Левски ( София ) - Лудогорец ( Разград ) / Неделя /1:1FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски ( София ) - Лудогорец ( Разград ) / Неделя / 20:0
2-2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Надявам се самочувствието и публиката на Левски да не им повлияе на играчите и да тръгнат в сляпа атака срещу Лудогорец.Колкото и да са слаби в момента са си Лудогорец . Миналият мач в Разград ги надиграхме тотално макар крайният резултат. Това ми дава позитиви и надежди, че ще хванем точката срещу тях. 0-0
Мач, който ще загубим. Резултат 1-2. Ще съм особено щастлив, ако не съм прав, но така ги виждам нещата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
korteneca написа:Не знам... Няма ги обичайните закани, че ще бъдем разбити. Това ме притеснява...
И мен, но се надявам да се коригират, има време до мача.
-
сини богове
- Контакти:
sin4ec написа:Мач, който ще загубим. Резултат 1-2. Ще съм особено щастлив, ако не съм прав, но така ги виждам нещата.
Прогнозирах грозен хикс с Ловеч и сбърках. Сега прогнозирам 5 на 1 за Лудогорец и много искам да сбъркам.
- openminded
- Контакти:
Ако на Марселиньо му тръгне играта, ще е труден мач за вас.Кесеру си е класа за нашето умряло първенство и също трябва да бъде строго пазен.Публиката пък може доста да помогне.Прогноза 1Х
Maча минава от 1-0 за Левски , през Х и стига до разгромна победа на Лудогорец . Зависи как ще потръгне и на 2-та отбора . Аз няма да съм сърдит на Х ама с игра ...За всеки случай си харесвам мнения да се смея след мача , може и да ги споделя . Лудогорец от публика не се влияе ... играли са с Ливърпул , Реал , Валенсия ,Базел , Лацио , Стяуа , Динамо З , ПСВ все публики много по-многобройни от 10 000 на Герена ..пък и тоя филм сме го гледали
[offtopic]0:3 и всеки да си знае къде се намира
[/offtopic]
[offtopic]0:3 и всеки да си знае къде се намира
IvailoRz написа:Maча минава от 1-0 за Левски , през Х и стига до разгромна победа на Лудогорец . Зависи как ще потръгне и на 2-та отбора . Аз няма да съм сърдит на Х ама с игра ...За всеки случай си харесвам мнения да се смея след мача , може и да ги споделя . Лудогорец от публика не се влияе ... играли са с Ливърпул , Реал , Валенсия ,Базел , Лацио , Стяуа , Динамо З , ПСВ все публики много по-многобройни от 10 000 на Герена ..пък и тоя филм сме го гледали![]()
[offtopic]0:3 и всеки да си знае къде се намира![]()
[/offtopic]
Колко от вашите са били с/у тези отбори ? И количеството не значи качество , ма вие и 2те ги нямате та няма как да знаеш . За това ти е простено .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.