КБ Септември София - ЦСКА София FT 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ronnie
Контакти:

Re: КБ Септември София - ЦСКА София FT 0:1

Мнениеот ronnie » 27 авг 2015 12:00

11_best написа:
ronnie написа:
Blue1914 написа:Да дадеш знак играта да продължи, след като си видял как някой е укротил центрирана топка с разперена длан... :lol: :lol: :oops: По-чиста ситуация за дузпа за игра с ръка трудно може да се намери. Айде, да кажеш, че чернодрешкото компенсира ЦСКА за незачетен гол, ама това е НЕВЪЗМОЖНО да не бъде свирено... поне в професионалния футбол. :mrgreen:

Гол за ЦСКА почти със сигурност е имало, но това в общия случай съдиите не го свирят, ако не са убедени, че топката е минала линията. А ако чернодрешковците знаеха, че красноармейците няма да вкарат още 90 минути на Армията, сигурно щяха да преразгледат ситуацията. :mrgreen:

Гледах последните 25 минути от мача. Заслужено, но несправедливо продължаване на червените. Нивото на Септември беше точно каквото се очаква от отбор, който е повече аматьорски, отколкото професионален. Ако това е един от по-добрите отбори, то ЦСКА наистина имат шанс да завършат без загубена точка тая година.

Да ти кажа не е чак толкова трудно :lol: На видеото има удар в очертанията на вратата и движение на ръката към топката :mrgreen:

[offtopic]http://vbox7.com/play:325054f142[/offtopic]

Значи нищо не си видял от видеото - нямаше никакъв удар, а центриране. Казвам ти го и от реална гледна точка Сектор А към Б. И голът ни се видя, че е 30-40 см зад голлинията с целия обем на живо(вярно от малко по-висока гледна точка), но страничния за какво взима хонорар?

Не говоря за вчерашния мач, виж офтопика ;) Това го пускам защото колегата очевидно не вярва, че в историята на футбола е имало по-чиста дузпа от неволна игра с ръка без непосредствена голова опасност :mrgreen:

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 27 авг 2015 12:05

Чиста дузпа за Септември, но как да я даде след като не зачете чист гол на ЦСКА.....Те това са ни съдиите. Правят грешки в двете посоки заради неадекватните си отсъждания и от това страдат отборите.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 27 авг 2015 12:22

ronnie написа:
Blue1914 написа:Да дадеш знак играта да продължи, след като си видял как някой е укротил центрирана топка с разперена длан... :lol: :oops: По-чиста ситуация за дузпа за игра с ръка трудно може да се намери. Айде, да кажеш, че чернодрешкото компенсира ЦСКА за незачетен гол, ама това е НЕВЪЗМОЖНО да не бъде свирено... поне в професионалния футбол. :mrgreen:

Да ти кажа не е чак толкова трудно :lol: На видеото има удар в очертанията на вратата и движение на ръката към топката :mrgreen:

[offtopic]http://vbox7.com/play:325054f142[/offtopic]

Леле, колко сме оригинални! :mrgreen:

1. Има голям шанс съдията да не е видял ситуацията в дербито на А-група. В дербито ва В-група :mrgreen: съдията ясно показа, че е видял ръката, но оставя играта да продължи.
2. Виж на последното повторение как Макриев държи ръцете си при удара и го сравни с баскетболното отиграване на вашия аматьор. :lol: :lol: После, след рикошет в крака му, топката му се удря в ръката. Мисля че по онова време положението все още можеше да се тълкува от съдията, но вече реферите са инструктирани да не дават дузпа за подобно нещо.

:arrow: С повече добро желание е можело да се даде дузпа след рикошета в ръката на Макриев, но тя щеше да бъде не повече от 30% чиста в сравнение с дузпището от вчера.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 авг 2015 12:52

petko.h.markov написа:
peliforewer написа:Този мач за малко да го изпуснем и то най-вече заради Христо Янев,преди да упреква момчетата че не влезли достатъчно мотивирани в мача нека каже той защо го подцени и започна без най-добрите си футболисти,а с резервите,нима не му е ясно че мачовете за купата този сезон са от изключително значение за ЦСКА,трябва на всяка цена да стигнем до срещи с отбори от професионалните групи и да покажем къде ни е мястото.Щом треньора иска да прави ротации и да избистря състава може да го прави в шампионатните срещи защото там един хикс няма да е от такова значение,но да рискуваш за купата и то когато всичко се решава в един мач е меко казано несериозно.Друго което ми направи неприятно впечатление бе изказването на Янев след мача че съдията трябвало да отсъди дузпа за Септември,да вярно е че можеше,както можеше и да отсъди гол за ЦСКА,но умните треньори в такива ситуации си мълчат и казват че не коментират съдиите,защото същия този Вихрен Манев в някой друг мач така ще ни отреже главите че няма да разберем от къде ни е дошло,съдиите не забравят.Коментарът му за промяната на часа на срещата с Ихтиман също е много странен,футболистите не искали да играят в 15.30ч.,значи ти искаш да играе твоя отбор на 35 градуса жега,само защото една кабеларка и БФС са решили че ЦСКА няма право да играе в нормално време и да се отразява като най-гледан отбор в България в рейтингово тв време.Смятам че да си треньор на отбор като ЦСКА трябва да си с авторитет,манталитет,характер,за съжаление тези черти в Христо Янев поне за сега не ги виждам.

