Лъжи и манипулации от ОС на ФК Левски!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лъжи и манипулации от ОС на ФК Левски!
Абе и двата отбора ако и да имате милиони привърженици, важно е колко сте на стадиона, там се вижда колко ви е реалната фенска маса, а тя не е много по-различна от останалите отбори. Всичко останало е избиване на комплекси.
Стресът от закриването на ЦСКА води до психическа криза. ххахаххахахаха Нали, тео ?
v.r.s. написа:Абе и двата отбора ако и да имате милиони привърженици, важно е колко сте на стадиона, там се вижда колко ви е реалната фенска маса, а тя не е много по-различна от останалите отбори. Всичко останало е избиване на комплекси.
Последните години има червена доминация по всички стадиони в България... дори 11 мача без гол и победа, дори във В група...
@ ЦСКА София е религия, а не модерно отборче с откраднато име и прикриващо се зад него
- Drunken_Master
- Контакти:
Аз продължавам да питам как по-точно се изчислява "Кой отбор точно колко фена има ?" Много ще ми е интересно обяснението...
Надявам се Мирчо,фенчето на Луноходец Разлог,да ми даде отговор,понеже той много ги изчислява,кой отбор през соц-а,колко точно фена е имал по стадионите...Най-вероятно даже не е и живял през соц-а,но от видео във вбокс (примерно),на око може да го измери изключително точно...!
Надявам се Мирчо,фенчето на Луноходец Разлог,да ми даде отговор,понеже той много ги изчислява,кой отбор през соц-а,колко точно фена е имал по стадионите...Най-вероятно даже не е и живял през соц-а,но от видео във вбокс (примерно),на око може да го измери изключително точно...!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Баси тъпата тема ! Добре , че не съм модератор !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
И това ли са големите лъжи и манипулации.....2ма казали това или онова.Егати 9 страници глупости.
-
валкареджио
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:Lovech2000 написа:Като говорим за фалшиви отбори колко пъти цесека си сменя името ???
През годините отборът е носил различни имена :
АС-23 от 1923 до 1944;
И как така АС-23, отбора създаден от достойни офицери дали живота си за България ще бъде същия с този на комунистическата армия? И как всъщност създателите на АС-23 които са ликвидирани в комунистическите концлагери излиза, че са създали всъщност ЦСКА, отбора на тези които са ги избили без съд и присъда?
Факт ,но Тео няма отговор.
и оон, кремъл или микренската мутра да ви го кажат пак няма да повярвате, така че защо въобще пускаш такива теми
Левскарите бая се страхуват обаче от обединението с Литекс..... нормално , като бяхме в А група ги биехме където ги хванехме, чак накрая минаха във втората 6ца да не ги унижаваме повече :D
Сега се надяваха да ни няма 3-4 години в А група ама пък гледай как може да се завъртят нещата и скоро ЦСКА пак да ги пори , а те да квичат
Сега се надяваха да ни няма 3-4 години в А група ама пък гледай как може да се завъртят нещата и скоро ЦСКА пак да ги пори , а те да квичат
veselin68 написа:и оон, кремъл или микренската мутра да ви го кажат пак няма да повярвате, така че защо въобще пускаш такива теми
Да спрете да лъжете, за това
@ Нарочно сложили ЦСКА с 750 000 хиляди ХАХА... как ги преброите бе, как? Мене що не ме питахте?
Върни се в “Кошче за отпадъци”