КБ ЦСКА София - Ботев Ихтиман FT 5:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: КБ ЦСКА София - Ботев Ихтиман (финал ОК)
Е, добре, де, ако ни се паднат ония - какво правиме
Перуци да не би да нареди да играеме на националния
Има си правила в турнира и трябва да се спазват, независимо дали на Камен Костадинов и съпартийците му им харесва, или не 
Леевски, оле
boabbb написа:Е, добре, де, ако ни се паднат ония - какво правимеПеруци да не би да нареди да играеме на националния
Има си правила в турнира и трябва да се спазват, независимо дали на Камен Костадинов и съпартийците му им харесва, или не
Мажеш цефката с вазелин и се дупиш, няма какво друго да правиш
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:boabbb написа:Е, добре, де, ако ни се паднат ония - какво правимеПеруци да не би да нареди да играеме на националния
На кого, бе
Леевски, оле
W84me написа:boabbb написа:Е, добре, де, ако ни се паднат ония - какво правимеПеруци да не би да нареди да играеме на националния
С Белайд, Трансфера и Курдов ли ще ни плашите... да не дава господ
- RockSeeker
- Контакти:
boabbb написа:Е, добре, де, ако ни се паднат ония - какво правимеПеруци да не би да нареди да играеме на националния
Тук БФС няма нищо общо - полицията отказва да охранява мачовете, ако са на клубните стадиони и затова забрави всякакъв друг вариант освен Националния. Какво като е за купата - къде се игра последния ни двубой с тях в два мача в този турнир?
Последна промяна от RockSeeker на 10 сеп 2015 12:54, променено общо 1 път.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
[/center]
[/center]Re: КБ ЦСКА София - Ботев Ихтиман (финал ОК)
11_best написа:http://topsport.ibox.bg/news/id_1466946211
Разликата в класите е такава, че късметът на един отбор може да стигне най-много до 65-тата минута(по изключение за купата до 95-тата). Така че кой с колко и кога губи, на този етап е въпрос на шанс. Ихтиман 99,9% сигурното е че ще загубят, но имат право да се настройват(говорят), както искат за мач.
След като познах точния резултат от вчера, на база на статистиката, ще се пробвам с нова прогноза, този път стреляйки в тъмното - 5:0. Първият гол, за разлика от първия мач с Ботев, ще падне до 15-тата минута, Хазуров ще има амбицията да отговори на хеттрика на Пресли, а Боби Галчев отново ще бродира в стил.
На следващия ден е жребият, там ще е интересно. Играта от вчерашния мач ми дава надежда, че на Армията ще е много, ама много тежко за всеки един професионален отбор, въпреки че не знаем, как реално стоим в защита...
Купата е турнирът, от който няма как да ни изхвърлят служебно.
Честите посещения на стадиона, водят до сериозно познаване на отбора . Мнението ми се запазва и след вчера. Жребият е утре от 11 часа. Момчетата имат качества, дано стигне времето, за да се сработят още малко (най-вече при връщането на контузените крила). Иначе малко по-слаб мач (или малко по-силен противник) от неделя, но от поведението и това което се чуваше като указания и критики на стдиона от Христо Янев, си личи, че знаят докъде са стигнали и какво искат.
В неделя, живот и здраве - отново на живо в Пазарджик.
Мач на Армията с всеки отбор от А група (без Лудогорец с Марселиньо) на този етап реално е 50:50. Ако дойде отбор от Б ще го елиминираме, което не е лошо за аматьори. Още трябва да работим много, за да върнем позициите си на претенденти за трофеите. Един Леевски и Берое биха дошли след мач помежду им, а нашите(за разлика от "профитата") свикнаха да тичат и възстановяват в ритъм неделя-сряда (което при частичната ротация е много, много добре за трупане на опит и създаване на игрови ритъм).
Teo написа:W84me написа:boabbb написа:Е, добре, де, ако ни се паднат ония - какво правимеПеруци да не би да нареди да играеме на националния
С Белайд, Трансфера и Курдов ли ще ни плашите... да не дава господ![]()
От вашите са около 300 пъти по-добри, все пак не чакаме на съдийски аванти, за да бием Септември в 90 минута.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- RockSeeker
- Контакти:
Udoji90 написа:Малко ме учуди като цяло, че Янев направи само 2 промени от последния мач - явно срещу "Чико" ще започнат повече резерви.
Да, и аз се изненадах - приятно
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
[/center]
[/center]Re: КБ ЦСКА София - Ботев Ихтиман FT 5:0
От тук натам в който и кръг да отпаднем (защото не сме кой знае какво реално) ще има коментари от типа на "Ето видяхме ви като срещнахте "професионален отбор"".
Така че си ги слагам на оная работа и нека си се радват.
Така че си ги слагам на оная работа и нека си се радват.
-
petko.h.markov
- Контакти:
RockSeeker написа:Udoji90 написа:Малко ме учуди като цяло, че Янев направи само 2 промени от последния мач - явно срещу "Чико" ще започнат повече резерви.
Да, и аз се изненадах - приятноНе виждам какъв проблем има част от титулярите да почиват срещу Чико, както и в предния кръг можеха да играят срещу Септември и да почиват срещу Чепинец/Ботев Ихтиман за първенство. Все си мисля, че би трябвало за Купата да излизаме с максимума, защото там всяка грешка би била фатална, а във В дали ще спечелим само с победи или с 1-2-3 "издънки" мен лично не ме вълнува особено. В този ред на мисли силно се надявам, че ротацията "Колев за първенство, Господинов - за Купата" приключи днес...
Едва ли някой си прави илюзии за купата.Трябва да се трупат точки за първенството,за да има какво да вземат и да остане.