marchisio написа:sunscres92 написа:matador написа:Сега се загледах в коефициентите на Англия и Италия много малко трябва на Италия да си върне 3-то място просто трябва и този сезон Италия да има по-голям коефициент от АнглияНо трудно Рома не виждам как ще победи два пъти Леверкузен
ЮВЕ най-вероятно ще мине групата после не знам
В ЛЕ имам големи надежди за Наполи и Фиорентина да стигнат далеч в турнира но едва ли ще е достатъчно.
Е този сезон - трябва да има италиански финал - и англичаните да изпопадат хубаво. Следващият вече - ако италианците направят по-добър сезон тази година(въпреки, че са точно толкова слаби в момента, колкото и англичаните) - ще имат сериозно шансове.
Аз лично се съмнявам това да стане, най-малкото гледаемоста на ШЛ ще падне доста, която и без това пада по някаква причина(или поне такива са данните от последните години, може и да е с навлизането на стриймовете) или просто със слаби английските отбори интересът пада.
Нормалните хора пет пари не дават за английските отбори. Пусни си едно мачле от бундеслигата примерно да видиш каква атмосфера има там, после си пусни мач на силните мъже на Б.Борисов.![]()
Хората искат да гледат отбори практикуващи вълнуващ футбол, а не само дълги топки през 2 секунди.
Tи kak го измисли това? Хората не искали английски отбори? Да затова английското първенство е най-гледаното в света. Добра логика!