ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот suni » 23 ное 2015 11:13

Teo написа:
suni написа:
Teo написа:
suni написа:
Teo написа:
ВЪН ГНОМА ОТ ЦСКА!
Не искаме Литекс в София!

ВЪН ЦИМБИКА ОТ ЦСКА!
Не искаме ЦСКА-ЦИМБИК София!

Никой не иска палячото в сектора, но смененото име на Литекс няма да го накара да се махне, тоя си има вражда с една фракция в сектора :idea:

Хах, кой си мислиш че ще е шеф на ЦСКА в А-окръжна ? Божков каза че ще е само спонсор и ще помага за обновяване на базите /само/, Цимбика ще поеме школата и аматьорския мъже !

Ще поеме един *** палячото... не намесвай тоя в цялата драма. Тоя е бита карта!

Това са фактите,.. ако ти си чул /знаеш/ нещо различно можеш да споделиш. В А-кръжна ще изгнием за много години. Цимбика не може да издържа профи отбор, а няма луд да го спонсорира. Божков си взима мечтаните бази и всичко пито-платено. :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 ное 2015 11:14

Avanti_Ragazzi написа:Всъщност от тая врътка печели само и единствено Левски като клуб и ние като фенове на Левски, ако се замислите сериозно и истински?
-Първо: Истинския ЦСКА ще умре завинаги и на негово място ще дойде някакъв смешен урод който дори не е клонинг на оригинала. А е претърпял пластична операция за да заприлича на него!
-Второ: Ще има голямо разцепване при вас и огромна част от вашата общност ще се раздели. И като нищо накрая може да се създаде и един чисто нов паралелен клуб в А окръжна като алтернатива на този нов Литекс играещ в червено.
-Трето: От два съперника играещи на кръв на Левски всеки сезон ще остане само един!
-Четвърто: Всички тия врътки, скандали и далавери ще ви се отразят в бъдеще спрямо фенската ви база. Защото хората (особено децата) няма как да ги излъжеш. Много от хората ще се откажат да припознаят Микре за техен отбор. А пък децата на тия фенове или изобщо няма да гледат футбол или ще станат от Барса, Реал, Юнайтед или Лудогорец!
Това е истината колкото и да не вие е приятна. И тия от вас които мислят истински няма как да не се съгласят с мен!

Ами тогава призови всички левскари да си гледат клуба и да спрат да се занимават с ЦСКА,ние ще си подредим къщичката,а Вие ще сте щастливи и доволни поради причините които изтъкна.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 23 ное 2015 11:15

Drunken_Master написа:На мен много ми е интересно с какъв акъл преди две седмици Крум Савов му взима интервю за мнението му за ЦСКА ?
Цимбика какво общо има с нашия клуб ?

ЦСКА в А-окръжна ще е на Цимбика, затова е шумотевицата.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 11:16

suni написа:
Teo написа:
suni написа:
Teo написа:
suni написа:
Teo написа:
ВЪН ГНОМА ОТ ЦСКА!

ВЪН ЦИМБИКА ОТ ЦСКА!

Никой не иска палячото в сектора, но смененото име на Литекс няма да го накара да се махне, тоя си има вражда с една фракция в сектора :idea:

Хах, кой си мислиш че ще е шеф на ЦСКА в А-окръжна ? Божков каза че ще е само спонсор и ще помага за обновяване на базите /само/, Цимбика ще поеме школата и аматьорския мъже !

Това са фактите,.. ако ти си чул /знаеш/ нещо различно можеш да споделиш. В А-кръжна ще изгнием за много години. Цимбика не може да издържа профи отбор, а няма луд да го спонсорира. Божков си взима мечтаните бази и всичко пито-платено. :lol:

Защо във всяко мнение ти е тоя в устата? Същия този дето беше кучето на боклуците и същия този дето правете ***венски номера постоянно :?: И какво си мислиш, че като Литекс си смени името тоя ще пак нема си дойде в сектора, така ли? ХАХА... изобщо за тоя пълен игнор и нема смисъл да се коментира.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 ное 2015 11:17

suni написа:
Drunken_Master написа:На мен много ми е интересно с какъв акъл преди две седмици Крум Савов му взима интервю за мнението му за ЦСКА ?

Глупости.Това дори и рогатите не могат да си го представят...Никой няма да го позволи...слава Богу !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 11:20

suni написа:

цимбика даже нема стъпи на Армията при такъв развой... нз кой ти ги говори тия работи, но цимбика си се разхожда доволно при ГГ собственик(даже в сянка в момента).
@ Казах причината защо е този в сектора в момента. Мисля, че повечето ме разбрахте.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 23 ное 2015 11:22

Teo написа:
suni написа:
suni написа:
Teo написа:
suni написа:
Teo написа:
ВЪН ГНОМА ОТ ЦСКА!

ВЪН ЦИМБИКА ОТ ЦСКА!

Защо във всяко мнение ти е тоя в устата? Същия този дето беше кучето на боклуците и същия този дето правете ***венски номера постоянно :?: И какво си мислиш, че като Литекс си смени името тоя ще пак нема си дойде в сектора, така ли? ХАХА... изобщо за тоя пълен игнор и нема смисъл да се коментира.[/quote]
Щото борбата е за школата, момчето се изживява като футболен мениджър /затова беше кавгата със Стойчо/ и това е начина. Произвеждаш футболисти и продаваш под името ЦСКА.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 ное 2015 11:23

Изображение

Не е само Офанзива... :idea:
@ Ще видиме колко хора ще има на следващия мач... да видим тия припознавачите дали ще напълнят клетката :idea:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 23 ное 2015 11:25

Drunken_Master написа:
suni написа:

Глупости.Това дори и рогатите не могат да си го представят...Никой няма да го позволи...слава Богу !

Никой няма да го позволи

За да не го позволим, подкрепа за Ганчев,.. после ще е късно.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 ное 2015 11:25

Там е работата,че ако не се съгласим за вариант Литекс - ЦСКА,Гришата най-вероятно ще ни тегли п*тки майни и после ще ядем дедовия...!!!
100% !!!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Архив”