Gil-galad написа:Маркович не можем да го върнем....Илори освен, ако Вила не прекратят договора му за наем също не можем едностранно да го върнем....а и като цяло и аз искам на Илори да му бъде даден шанс да покаже какво може, но ако трябва да съм честен, факта че не може да запише мач като защитник в отбор застрашен от изпадане не говори добре...
На Маркович очаквам да му платим неустойката и да си го върнем да ти кажа честно, а Илори не им трябва на Вила, може и с тях да се разберем нещо.Като цяло и аз не мисля, че от Илори ще стане кой знае какъв защитник, но Клопо каза, че ще даде шанс на всички.Дори и на Алберто ще се даде шанс ( така се предполага де ).
Gil-galad написа:А иначе това е едно от нещата, които не мога да разбера....как масово футболистите на знаят английски(изключае тея дето им е роден)....практически в целия свят в училищата се изучава английски кто чужд език...и нямам предвид гимназии и горни курсове ами още от първите години...все би трябвало да са придобили някакво ниво за 6-7 години учене(колкото и да са "тъпи футболисти"), пък било то и колкото на Стоичков...както миналия сезон Ловрен каза, че не се разбирал с Морено щото не говорели едни и същи езици...еми добре бе да го е*а колкото да не сте учили все от обща култура трябва да знаете как ляво, дясно, отпред, отзад, отстрани и някакви други такива елементарни неща....
Липса на образование, Гил, вярвай ми