Това,че имаме интелигентен,възпитан и обективен треньор не го приемаш.Харесва ти предишния ревльо.Преди да пишеш тези глупости,да беше прослушал записа
на пресконференцията след мача,има я Спортал.

Слушах изказването след края на срещата на Хр.Янев,от пресконференцията четох извадки от сайтовете,не съм я гледал,но продължавам да стоя зад мнението си.Нямам нищо против интелигентния,възпитан и обективен Хр.Янев,само че да си треньор на ФК ЦСКА трябва и да си "перде",когато трябва да удариш по масата,да имаш собствено мнение,аз това в Янев за сега не го виждам.Може ли да обясниш защо остави резерви вчера Бранеков,Хазуров,Ст.Колев,Йордан Йорданов,Кикарин,това е половината отбор от този който в неделя направи най-добрия мач за сезона,това ако не е подценяване на срещата от страна на треньора,какво друго е.Наясно ли си какво щеше да стане ако съдията беше свирил дузпа 93мин.,ако отпаднем от отбор от Агрупа,даже и от Б при този състав можем да го приемем за нормално,но да ни бие Жадното на Армията ще бъде катастрофа,отбора на Септември има добри футболисти,Полковника си е направил труда да им покаже визитките,почти всички са минали през А група и не мога да приема такова отношение към срещата от треньора на ЦСКА.А ти ако си истински цесекар никога няма да кажеш ревльо на Стойчо Младенов,това че винаги е имал мнение и не му е пукало какво говори и за кого, не е толкова лошо,сега някой от ръководството да постави открито въпроса защо не се излъчват мачовете на ЦСКА по телевизията,защо когато Пеевски взе официално Канал 3 и решиха да се гаврят с футболистите и феновете на ЦСКА като ги карат да се пържат на 35градуса жега,защото им е забранено да играят по същото време когато играят "великите"отбори Монтана и Локо Пд,някой от БФС да попита дали от ЦСКА са съгласни да си сменят часа на мача в неделя.Стойчо само заради онези два гола с Ливърпул трябва да го почитаме и уважаваме,може да го критикуваш,може да не го приемаш като треньор,но да му кажеш ревльо,извинявай ама това не мога да го приема.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 авг 2015 13:18

peliforewer написа:
petko.h.markov написа:
peliforewer написа:Този мач за малко да го изпуснем и то най-вече заради Христо Янев,преди да упреква момчетата че не влезли достатъчно мотивирани в мача нека каже той защо го подцени и започна без най-добрите си футболисти,а с резервите,нима не му е ясно че мачовете за купата този сезон са от изключително значение за ЦСКА,трябва на всяка цена да стигнем до срещи с отбори от професионалните групи и да покажем къде ни е мястото.Щом треньора иска да прави ротации и да избистря състава може да го прави в шампионатните срещи защото там един хикс няма да е от такова значение,но да рискуваш за купата и то когато всичко се решава в един мач е меко казано несериозно.Друго което ми направи неприятно впечатление бе изказването на Янев след мача че съдията трябвало да отсъди дузпа за Септември,да вярно е че можеше,както можеше и да отсъди гол за ЦСКА,но умните треньори в такива ситуации си мълчат и казват че не коментират съдиите,защото същия този Вихрен Манев в някой друг мач така ще ни отреже главите че няма да разберем от къде ни е дошло,съдиите не забравят.Коментарът му за промяната на часа на срещата с Ихтиман също е много странен,футболистите не искали да играят в 15.30ч.,значи ти искаш да играе твоя отбор на 35 градуса жега,само защото една кабеларка и БФС са решили че ЦСКА няма право да играе в нормално време и да се отразява като най-гледан отбор в България в рейтингово тв време.Смятам че да си треньор на отбор като ЦСКА трябва да си с авторитет,манталитет,характер,за съжаление тези черти в Христо Янев поне за сега не ги виждам.

Това,че имаме интелигентен,възпитан и обективен треньор не го приемаш.Харесва ти предишния ревльо.Преди да пишеш тези глупости,да беше прослушал записа
на пресконференцията след мача,има я Спортал.

