Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 05 ное 2015 03:39

Liverpool have handed a trial to 15-year-old Belgian goalkeeper Jonathan De Bie. (Simon Jones - Daily Mail)

Liverpool and Manchester United linked to Danish teenager Emre Mor in Daily Mail

According to Spanish paper A Bola #Liverpool & Everton are set to battle it out for Spanish winger Cristian #Tello in January.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

untraceable
Контакти:

Мнениеот untraceable » 05 ное 2015 10:53

suareshampion написа:http://www.gol.bg/borussiadortmund/2015-11-04/mhitaryan-tuhel-me-otvori
Винаги съм харесвал Мхитарян и ми е кофти ,че избра Дортмунд пред Ливърпул . Ебати халфа ,всеки мач или бележи или подава за гол.

"Тухел ме отвори" ... майко мила, ебаси заглавието :lol: :lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 ное 2015 11:20

Като навремето - Арсенал пречука Манчестър Юнайтед.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 07 ное 2015 18:02

Чета, че сме имали интерес към Пато, че даже и е било постигнато споразумение за трансфера му. Поредната партенка?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 ное 2015 18:12

KOPScousers написа:Чета, че сме имали интерес към Пато, че даже и е било постигнато споразумение за трансфера му. Поредната партенка?

Дано...но не ми се вярва да има реален интерес към него :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 07 ное 2015 18:14

Едва ли Клоп ще иска още 1 нападател.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 ное 2015 18:28

sunscres92 написа:Едва ли Клоп ще иска още 1 нападател.

Длъжен е да поиска ! Ориги беше взет за резерва и до тоя момент не показва израстване ,така че не може да се разчита на него да решава мачове .
Стъридж е проблемен .Ингс изтърва сезона ,но и да е здрав ,за мен е слаб футболист. Остава Бентеке ,който не може да играе едновременно за всички турнири ,не е от желязо а и той се контузва .Фирмино не може да играе нападател .Синклеър е като Ориги .Така че е задължителен още един нападател .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 07 ное 2015 18:31

suareshampion написа:

Длъжен е да поиска ! Ориги беше взет за резерва и до тоя момент не показва израстване ,така че не може да се разчита на него да решава мачове .
Стъридж е проблемен .Ингс изтърва сезона ,но и да е здрав ,за мен е слаб футболист. Остава Бентеке ,който не може да играе едновременно за всички турнири ,не е от желязо а и той се контузва .Фирмино не може да играе нападател .Синклеър е като Ориги .Така че е задължителен още един нападател .

Дори да е така - едва ли Пато е вариант, след като е доста податлив на контузии.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 ное 2015 18:35

sunscres92 написа:
suareshampion написа:

Дори да е така - едва ли Пато е вариант, след като е доста податлив на контузии.

Да ,Пато и аз не го харесвам .Накрая ,като играеше в Милан беше трагедия .Оттогава всъщност не съм го гледал . А и както казваш и той е проблемен.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alexis_Zorbas
Контакти:

Мнениеот Alexis_Zorbas » 07 ное 2015 19:12

В уикито вече е наш. :lol: :lol: Писна ми от такива анонимници, дано не е вярно. Явно тренерите не решават в тоя отбор а кинтодържача. :lol: https://en.wikipedia.org/wiki/Alexandre_Pato

Alexandre Pato or just Pato, is a Brazilian professional footballer and top scouser who plays for Sao Paolo FC and the Brazil national team as a forward.
Последна промяна от Alexis_Zorbas на 07 ное 2015 19:21, променено общо 1 път.
"When the Liverpool fans said 'we want signings', they didn't mean 'sign Ings' "

Върни се в “Ливърпул”