deepblue1963 написа:SAMP написа:Не не е валидно,защото с 2 милиона евро купуваш 3-4 футболисти примерно играчи от типа:Кабат,Цихмейструк,Пантелич и т.н. и с тези играчи може да падаш,но поне ще е достойно и няма да има Бате,Жилина и Тампере!!!!А ти знаеш ли колко е бюджета на Сръбските и Румънските отбори?!?!На Динамо Букурещ е 20 милиона евро
Едвали Звезда,Партизан,Стяуа и Клуж са правили селекция с по 10 000-20 000 хиляди евро!
Отбора на Левски е отпуснал за селекция през последните 2 години "О" лева.
Не може Левски да е най-пасивен на трансферния пазар години на ред при положение,че има остра нужда от подсилване.Аз не искам Левски да играе всяка година 1/4 финал за Уефа,защото знам,че е невъзможно.Аз искам Левски да е хегемон в БГ и да се представя достойно в ЕКТ.С оглед на ситуацията в БГ футбола,това ще е абсолютно достижима цел с селекция от 3-4 милиона евро годишно.Да не говорим,че ако се закупят такива класни играчи те ще бъдат продадени за по-високи трансферни суми и парите ще се избият многократно.
А Батков го ненавиждам не заради това,че не дава пари за трансфери а заради това,че е изключително алчен и неадекватен.То не беше:Влизаме в ШЛ(Дебрецен ни уби),Минавеме групите на ЛЕ(комично представяне),15 мача в БГ-15 победи(Левск изаписа най-срамния сезон в историята си)!!!А такива неща от типа:Екскурзията до КАзан и копие от договора на ЗЕ не искам да ги коментирам?!?!
Нещата са хиляди и се увеличават лавинообразно с всяка изминала година
И кой поема отговорността-НИКОЙ,срамът-НИЕ!!!
Няма отбор по света,който да е хегемон в страната си(ако бъркам,поправи ме).Ти искаш Левски да бъде някакъв уникум във футбола.Нещо невиждано досега.Искаме в България да се играе нормален футбол,ама,ако може,Левски да бие всяка година по 30 пъти,нали?Когато ЦСКА направи 15 победи за 1 полусезон,това нормално ли беше?Когато един отбор завърши сезона с 3,4,5 загуби,това е нормално(справка шампионатите,които гледаме по Диема и ТВ+).Когато един отбор завърши с 0 загуби,това НЕ Е нормално.Що се отнася до Кабат,Пантелич,Цихмейструк и др.-като ги имахме какво направихме(подсети ме,че не се сещам)?Да ти припомня ли,че отборът,който беше хегемон в А група и биеше ЦСКА със 7-1,Локо Сф с 8-0 и т.н. се провали тотално в ЕКТ,а отборът,който направи "похода в Европа" завърши на 16т. от ЦСКА?Ти искаш някакъв смес от едното и другото(колкото хляба,толкова и сиренето).Това къде го има по света?
Първо:под хегемон имам предвид да е най-добър в БГ.Ясно е че не може да сме Шампиони всяка година,колкото и да ми се иска.
Второ:Никога не сме имали Кабат,Цихмейструк и Пантелич наведнъж

това е проблема ,затова не се е получило нищо.
Трето:Нека да бием и сега ЦСКА с 7-1,пък после да паднем от Дебрецен,съгласен съм.В момента обаче хем сме трагедия в БГ,хем в Европа.Мисля,че няма база за сравнение с 90-те години
Ти видял ли си някакво решение на Батков,което да е обмислено и да е взето не под влияние на емоциите?!?!И най-важното да бъде правилно и добро за отбора!!!
Аз искам да се изгради една нормална клубна политика и да се следва безусловно.Вярвай ми,че ако се влагат пари целенасочено и се мисли в перспектива,резултатите ще дойдат рано или късно.Разбирам Батков да налива по 30-40 милиона и да кажем:няма кой да го замени,той е единствената алтернатива.
Бюджета за минала година е бил 14-15 милиона,Батков каза,че е дал 4 от себе си(останалите 10-11 милиона са от ЕКТ,трансфери,билети,ТВ права и т.н.).Тази година има рестрикции и той е свит до 11-11.5 милиона лева.Следователно тази година Левски ще е на САМОИЗДРЪЖКА!!!!!!!!!!!!!!Само говорят глупости,че да си Президент на отбор било загуба.Докато има хора,които се връзват на Божковци,така ще бъде.Къде може да си направиш по-голяма реклама от тва да си Президент на Левски и то за сумата от 2 милиона евро.Ти знаеш ли, че той да си пуска 30 секундни клипчета по БТВ един път на ден,за период от 1 година, ще му струва двойно повече!!!Така,че стига с тия алабализми,че човека дава пари от собствения си джоб и видиш ли бил на жестока загуба и целия му бизнес страда заради Левски

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"