Avanti_Ragazzi написа:Работата е там, че на мен не ми пука нито за Майли Сайръс, нито за Майкъл Джаксън. Проблема е там, че не може да обиждаш някой, че слуша чуждата Майли Сайръс, ако ти самия слушаш чуждия Майкъл Джаксън или обратното? Можеш да ги обиждаш например ако слушаш Джена, която за наш ужас е българка, но не и ако слушаш ти самия чужда музика! Там е работата, а не в друго!
Е браву ...! Ти като отявлен демократ, трябва да си в първите редици на защитаващите правото на всеки, който иска, да слуша чалга и да ходи на гей-паради... " за наш ужас" ... кои сте тия "нас" ми е интересно и още нещо да питам, Джена не я знам какво точно пее, ама ми обясни с какво румънската чалгарка Отилия е по-добра от нашите, та масово я въртят по всички поп-станции, за разлика от една Глория или Преслава да кажем? "Билионера" може, макар че си е чиста балканска чалга, а песните на нашите моми не могат...Аман от лицемерие в тази наша Родина...
През 1871 година Добри Войников публикува в Букурещ пиесата " Криворазбраната цивилизация" . Как за 150 години нищо не се промени в тоя наш манталитет, бе? Като я гледам имам чувството , че е написана от наш съвременник, толкова е актуална и в момента.