, заслужават го?...
С техните методи по тяхната глава...
Какъв морал в тая държава, при тия институции и КОЙ насреща. Някой от противниците разбра ли го този морал от м. август до сега, някой направи ли си труда да каже - оставете ги да се вървят по пътя, заслужават го?...
CSKA 78 написа:Докато не влезеш с другия си ник няма да ти обръщам никакво внимание!
Разкрит си ти, кьорава стотинка няма да дадеш, ми вземи се скрий щото само глупости говориш. И понеже си ясен говориш глупости за никове. Нали на Донка ми бил другия ник, той да не е спрял да пише?Оплете се кафяв.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
:D :D
k_oleto написа:ДОБРЕ, АЗ ИМАМ СЛЕДНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:
1.ВО да бъде изкаран официален списък с кредиторите на ЦСКА /поименен и с кокретни пари - като задължения/. Тъй като някой от делата са доста стари, съм сигурен, че 50 % от общите задължения са само ЛИХВИ
2ро да бъдат помолени или по-скоро да бъде поискано от кредиторите да опростят лихвите, неустойките и т.н, а да си искат и получат реалните суми по договорите, от които да направят отстъпка - по сърце.
3-то да бъде организирана и сформирана специална група от червени фенове, които лично да преговарят с Лупи и с Юнес /дано така се казваше фирмата от Перник, която търси пари от ЦСКА/, за да видим тяхната нагласа за задълженията на ЦСКА към тях.
4-то да бъдат изпратени писма - покани до всички бивши футболисти на ЦСКА, които са тръгнали иманно от ЦСКА за големия футбол, с надежда да дарят в полза на нашия клуб сума - присърце. Особено държа такива писма да има за Костадинов, Стойчо Младенов, Лечков, като техните отговори - да бъдат и публикувани.
5-то Всеки нормален фен да подкрепи с поне 50лв. кампанията на ЦСКА-Акционери
6. Поради многото условия на Гриша Ганчев, най-вече това с 20-сет те милиона, лично Гриша Ганчев да се задължи и да обещае, че ще плати до стотинка всички задължения към НАП.
Добро предложение , само без Лъжовния и Акционерите
suni написа:suni написа:Beladona написа:Ще стане и още как ! А окръжна завинаги !
Ти си разкрит бе льольо !
Тоя жълтият знак и бригадирскаат ти книжка ги обедини в едно , ок ? Ще можеш ли сам или да ти пратя педагог от първо помщно ?
Кому е нужен този футбол в А група, на който ходят 400-500 човека на Славия - Лудогорец и 215 на Литекс - Славия? Кому е нужен без ЦСКА? Това е първенството с най-ниската посещаемост в историята на българския футбол. Шампионът, бутикът и евроотличник Лудогорец си построи трибуна "Моци", която в последните мачове е почти празна. Какъв е смисълът от всичко това…
Така се прехвърлям към най-важната тема, а тя е срещата между феновете и Гриша Ганчев в неделя. Това бе социологически демоскоп за настроенията сред червената общност. Месеци наред в социалните мрежи феновете оживено дискутират жизненоважните проблеми на ЦСКА. И аз виждам категорична подкрепа, в рамките на поне 90%, в полза на спасяването на ЦСКА в А елитна група. Всичко друго извън елита
не е оздравяване,
а умъртвяване
дори евтаназия! В тази връзка един човек се нае да изведе ЦСКА до А елитна група и това е Гриша Ганчев.
Много съм разочарован от разни "ветерани" с по два мача за отбора в елита, които се появиха отнякъде в последните седмици. И които подписват роднини на легенди под някаква си позиция. Това е нечувана наглост. Половината от 37-те ветерани, които излязоха със становище, са морално нелегитимни спрямо ЦСКА.
Не може те да взимат решения за клуба, да се подписват и да искат оздравяването на ЦСКА, зад чийто гръб наднича А окръжна група. Това е нахално. Важното е, че няколко дни след тази позиция излязоха две грандиозни имена като Димитър Пенев и Аспарух Никодимов, които в прав текст подкрепиха всички възможни действия за връщане в А елитна група по най-бързия начин. Паро го каза много правилно - оздравяването ще е умъртвяване. И същото го мислят
поне 90% от хората
в социалните мрежи и тези, с които си комуникирам. А аз си говоря с фенове на ЦСКА не само от България, но и с такива, които живеят в Англия, Америка, Канада, Австралия... Хората са готови на всичко ЦСКА да се върне в А група по най-бързия начин.
Паралелно с това отнякъде изскочи и Александър Томов. Крайно цинично и нахално е човек, докарал клуба до клинична смърт, до пропастта, да се появява на сцената и да тръби, че иска оздравяване.
Значи, какво казва мнозинството? То дава мандат на Гриша Ганчев, в рамките на търговски, футболни и прочие закони на България и европейската зона, да се намери начин за връщане на клуба в А елитна група час по-скоро. Римското право казва - което не е забранено, е позволено. В момента се обмисля юридическа операция, която е най-прекият път към реанимация на ЦСКА. И защо да не стане? В крайна сметка държавата 25 години е майчица за "Герена" и зла мащеха за "Армията". Правителството за месец им изпраща куп спонсори. Такова нещо и по времето на Майкъл Чорни не е имало! Тогава носеха парите в чували, а сега спонсорите сами се редят на опашка, за да си купят благоволението на властта.
В крайна сметка, когато се води война, всички средства са позволени. А това сегашното е мръсна война със задействани най-различни структури и лостове. Целта е много ясна - ЦСКА в А окръжна група, което означава да изчезне от футболната карта. Има една шепа вероятно заблудени, манипулирани младежи, които не приемат варианта с Литекс. Е, да си направят техен ЦСКА, както ФК Юнайтед ъф Манчестър по примера на британските си братя. Къде играе този отбор, седма-осма дивизия? Мен това не ме интересува. Аз искам час по-скоро ЦСКА да е в А група. И при все всичките престъпления и грехове в държавата ние се занимаваме с ЦСКА, като че ли е най-голямото зло, сякаш е по-голяма заплаха от „Ислямска държава”. Не, ЦСКА трябва да е обединен. Защото, ако тръгнем по регионалните, ще се появят ЦСКА 15, ЦСКА 17, ЦСКА 19 и така до безкрай. С едничка цел червената обществена енергия да изчезне, ЦСКА да се изхаби и да бъде претопен.
Най-логичното нещо сега е да се подкрепи този, който предлага
светкавично
връщане в А група
А и откъде-накъде Локо София да вади моркови и картофи в Негован и Войняговци заради един милион дългове? А Общото събрание на държавния отбор сега отчете близо 6 милиона загуба за една година. БФС трябва да направи всичко възможно ЦСКА да се върне в А група от началото на сезон 2016/17 г. На тяхно място бих взел извънредни мерки това да се случи. Неслучайно много интелигентни хора като Томас Лафчис и Наско Сираков, макар и левскари, са радетели ЦСКА да бъде в елита. Защото като ерудирани господа знаят, че футбол без ЦСКА - Левски няма. Футболът не е за НОИ и за НАП, а за хората. Югозападната В група в момента пък е единственото първенство, в което се играе за второ място. И се правят всячески опити футболният клуб на Авиоотряд 28, който отказа да излезе срещу ЦСКА, да бъде избутан втори. Защото се знае, че ЦСКА или ще е в елита, или ще е в А окръжна от следващия сезон. Няма такъв абсурд!
Георги АТАНАСОВ
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