Слушах изказването след края на срещата на Хр.Янев,от пресконференцията четох извадки от сайтовете,не съм я гледал,но продължавам да стоя зад мнението си.Нямам нищо против интелигентния,възпитан и обективен Хр.Янев,само че да си треньор на ФК ЦСКА трябва и да си "перде",когато трябва да удариш по масата,да имаш собствено мнение,аз това в Янев за сега не го виждам.Може ли да обясниш защо остави резерви вчера Бранеков,Хазуров,Ст.Колев,Йордан Йорданов,Кикарин,това е половината отбор от този който в неделя направи най-добрия мач за сезона,това ако не е подценяване на срещата от страна на треньора,какво друго е.Наясно ли си какво щеше да стане ако съдията беше свирил дузпа 93мин.,ако отпаднем от отбор от Агрупа,даже и от Б при този състав можем да го приемем за нормално,но да ни бие Жадното на Армията ще бъде катастрофа,отбора на Септември има добри футболисти,Полковника си е направил труда да им покаже визитките,почти всички са минали през А група и не мога да приема такова отношение към срещата от треньора на ЦСКА.А ти ако си истински цесекар никога няма да кажеш ревльо на Стойчо Младенов,това че винаги е имал мнение и не му е пукало какво говори и за кого, не е толкова лошо,сега някой от ръководството да постави открито въпроса защо не се излъчват мачовете на ЦСКА по телевизията,защо когато Пеевски взе официално Канал 3 и решиха да се гаврят с футболистите и феновете на ЦСКА като ги карат да се пържат на 35градуса жега,защото им е забранено да играят по същото време когато играят "великите"отбори Монтана и Локо Пд,някой от БФС да попита дали от ЦСКА са съгласни да си сменят часа на мача в неделя.Стойчо само заради онези два гола с Ливърпул трябва да го почитаме и уважаваме,може да го критикуваш,може да не го приемаш като треньор,но да му кажеш ревльо,извинявай ама това не мога да го приема.

Много думи,взаимно изключващи се в двете мнения/прочети си ги отново и ги сравни/Относно стойчо,че е ревльо не го мисля само аз.А за двата му гола да го
правя Легенда,няма да стане.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 27 авг 2015 13:47

Септември имат добър млад футболист по лявото крило - Георги Русев - Манджата (' набор 98). Въпреки че е теле-отличник, предава школата си заради ДИТ.За мен 17-18 годишните е по-добре да играят В и Б група, отколкото по безсмислените "елитни" юношески. От нашия щаб пък е хубаво е да се следят такива футболисти.
Аз бих попитал Янев, къде е Радой?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 авг 2015 13:54

11_best написа:Септември имат добър млад футболист по лявото крило - Георги Русев - Манджата (' набор 98). Въпреки че е теле-отличник, предава школата си заради ДИТ.За мен 17-18 годишните е по-добре да играят В и Б група, отколкото по безсмислените "елитни" юношески. От нашия щаб пък е хубаво е да се следят такива футболисти.
Аз бих попитал Янев, къде е Радой?

Тук няма да чуе.В Спортал има ясен и точен запис,където можеш да чуеш от първа ръка какво казва,а не интерпретации на журналистите.

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 27 авг 2015 15:38

Blue1914 написа:Леле, колко сме оригинални! :mrgreen:

1. Има голям шанс съдията да не е видял ситуацията в дербито на А-група. В дербито ва В-група :mrgreen: съдията ясно показа, че е видял ръката, но оставя играта да продължи.
2. Виж на последното повторение как Макриев държи ръцете си при удара и го сравни с баскетболното отиграване на вашия аматьор. :lol: :lol: После, след рикошет в крака му, топката му се удря в ръката. Мисля че по онова време положението все още можеше да се тълкува от съдията, но вече реферите са инструктирани да не дават дузпа за подобно нещо.

:arrow: С повече добро желание е можело да се даде дузпа след рикошета в ръката на Макриев, но тя щеше да бъде не повече от 30% чиста в сравнение с дузпището от вчера.

Виждам виждам, виждам как ги държи зад тялото в началото, а също виждам как впоследствие вади ръцете си в страни с очевадната цел да спре топката с тях(както се и случва). Явно завалията си е помислил да спазва правилата, ама се е сетил, че ще мине между капките ;) А не знам защо очакваш нашия да си държи ръцете по този начин по време на тичане :? Вчера установих, че един колега във форума тича с прилепени ръце, но май не е единствен :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 27 авг 2015 15:42

Петко, не си ти човека който ще определя статуса на Стойчо Младенов като легенда.Набий си го в тиквата! Ревльовците сте ти и още няколко слабоумници които две години ревахте против него , а се оказа че човека е отказвал на три пъти сигурни пари от Египет за да работи за ЦСКА.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 27 авг 2015 15:52

onegavon написа:Петко, не си ти човека който ще определя статуса на Стойчо Младенов като легенда.Набий си го в тиквата! Ревльовците сте ти и още няколко слабоумници които две години ревахте против него , а се оказа че човека е отказвал на три пъти сигурни пари от Египет за да работи за ЦСКА.

Аз мога да определя за себе си кой е легенда и кой не.По-внимателно с определенията,ти ако искаш можеш и обувките да му лъскаш.Аз за разлика от много
от вас съм гледал Якимов,Жеков,Пенев,Денев и още много други големи футболисти и имам по-широк поглед.Относно отказаните оферти много се съмнявам
да е истина.

Върни се в “ЦСКА”