Поморие призова БФС и "Левски": Уважавайте малките клубове!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Поморие призова БФС и "Левски": Уважавайте малките клубо
Въпроса е принципен. Не случайно жребият е поставен и е дадено предимство на отборите от по-долните групи да са домакини. Щом има лицензиран стадион, няма значение от страничните фактори. Непрекъснатото толериране на точно определени отбори винаги им изиграва лоша шега (за справка : Ч. Море, Милсами ), но явно егото им е прекалено голямо за да си вземат поука.
-
ticha i vladislav
- Контакти:
'"Поздравявам колегите от Левски. Свършиха си перфектно работата . Браво, по този начин може да станат шампиони“, сподели Стефанов.
Черно море-първият шампион по футбол в България
Не съм чул нито видял някой от ръководството на Левски да реве, че мач не може да се играе на стадиона на Поморие. Това, че БФС определят мача за рисков и го местят на друг стадион какво общо има с Левски?
Тук разни зелени, жълти, червени и всякакви други избиват комплекси жално и смешно. 
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- Der Führer
- Контакти:
ivan56 написа:Der Führer написа:Съвсем правилно преместиха мача - на стадиона в Поморие няма сектор за гости , което означава , че дори и при 250 привърженици на Левски , за домакините ще останат не повече от 800 места , предвид необходимата буферна зона .
Грешиш има сектор за гости, под козирката от страната на езерото е. Последните два сектора мисля бяха.
Това че там настаняват гостуващи агитки , не го прави "сектор за гости" . А и предполагам че имаш предвид крайните 2 блока ( от общо 6 ) , защото стадиона има само един Сектор .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
korteneca написа:Не съм чул нито видял някой от ръководството на Левски да реве, че мач не може да се играе на стадиона на Поморие. Това, че БФС определят мача за рисков и го местят на друг стадион какво общо има с Левски?Тук разни зелени, жълти, червени и всякакви други избиват комплекси жално и смешно.
И аз това казвам, ама....ето:
Добре е, че ще срещнем Поморие, тъй като там теренът е добър", заяви Баждеков.
Мисля, че в Поморие има добри условия, теренът е хубав и в този ден ще стане празник." Баждеков
Фенчето на Черно море дали може да пусне трети още по-неадекватен коментар от първите два ?
Бе вие и от един друг черноморски отбор не треперехте, ама имаше там един Кyрьор, дето си оправда името и ви го навря... гола...Eminem написа:Lyubaka01 написа:Ти сериозно ли?!?!Eminem написа:Левски пък какво им е виновен ? бфс е взело решението, някой да е чул нещо от Левски по темата ? Въобще да не намесват Левски.LOKOMAN написа:Eminem написа:Левски пък какво им е виновен ? бфс е взело решението, някой да е чул нещо от Левски по темата ? Въобще да не намесват Левски.
Майтапиш се, нали.
Не бе, майтапя се. Треперим от великата поморийска публика и от великия стадион на Поморие с една трибуна.
Там Реал, Барса, Байерн, Юнайтед, Милан са навеждали глави, та ние ли няма.....Левски притисна бфс да премести мача.
Но пък не помислиха много, защото сега могат да дойдат в пъти повече фенове на Поморие заради нищожното разстояние.
Да бе, Левски УМИРА от желание да се върне на тоя стадион след онзи злощастен финал. Вие МАЛОУМНИ ли сте, бе? Седяли са наши представители ден и нощ пред централата да молят мача да се играе там, вервайте си.
Съжалявам много за поморийци, но ако им се ходи на мач- да палят колите и бусчетата и за 20-25 минути са до стадиона. И аз съм на мнение, че беше добре и интересно за Поморие и неговите граждани няколкостотин сини шалчета да напърнят кръчмите и да направят футболна атмосфера в града. Да се порадват местните как кокетното им стадионче може се пръска по шевовете... Но БФС са решили да го дават "сигурно". Което не е изцяло грешно решение. Щото ако 200-300 гневни сини фенове бяха останали извън стадиона АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ мрънкялници, дето се събуждат със срамното "КЗЛ" и сега "акат" в темата, щяха да почнат да зяят как от централата са допуснали мачът да е на това стадионче.
Съжалявам много за поморийци, но ако им се ходи на мач- да палят колите и бусчетата и за 20-25 минути са до стадиона. И аз съм на мнение, че беше добре и интересно за Поморие и неговите граждани няколкостотин сини шалчета да напърнят кръчмите и да направят футболна атмосфера в града. Да се порадват местните как кокетното им стадионче може се пръска по шевовете... Но БФС са решили да го дават "сигурно". Което не е изцяло грешно решение. Щото ако 200-300 гневни сини фенове бяха останали извън стадиона АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ мрънкялници, дето се събуждат със срамното "КЗЛ" и сега "акат" в темата, щяха да почнат да зяят как от централата са допуснали мачът да е на това стадионче.
- Captain Stottlemeyer
korteneca написа:Не съм чул нито видял някой от ръководството на Левски да реве, че мач не може да се играе на стадиона на Поморие. Това, че БФС определят мача за рисков и го местят на друг стадион какво общо има с Левски?Тук разни зелени, жълти, червени и всякакви други избиват комплекси жално и смешно.
Аз пък мисля, колега, че е съвсем нормално и в реда на нещата малките клубове да са солидарни и да се подкрепят един друг...
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 17 сеп 2015 15:52, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Lyubaka01 написа:Бе вие и от един друг черноморски отбор не треперехте, ама имаше там един Кyрьор, дето си оправда името и ви го навря... гола...
Финален мач беше все пак и там може да стане всичко. Защо не го навря срещу децата последния мач, ами изядоха голия на бебетата?
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
Captain Stottlemeyer написа:korteneca написа:Не съм чул нито видял някой от ръководството на Левски да реве, че мач не може да се играе на стадиона на Поморие. Това, че БФС определят мача за рисков и го местят на друг стадион какво общо има с Левски?Тук разни зелени, жълти, червени и всякакви други избиват комплекси жално и смешно.
Аз пък мисля, колега, че е съвсем нормално и в реда на нещата малките клубове да се подкрепят един друг...
Върни се в “Футбол - България”