zlatan написа:Живко не е ли в СЛАВИЯ С ДОГОВОР.А и се коментираше че не оставял чашката за това го изгонили от Морето.
Явно и затова днес в любимото вестниче пишеше, че договорът му със Славия е разтрогнат по взаимно съгласие.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
zlatan написа:Живко не е ли в СЛАВИЯ С ДОГОВОР.А и се коментираше че не оставял чашката за това го изгонили от Морето.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
boabbb написа: Сега на Аниете ще му го турат азерите ..
Corwin написа:Аз силно се надявам нашите да успеят да убедят Живко да остане до лятото. Гаджев според мен не е толкова важен за отбора. Пък и си мисля, че ако зимата сме все още първи, могат да ги омаят да останат за една титла време
korteneca написа:И сега кой лъже? Гонзо, Стойчо, Аниете или медиите? А може би всички заедно...
boabbb написа:
Човека го чувам и виждам за първи път, не съм фен на далаверите с власт, ама като го напиша, и чичо Гошо изкарва на първо място 30-те му милиона, който Делян му помогнал да прибере с цесия от КТБ ... А е и член на елитната група, известна като "котараците" на Боко ...
mikata написа:Мачове от 20ч. Не са ли късно вече?
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 16 госта