4oKuTo написа:Чета доста мнения из интернет / то стига да се влезе в страницата на Дърпатов примерно/, от които се разбира, че много фенове на ЦСКА просто НЕ ИСКАТ оздравяване, дори да има шанс за такова. Те са приели Литекс за свой и нямат търпение да затрият клуба, който е във "В" група. Голяма част са именно от тия "акционери", които сега правят тази кампания. Между другото, те заслужават уважение, защото са давали доста за отбора си през годините, но тяхната позиция е ясна: ЦСКА - Литекс, така че кампанията им е лицемерна отвсякъде.
Евала ! Правилно си усетил нещата ! Тези са невероятни подлеци ...
Мека китка /бялата Донка/ в действие:

Beladona написа:
Ще стане и още как ! А окръжна завинаги !
Последна промяна от suni на 25 ное 2015 17:17, променено общо 1 път.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

CSKA 78 написа:Какъв Дърпатов,ве, клоун? Това сдружение няма нищо общо с Ганчев! А, "акционерите" какво са ти направили? Или просто не искаш и стотинка да дадеш, за оздравяване на дружеството, но после броиш парите на Ганчев!? Какъв ЦСКА-р си ти,бе? Ти си просто платен трол, толкова за теб!
ПП Дал си бил пари на Сашо Попов, сигурно затова банковият му баланс е отрицателен?!
Ей, смешник , за ЦСКА съм дал повече пари отколкото ти и всичките ти роднини и твоите поколения няма да дадат , да си наясно !!!
11_best написа:ЦСКА в А група догодина. Да бяха допуснали да си извървим пътя от В до А, ОК. Но при липса на желание да се създадат правила, които да не водят в задънена улица... 20 от 20 противника този полусезона казаха, че ЦСКА не е за аматьорския футбол - няма смисъл нито за футбола, нито за клуба. 3-4 пропуснати мача имам този сезон, билета си плащам, но и 10 лева за Бенжелюн, Градев, Гърнето и Праховеца, Митал, Лупи не давам. Още повече, че милионите на държавата следва да си ги търсят компетентните органи, за което си плащам данък.
Ти престраши ли се да се появиш след изключителните глупости , които написа как Гнома щял да оздравява ? А, гьонсурат ли си ? Ще се извиниш ли на аудиторията ?