ПАОК - Панатинайкос-3-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: ПАОК - Панатинайкос-3-1

Мнениеот Drunken_Master » 25 окт 2015 21:56

lavina написа:страхотен гол на Гари Родригес от игра, най-добрия в ПАОК , сам ги носи на ръце ,просто световна класа !

Минимум,минимум...
AXAXAXXAXAXAXA
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 26 окт 2015 00:18

Kakво ми ги хвалите тея бастуни ПАОК.Същите са като Левски,все калъфките печелят.Факт. :mrgreen: :lol:

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: ПАОК - Панатинайкос-3:1

Мнениеот djd » 26 окт 2015 06:35

MAXHOB написа:Дербито на Солун завърши.
Панатинайкос
74’ (д) Карелис
ПАОК
28’ (д)Бербатов, 31’ Г.Родригез , 42’ M. Витор

Да уточним само, че Панатинайкос са от Атина. ;)

Потребителски аватар
lavina

Мнениеот lavina » 26 окт 2015 07:56

sandi74 написа:Kakво ми ги хвалите тея бастуни ПАОК.Същите са като Левски,все калъфките печелят.Факт. :mrgreen: :lol:

е поне не са във В група.Факт :lol:

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 26 окт 2015 08:05

Никога не съм предполагал, че дори невзрачният гръцки отбор ПАОК може да стане арена за яростно противопоставяне!

Предлагам нова тема за противопоставяне - асоциациите, които предизвиква споменаването на израза "китна морава".

На линия
Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 окт 2015 08:27

g3_ev2 написа:Никога не съм предполагал, че дори невзрачният гръцки отбор ПАОК може да стане арена за яростно противопоставяне!

Предлагам нова тема за противопоставяне - асоциациите, които предизвиква споменаването на израза "китна морава".

Или "кит на морава". :lol:
Аз започвам с "кит на морав, а?", каквото и да означава това. :lol:

Потребителски аватар
k@r@k0nju1
Контакти:

Мнениеот k@r@k0nju1 » 26 окт 2015 09:41

Айде сега. Всички станахте фенове на ПАОК, защото тая чуплива, мързелива, родоотстъпническа примадона Барбуков играе там. Ще се спукам от смях. Ами, ако беше отишъл в ФК Домант (Ангола) и на тях ли щяхте да им станете фенове, а? Смешнициииииииииииииииииии.........

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 окт 2015 10:12

MAXHOB написа:Интересен мач.
Бербо се поразходи 30 минути, би дузпа, вкара, контузи се.
Гари играе, вкара гол, продължава да играе.
В момента е 3:0.

От дузпата ли се контузи?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 окт 2015 12:09

k@r@k0nju1 написа:Айде сега. Всички станахте фенове на ПАОК, защото тая чуплива, мързелива, родоотстъпническа примадона Барбуков играе там. Ще се спукам от смях. Ами, ако беше отишъл в ФК Домант (Ангола) и на тях ли щяхте да им станете фенове, а? Смешнициииииииииииииииииии.........

Трай бе...марионетка !
Срам ме е,че си фен на моят отбор...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 окт 2015 13:09

От доста време насам имам впечатление за отношението на разни "футболни анализатори",къде от клубни пристрастия,къде от простотия,къде от завист...
Не мога да разбера как е възможно голяма част от феновете на Ман Ю (в чужбина),да са фенове на Бербатов,феновете на ПАОК да правят уникално посрещане,което не е известно за друг чуждестранен футболист въобще,а тук...
Да,Бербатов не е от много "бягащите",ръкомаха на съотборниците си и със сигурност има много пропуски в играта си (друг е въпроса кой няма...)
Но това момче беше топ нападател в силните си години,стана голмайстор на Английското първенство,"дърпа каретата" на разрушеният ни национален отбор...
Игра финал за ШЛ с Леверкузен през 2002-ра и освен,че беше близо до това да отбележи,той бе и най-добрият играч на "аспирините"...Поради някаква странна причина голмайсторът на Премиер Лигата не игра на финала на Ман Ю срещу Барса и това се оказа пагубно за тях...
Но най-важното Бербатов е наше момче,което ни прослави в Европа и целият свят...Писна ми от всевъзможните епитети,които някои "умници" му лепват,като
"родоотстъпник","балерина","дървото" и т.н.
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”