Поморие призова БФС и "Левски": Уважавайте малките клубове!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

LOKOMAN
Контакти:

Re: Поморие призова БФС и "Левски": Уважавайте малките клубо

Мнениеот LOKOMAN » 17 сеп 2015 15:36

Въпроса е принципен. Не случайно жребият е поставен и е дадено предимство на отборите от по-долните групи да са домакини. Щом има лицензиран стадион, няма значение от страничните фактори. Непрекъснатото толериране на точно определени отбори винаги им изиграва лоша шега (за справка : Ч. Море, Милсами ), но явно егото им е прекалено голямо за да си вземат поука.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 17 сеп 2015 15:41

'"Поздравявам колегите от Левски. Свършиха си перфектно работата . Браво, по този начин може да станат шампиони“, сподели Стефанов.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 17 сеп 2015 15:41

Не съм чул нито видял някой от ръководството на Левски да реве, че мач не може да се играе на стадиона на Поморие. Това, че БФС определят мача за рисков и го местят на друг стадион какво общо има с Левски? 8-) Тук разни зелени, жълти, червени и всякакви други избиват комплекси жално и смешно. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 17 сеп 2015 15:45

ivan56 написа:
Der Führer написа:Съвсем правилно преместиха мача - на стадиона в Поморие няма сектор за гости , което означава , че дори и при 250 привърженици на Левски , за домакините ще останат не повече от 800 места , предвид необходимата буферна зона .

Грешиш има сектор за гости, под козирката от страната на езерото е. Последните два сектора мисля бяха. ;)

Това че там настаняват гостуващи агитки , не го прави "сектор за гости" . А и предполагам че имаш предвид крайните 2 блока ( от общо 6 ) , защото стадиона има само един Сектор . ;) Съвсем отделно , полицията нямаше да се навие да охранява срещата именно поради невъзможността да се отцепи гостуващата агитка .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 сеп 2015 15:47

korteneca написа:Не съм чул нито видял някой от ръководството на Левски да реве, че мач не може да се играе на стадиона на Поморие. Това, че БФС определят мача за рисков и го местят на друг стадион какво общо има с Левски? 8-) Тук разни зелени, жълти, червени и всякакви други избиват комплекси жално и смешно. :lol:

И аз това казвам, ама....ето:
Добре е, че ще срещнем Поморие, тъй като там теренът е добър", заяви Баждеков.

Мисля, че в Поморие има добри условия, теренът е хубав и в този ден ще стане празник." Баждеков

Фенчето на Черно море дали може да пусне трети още по-неадекватен коментар от първите два ?

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 17 сеп 2015 15:48

Eminem написа:
Lyubaka01 написа:
Eminem написа:Левски пък какво им е виновен ? бфс е взело решението, някой да е чул нещо от Левски по темата ? Въобще да не намесват Левски.
Ти сериозно ли?!?!

LOKOMAN написа:
Eminem написа:Левски пък какво им е виновен ? бфс е взело решението, някой да е чул нещо от Левски по темата ? Въобще да не намесват Левски.

Майтапиш се, нали.

Не бе, майтапя се. Треперим от великата поморийска публика и от великия стадион на Поморие с една трибуна.
Там Реал, Барса, Байерн, Юнайтед, Милан са навеждали глави, та ние ли няма.....Левски притисна бфс да премести мача.
Но пък не помислиха много, защото сега могат да дойдат в пъти повече фенове на Поморие заради нищожното разстояние.
Бе вие и от един друг черноморски отбор не треперехте, ама имаше там един Кyрьор, дето си оправда името и ви го навря... гола...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 17 сеп 2015 15:49

Да бе, Левски УМИРА от желание да се върне на тоя стадион след онзи злощастен финал. Вие МАЛОУМНИ ли сте, бе? Седяли са наши представители ден и нощ пред централата да молят мача да се играе там, вервайте си.

Съжалявам много за поморийци, но ако им се ходи на мач- да палят колите и бусчетата и за 20-25 минути са до стадиона. И аз съм на мнение, че беше добре и интересно за Поморие и неговите граждани няколкостотин сини шалчета да напърнят кръчмите и да направят футболна атмосфера в града. Да се порадват местните как кокетното им стадионче може се пръска по шевовете... Но БФС са решили да го дават "сигурно". Което не е изцяло грешно решение. Щото ако 200-300 гневни сини фенове бяха останали извън стадиона АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ мрънкялници, дето се събуждат със срамното "КЗЛ" и сега "акат" в темата, щяха да почнат да зяят как от централата са допуснали мачът да е на това стадионче.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 сеп 2015 15:49

korteneca написа:Не съм чул нито видял някой от ръководството на Левски да реве, че мач не може да се играе на стадиона на Поморие. Това, че БФС определят мача за рисков и го местят на друг стадион какво общо има с Левски? 8-) Тук разни зелени, жълти, червени и всякакви други избиват комплекси жално и смешно. :lol:

Аз пък мисля, колега, че е съвсем нормално и в реда на нещата малките клубове да са солидарни и да се подкрепят един друг... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 17 сеп 2015 15:52, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 17 сеп 2015 15:51

Lyubaka01 написа:Бе вие и от един друг черноморски отбор не треперехте, ама имаше там един Кyрьор, дето си оправда името и ви го навря... гола...

Финален мач беше все пак и там може да стане всичко. Защо не го навря срещу децата последния мач, ами изядоха голия на бебетата? :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 17 сеп 2015 15:51

Captain Stottlemeyer написа:

Аз пък мисля, колега, че е съвсем нормално и в реда на нещата малките клубове да се подкрепят един друг... 8-)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”