Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 23:50

fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Тихо, тихо, да не ти цитирам какво направи Брайвик в една напреднала демократична европейска държава и каква му беше присъдата. Чак и филм ще снимат за него, книига ще пише в панделата.
Колко ше лежи всъщност? 21г? Ебаси майтапа.

Не знам с каква болна цел споменаваш Норвегия, но това е една от най-благоустроените страни в света, с много висок стандарт на живот. И наистина щастливо живеещи хора.

А болни мозъци като Брайвик има навсякъде, дори и в най-напредналите общества. Уви.

Ти говориш за обществото и реакцията на властите, забрави ли? Ако е нормално един да разстреля 80 и да е жив, **** съм ти и норвегията и съюза ивсичките путки майни, дето погребват с малоумната си толерантност континента.

Да, прекаляват с толерантността, но такъв им е начинът на мислене, затова и са такова напреднало общество.

Като псуваш постоянно тая Европа, иди в любимия си Иран, айде, какво чакаш, няма да липсваш на никого.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 18 ное 2015 23:51

HoUs4oOL написа:
THE G.A.M.E написа:Че аз иранците си ги храча отдавна. :lol:

Е, нали и българите са иранска издънка, така не ''храчиш'' ли и по-себе си? :mrgreen:

Изключително силно попадение. Шах и мат. 8-)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 ное 2015 23:51

1982 написа:
HoUs4oOL написа:............

Не усещаш ли колко ниско продължаваш да падаш ??!

Абе, ти да не си рязан, почваш сериозно да ме съмняваш, да не си ирански преселник в Русия или нещо такова, че е тая фанатична любов към Иран ??!

Аз му пиша какви гнусотии търпят обикновените хора в Иран, че за един безобиден видеоклип, младежи получават затвор и камшици, жена я плашат със смърт, че не носела някакво було, нищо че отдавна дори не живее в Иран, той ми пише, че Иран пуснал сателити в Космоса и направил 2 робота. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ами далеч не са само 2 робота.
Това с жената, както казах е пълна простотия и западна пропаганда.
Защо тогава в коментарите на тоя акаунт няма никакви смъртни заплахи?
https://instagram.com/p/7Qbph8PNw8/
Това за видеоклипа не е правилно, но такива са законите на страната, като не се спазват е логично да има последствия, тук обаче има малко по обширен поглед от пропагандата на нова.
http://time.com/108520/iran-releases-so ... ing-happy/
Така или иначе Иран се променя с всеки изминал ден, което и нормално, предвид младото население на страната, сега след като паднат санкциите ще започне да се развива дори по бързо.
[offtopic]http://www.investor.bg/web/456/a/ruskata-tyrsachka-iandeks-nameri-iran-204783/[/offtopic]
Съвсем скоро свободата в интерент може би ще надмине тази в Китай примерно, в Иран и сега можеше да влизаш почтни навсякъде чрез ВПН, за Китай не съм сигурен.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 ное 2015 23:51

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Тихо, тихо, да не ти цитирам какво направи Брайвик в една напреднала демократична европейска държава и каква му беше присъдата. Чак и филм ще снимат за него, книига ще пише в панделата.

Не знам с каква болна цел споменаваш Норвегия, но това е една от най-благоустроените страни в света, с много висок стандарт на живот. И наистина щастливо живеещи хора.

А болни мозъци като Брайвик има навсякъде, дори и в най-напредналите общества. Уви.

Ти говориш за обществото и реакцията на властите, забрави ли? Ако е нормално един да разстреля 80 и да е жив, **** съм ти и норвегията и съюза ивсичките путки майни, дето погребват с малоумната си толерантност континента.

А нормално ли е,един грузинец да умори 30млн.украинци заради дъмпинг на световния пазар и после да бъде"бащата на народите"

Виж, не съм аз човека който ще отговаря за миналото преди 1 век. А и съм руснак, не грузинец. В момента лидер на Русия е руснак, и съм горд от действията му.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 23:54

HoUs4oOL написа:Ми, не са много нещастни да ти кажа.

Такива евтини пропагандни клипчета мога и от Северна Корея да ти извадя, вече го обсъждахме този въпрос, но ти явно трудно вдяваш. Няма лошо, гледай ги и се надъхвай.

Щастливи, щастливи .... ама внимават колко да са щастливи, че да няма после затвор и 100 камшика. :lol: :lol: :lol: :lol: Обаче, клипчета с камшиците няма, нали, тея работи се крият и не се показват. ;) ;)

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 ное 2015 23:55

1982 написа:
HoUs4oOL написа:Ми, не са много нещастни да ти кажа.

Такива евтини пропагандни клипчета мога и от Северна Корея да ти извадя, вече го обсъждахме този въпрос, но ти явно трудно вдяваш. Няма лошо, гледай ги и се надъхвай.

Щастливи, щастливи .... ама внимават колко да са щастливи, че да няма после затвор и 100 камшика. :lol: :lol: :lol: :lol: Обаче, клипчета с камшиците няма, нали, тея работи се крият и не се показват. ;) ;)

Това изненадва ли те? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 23:57

HoUs4oOL написа:Това с жената, както казах е пълна простотия и западна пропаганда.

Така е, всичко в Иран е ток и жица, а гадните и зли западняци само пускат някаква лъжлива пропаганда. :| :|

Все едно слушам другарите преди 89-а, същата реторика - гадните западни империалисти са виновни за всичко, ние живеем по-готино и от тях, но тяхната пропаганда внушава лъжи. :mrgreen: :mrgreen:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 ное 2015 23:58

fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:

А нормално ли е,един грузинец да умори 30млн.украинци заради дъмпинг на световния пазар и после да бъде"бащата на народите"

Виж, не съм аз човека който ще отговаря за миналото преди 1 век. А и съм руснак, не грузинец. В момента лидер на Русия е руснак, и съм горд от действията му.

Ти си съветски и комунист.Сигурно и за този руснак ще излязат подобни данни след време.Ленин също е бил руснак.
А сега се радваш на хубавото време в България вместо да мръзнеш вече в Русия,но това не те спира да ругаеш нашия.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 ное 2015 23:59

1982 написа:Такива евтини пропагандни клипчета мога и от Северна Корея да ти извадя, вече го обсъждахме този въпрос, но ти явно трудно вдяваш. Няма лошо, гледай ги и се надъхвай.

Да, определено 1 към 1 е със Северна Корея. :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HUOROLyD1d8[/youtube]
Момичетата, на които им се виждаше косата няма ли да ги коментираш нали за такова нещо в Иран взимат кола? :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 ное 2015 23:59

1982 написа:
Така е, всичко в Иран е ток и жица, а гадните и зли западняци само пускат някаква лъжлива пропаганда. :| :|

Все едно слушам другарите преди 89-а, същата реторика - гадните западни империалисти са виновни за всичко, ние живеем по-готино и от тях, но тяхната пропаганда внушава лъжи. :mrgreen: :mrgreen:

Добре, кажи защо в инстаграм акаутна, който пускам аз няма смъртни заплахи?

Върни се в “Свободна зона”