може би само на финала дето по 1 време се бореше сам срещу половин Барса, ама това се дължи на мотивацията му и воля за победа(които са безспорни)...ама като чисто технически и футболни качества.....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Иван Перишич официално вече е играч на Интер. "Нерадзурите" обявиха привличането на хърватина, който идва от Волфсбург за сумата от 19 милиона евро.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
ОФИЦИАЛНО: Рома обяви трансфера на Вилиам от Динамо (Москва)
Ненужният в Борусия (Дортмунд) Якуб Блашчиковски ще продължи кариерата си във Фиорентина, информира полското издание Przeglad Sportowy. Фланговият играч вече е във Флоренция, където ще премине медицинските прегледи и ще подпише своя договор. Полякът ще бъде преотстъпен за един сезон, тъй като новият треньор на "жълто-черните" Томас Тухел не разчита него. От началото на сезона в Германия Куба не е записал дори минута игра.
kingofpop написа:Аз лично на Погба не бих му дал повече от 15 мил.евро (сериозен съм) днеска игра по-зле и от Гаджев, а и като цяло никога не ме е впечатлявал като см го гледал...![]()
може би само на финала дето по 1 време се бореше сам срещу половин Барса, ама това се дължи на мотивацията му и воля за победа(които са безспорни)...ама като чисто технически и футболни качества.....![]()
![]()
tevez написа:Мело пред трансфер в Интер.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
tevez написа:[rimg]https://pbs.twimg.com/media/CNu3v3rXAAAcyQw.jpg[/rimg]
Toзи си признавам, че за първи път го чувам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта